reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
dzien dobry
dajcie kawyyyyyyyyyyyyyy

kawa.jpg

Proszę bardzo :tak::-)

wisnia -prosze kawuche!!

anineczka-no zobaczymy jak bedzie z tym jego raczkowaniem ja sie juz nie przejmuje, ze jest w tyle!!

apropos wczorajszego dnia to kupilam ciacho no i zjedlismy po kawalku no i zaserwowalam sobie duza pizze-ja wiem ze dieta i wogole ale za to mam dzisiaj scisly post
a juz tak mialam ochote na jakies niezdrowe zarcie!! no ale co do pizzy to zjadlam pol-nide dalam rady wiecej-poprostu oczy chcialy a du*** juz nie mogla

no ale dzisiaj sie spodziewam odwiedzin no i moj M mnie wczoraj zaskoczyl, bo powiedzial: "pewnie w sobote chcialabys zaprosic dziewczyny przed wyjsciem i zrobic male co nie co? zeby za duzo kiasy w pubie nie wydac" no oczywiecie , ze tak i bylam w ciezkim szoku ze i to zaproponowal, no ale ogolnie wczoraj byl baaaaaaardzo mily, za to ja wciagnelam pizze wypilam 2 lampki wina i odjechalam ciekawa jestem jak to bedzie w sobote, mam nadzieje, ze nie wymiekne ...

dobra maly spi to ja jeszcze spadam do galerii fotki obejrzec..

z gory sie kapnal ze dostalam popalic bo spytal sie tylko patrzac na mnie ''ktora??'' :rofl2::-D:-D
no to powiedzialam ktora..
zaproponowal czy chce by ktos przyjechal mi pomoc
myslalam ze z tesciowa wyskoczy ale zaproponowal jakas moja przyjaciolke z PL :happy: i od razu mi sie polepszylo :happy::-)

ok znikam
dobranoc

Lilka no prosze jaki madry facet z tego twojego meza :-):-)

Wisienka sorki jak cię to uraziło ale jakos tak po 2 zdjęciach i tych twoich przezyciach z byłym wywnioskowałam buziak

Beata nie, ja sie nie urazilam, troche mnie to zdziwilo i rozsmieszylo :-D:-D

28 to stara:wściekła/y: ????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!................to ja sie nie bede wypowiadac odnosnie wieku :zawstydzona/y:

mirka :no: :no::no: zle mnie zrouzmieliscie, nie mowie ze ktos majac 28 to juz stary tylko ja sie zdziwilam ze wygladam na starsza bo mam 24, wiec w sumie Beata dodala mi 4 latka. Jakbym 28 letniego czlowieka uwazala za starego to nigdy bym sie nie zwiazala z moim Dannym, ktory w sierpniu bedzie mial 38 :-):-)

kawa.jpg

Proszę bardzo :tak::-)

pusia dziekuje bardzoooooooo jestes kochana :-):-)
chyba bede tu kazdego ranka zagladac na tak pyszna kawcie

offer_ciastko_rafaello.jpg

i jeszcze ciacho :) SMACZNEGO :-):-D

o0 i jeszcze ciacho mniam mniam
rozpieszczasz mnie :zawstydzona/y::-p:-):-):-D:-D

Dzień dobry
Zaglądam do Was codziennie ale ciągle brakuje mi czasu na pisanie. Pogoda piękna więc większą część dnia spędzamy poza domem. nocki specjalnie się nie poprawiły ale sukcesem jest że udało mi się oduczyć Madzię jedzenia w nocy i teraz jak nie chce zasnąć to dostaje soczek.No i idzie jej 3 ząbek , górna jedynka.No i wreszcie zaczęła mówić ma-ma:-D Pozdrawiam i buziaki dla mamuś i dzieciaczków.

reklama
wróciłam ze spaceru ...gardło mi napierd... masakra zaraz mnie przekręci,,,,
nie wnerwiajcie mnie z tymi zmianami!!!:D:D:D nic się cholercia nie zmieniło:-) objawów brak:D:D ale ciągle mam nadzieje..heheh
ostatnio czytałam że moga być takie miesiace w roku nawet 2 razy bez okresu:-) wiec tego się trzymam:D:D:D

za chwile wracam bo mój tata przyjechał stare meble powywozić:)

Do góry