reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzień dobry...

Liluś ale sie uśmiałam jak przeczytałam jak Karol zareagował na Twoją minę heheheh "która:D"
Elbra bidulko zabiegana .... odpocznij troszke...
Bira babcia jest niesamowita!!!!!!:-)
Karinka dobrze Wisienka napisała weź sobie dodaj kilka tyś. do tego co on Ci mówił:-) sama wiem jak ja u siebie wykańczałam mieszkanie:-)
Krecik powiedz mężusiowi że musisz odpocząć:-) ło matko to prawda faceci to nie wiem gdzie mają mózgi! a my to maszyny do robienia wszystkiego jesteśmy!
Anineczka ale ja wam zazdroszcze takich wycieczek:-) co do ząbka to współczuje..;/
Beatko u mnei tez piękna pogoda ale mnei cos gardło cholerka boli...:-(

co do pampersów Kapik od kilku dni ma 4 a to dlatego ze 3 go gniotły w udkach:-) ale np. Huggisy używamy 3:-) ale przed wczoraj sie skończyły....

a jeszcze mi sie przypomniało wczoraj rozmawiałam z moją pediatrą o basenie i jak to powiedziała wszystko dla ludzi:-) ze jak nie sprawdzimy to nie będziemy wiedzieć jak Kapik zareaguje...:-) no wieć idziemy w tym tyg. tylko tak na chwilke żeby zobaczyć co młody zrobi:-)

buziak

reklama
a jeszcze mi sie przypomniało wczoraj rozmawiałam z moją pediatrą o basenie i jak to powiedziała wszystko dla ludzi:-) ze jak nie sprawdzimy to nie będziemy wiedzieć jak Kapik zareaguje...:-) no wieć idziemy w tym tyg. tylko tak na chwilke żeby zobaczyć co młody zrobi:-)

buziak

Chodzi o basen z samym chlorem tak ?? Z tego co wiem to reakcji takich od razu to nie ma ... tam chodzi o to, że chlor wpływa na płuca dziecka i oczy bo podrażnia je.

No ale jak doktorka powiedziała żeby próbować to może wcale tak nie będzie. Jak zawsze "dwie szkoły" ;-)

My tez używamy Huggisów i właśnie 3

A tak w ogóle to dzień dobry :)

Dzis znowu całkowita pobudka o 8:40 a ta pierwsza na mleczko to o 6:40 :tak: achhhh fajnieee:rofl2:

Hello

U nas dalszy dzień upałów.
Młody miał kryzys po 3 w nocy i woda sama nie wystarczyła.Musiał zszamać mleczko.
Po 4:30 Antek miał kryzys i przylazł do nas.
Ale pospaliśmy do 7:30 wiec nieźle.

Pije kawusie ;-)

Dzień doberek Kobitki :tak::-)

Wpadłam na razie poinformować że żyję:zawstydzona/y:
Pogoda jest po prostu piękna i cały dzień spędzamy na dworku:tak:
Nocki się nie poprawiły a wczoraj przed spaniem dała taki koncert że szok a wszystko dlatego że teściowa musiała się w trącić :baffled:
Zostawiliśmy Amandę tak jak zwykle w łóżeczku i po 3 min mieliśmy do niej zajrzeć trochę zaczęła marudzić i "mruczeć"ale zwykle jak tak zaczęła robić to zasypiała ale niestety ta stara torba musiała wejść przed minięciem czasu zapalić światło i wsiąść Amandę na ręce i ją całkowicie rozbudzić :angry::angry::wściekła/y: jeszcze do nas z tekstem co my dziecku robimy :wściekła/y:
Potem Amanda za ch...rę nie chciała położyć się do łóżeczka już nawet mieliśmy sobie darować to całe usypianie w łóżeczku i położyć spać ją z nami ale jakoś się w końcu udało :tak::-)

Wczoraj zabrałam papiery z przychodni :tak: panie okazały się bardzo nie miłe i cieszę się że będę miała ich już z głowy :wściekła/y:
Zatrzymały mój dowód osobisty żeby mieć pewność że im oddam kartę zdrowia Amandy bo muszę sobie skserować a oni oryginału nie mogą mi dać :baffled:
Podobno weszło takie rozporządzenie że do przychodni do której sie przenoszę zanoszę kopię a u byłej przychodni zostaje oryginał:crazy: powalone to jak nie wiem :wściekła/y:
Zaraz idę Amandę zapisać do "nowej" przychodni a potem do "starej" zanieść kartę :crazy:

Trzymajcie sie Kobitki :-)
niedługo postaram się na spokojnie nadrobić:-):tak:

Hello

U nas dalszy dzień upałów.
Młody miał kryzys po 3 w nocy i woda sama nie wystarczyła.Musiał zszamać mleczko.
Po 4:30 Antek miał kryzys i przylazł do nas.
Ale pospaliśmy do 7:30 wiec nieźle.

Pije kawusie ;-)

Anineczko widzę że same kryzysy ale jesteście na najlepszej drodze do sukcesu
:tak:
Sabinko a co zachorowałaś?

Idę zupę gotować Ola śpi więc luzik na pół godzinki mam a garnuszek na klocuszek furorę robi nawet Michał się bawi Lilka dzięki:tak:za podpowiedź

dzien dobry :-)

asix.........pojebani w tej ambasadzie, rozumiem zlozenie wziosku szczegolnie terza z nowymi paszportami ale potem powinny poczta wyslac

pampersy ...........my nosimy 4, 3 bylo tez ok ale cisnelo w udka no i teraz jest wiecej miejsca na kupy :-)

28 to stara:wściekła/y: ????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!................to ja sie nie bede wypowiadac odnosnie wieku :zawstydzona/y:

u nas tez upal maly juz tylko w samej koszulce i pampersie a w polunie bedzie znowu tylko w pampersie :-D

czesc z ranca ;-)

ja po sniadanku i pije kawusie
myslalam ze Hania dzis bedzie grzeczniejsza ale widze ze sie nie zapowiada :baffled:

No obejrzałam 150 raz "Armagedon" i jak zawsze ryczałam ...:baffled:.

Przydało by sie iść spać ale jakoś mi sie nie chce ...

Pusia ja ten film tez sporo razy ogladalam :-) suuuuper on jest :-)

Beatko ciesze sie ze zabawka sie podoba i przypadla do gustu:-)
no i widze ze masz tak samo ciezko jak ja...tyle ze moj to jest chociaz wieczorami,ma dni wolne...a twoj maz to jednak daleko
buzka i nie daj sie tesciowej:rofl2:;-)

Sabinko :-D:-D

Anineczka to o corci pomyslicie za pare latek ;-)
ja bede miala bardzo ciezko,ale narazie w szczegoly nie bede wchodzic bo mi sie w glowie kreci jak o tym mysle:sorry::huh::surprised::unsure:

dzien dobry!!!
ja kolejna nocka do du** ale wydaje mi sie ze to moja wina bo malemu dosc pozno zupki daje i chyba od 4,00 rano to go brzuszek boli ,bo o 6,00 przebralam go z wiieelkiej kupy:baffled:

dziunia, beatka, bira, wisienka,anitt, ladina, sabinka,pusia, karina, lilka, anineczka, krecik (boziu nie wiem czy wszystkie was wymienilam-mam nadzieje, ze nikogo nie pominelam) jeszcze raz serdeczne dzieki za zyczonka!!!
fajnie jest ze tyle osob chce mi czegos zyczyc w tym dniu:tak:wiec szczerze jeszcze raz dziekuje!!!

bira-gratuluje zabkow i to 2!!:-D my nadal szczerbaci mimo marudzenia i slinienia:tak:
tesciowie-bez komentarza!! no i jak opisala anineczka smigaj na pazury!!!hehehehe!!:-D:-D:-D
i przestan pisac ze ty seniorka, mloda dupa jeszcze z ciebie a tak apropos wieku to powiem wam ze ja super sie dogaduje z siostra mojego M (a ona ma 36 lat i 3 dzieci) a na imprezki jest lepsza od niektorych moich znajomych, ale fakt faktem wyglada mlodo i no i luzara jest jamk moj M:-p

Dziewczyny jaki rozmair pieluch uzywacie?????Bo ja dzisiaj zalozylam jemu juz 4

karina ja juz od dawna 4 i przezucilam sie na pampersy, bo huggisy mi przeciekaly:-(

a i aprops bluzek to moim zdaniem wszystkie sa fajne no ale nie dla mnie bo ja juz nie mam cyckow:baffled::no:

Lilka, wiem o czym piszesz, bo Inga to taki wrzeszcz, ze ja juz prawie głucha jestem. Drze się z taką złością, ze zastanawiam się skąd ona ma tyle siły. Raz tak się pruła, że zupełnie głos straciła, bo struny zdarła. Zresztą często zachrypi od krzyku. W szpitalu jak leżałyśmy to co chwilka ktoś do nas przychodził, zeby sprawdzić co się u nas dzieje, bo Inga koncertowała na cały oddział. A przy tym ani jednej łezki nie uroniła. Ja już przywykłam, tylko, że ja na razie mam jedno dziecko:baffled:

bira a to niezle jest usmialam sie z tego ze glucha jestes:-D:-D sorki:-p
a inga to niezla aparatka:laugh2:

no i doczytalam tez o babci wiesi:-D:laugh2::laugh2:niezla jest, skad ty ja wytrzasnelas:-D

beatka-bedzie o.k z mala trzymam kciukasy no i tak jakos smutno mi sie zrobilo jak twoje posty przeczytalam... nie wiem co ci jeszcze napisac...

lilka-fajnie jakby przyjaciolka przyjechala-razniej by ci bylo no i napewno lzej!!

krecik-ja zbytnio ci powiem, ze tez nie mam dojscia do kompa jak jest M nie dosc ze on ma zawsze cos do zrobienia na kompie to sie czepia jak ja usiade z tym ze pracuje, zeby mu to wybic z glowki, no ale moja tesciowa przyjezdza soon, mhhh ciekawa jestem jak to bedzie...

a swojemu mezowi to nakop do dupki za sluchanie sie mamusi:-p w sumie to ty powinnas byc teraz przed mausia nie??
no i gratki dla colinka chlopak juz raczkuje a Matti nadal za ciezka dupke ma:laugh2: i tylko sie przekreca po calym mieszkaniu, ale rozmawialam z tesciowa no i podobno moj M mail tak samo i nie raczkowal wogole tylko od razu stana na nogi i zaczal chodzic:tak:

elbra-o boziu to szok!!mimo ze na diecie to znowu mu cos wyskoczylo, moze rzeczywiscie na trawy czy na pylenie innych roslin jest uczulony..

Asix kochana rówieśniczko ( ja najstarsza z towarzystwa 82 :cool2: ) Spełnienia marzeń,zdrówka i miłości Ci życze.

Niedawno wróciliśmy od znajomych.Było fajnie.Był basen i trampolina.
Mateusz wykończony,ale w łóżku zamiast spać to trenował pozycje na czworaka.
No nie idzie się uśpić..latam do niego co 10 minut bo co go przełoże na plecki to ten za chwile już na czworaka.
I tak conajmniej 7 razy :-D

no to jest nas trojca na bb;-):tak::-D

nie no z matta to nie moglam:-D:-D:-D jaki agent z niego-spodobalo mu sie to teraz mamuska musi sie troche nalatac:tak::-D

Dzień dobry!!!

Ale sie wyspałam dzisiaj

kolejny piękny dzień lecę pod prysznic

powialo optymizmem to dobrze!!
no i zazdroszcze w polandzie pogody-u mnie szaro i ponuro od kilku dni no i od wczoraj deszcz, gdyby nie maly to bym sie nawet z lozka nie podnosila:no:

no jak wszystkie przy kawusi to ja tez skocze sobie zrobic.....

mirka-wiem ze powaleni w konulacie nie wyobrazasz sobie co sie tam dzialo-ja bylam przerazona i wim, ze niestety bede musiala jeszcze miec kontakt z ta instytucja no ale na szczecie nie czesto

dobra zaraz wiecej popisze tylko lece zrobic kawke

reklama
Asix ale to wcale nie jest powiedziane,że Matti nie będzie raczkował.
Mój Antek zaczął jak miał 10 miesięcy.Długo się nie naraczkował bo 2 miesiące później już chodził.

Mirka to ty ile masz latek?

Beatko już zupe gotujesz? Podaj najpierw dziecku śniadanie :laugh2::laugh2:
Sabinko i jak tam? Widać jakieś objawy @ ?

Do góry