bira
Listopadowe mamy'07
Pusia, w rossmanie sa miarki do mierzenia dzieci. Może będzie prościej. Ja jak mierzę sama, to robię jak jak Krecik napisała:-)
Krecik, to ciężko masz. Współczuję.
Krecik, to ciężko masz. Współczuję.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pusia, chodzilo mi o pietke, tak jakby dziecko stalo!!! Sorry, ze sie niejasno wyslowilam!!!
Tobie radze polozyc malego w kocie jakiegos pokoju, tak zeby glowka dotykal jednej sciany i jedyn bokiem dotykal cala dlugoscia cialka drugiej sciany! Pozniej wez cos i zaznacz nalistwie przypodlogowej albo na scianie zaraz za pietka dlugosc dziecka a jak juzmalego zabierzesz to wezmiesz miarke i to zmierzysz!!! Mam nadzieje, ze teraz sie jasniej wyrazilam????
Elbra, 5 to nosi moj prawie 2 letni synek! Nie krytykuje Cie bo moze faktycznie Ci sie lepiej sprawdza ta wielkosc ale po prostu jestem troche w szoku!!!
Colin mimo, ze jest sporymklopsem to nosi 4 i sa dobre i nic mu ni ewylatuje!!!
Elbra, 5 to nosi moj prawie 2 letni synek! Nie krytykuje Cie bo moze faktycznie Ci sie lepiej sprawdza ta wielkosc ale po prostu jestem troche w szoku!!!
Colin mimo, ze jest sporymklopsem to nosi 4 i sa dobre i nic mu ni ewylatuje!!!
my od wczoraj jesteśmy już na 5
Apropos to dzień dobry. Jestem tak zalatana że wpadam wieczorami tylko zajrzeć i czytam na szybciocha przyznjae się trochę po łebkach...SORKA
Ale tak jak misia napisała nawet sikam ostatnio w locie;-)
No i najgorsze - moje bejbi mimo diety od 2 tyogdni czyli tylko mleko i woda do picia znów spowrotem wróciły mu te suche placki na łokaciach. normalnie mam załamke.
i jutro jestem już umówiona znów do Alergologa. Bo już wymiękam. Ma mleko specjalne dla alergików i wode. i znów nawrót.
jeszcze w dodatku dziś dostał takie czerowne kropki cos jak wysypka na pleckach i brzuszku- zwariuję bo nic nie je innego od 2 tygodni
A od końa maja pylą najwięcej trawy i jakieś tam drzewa. więc to pewnie to![]()
Elbra ale nawet jak stosujesz wszystko jak trzeba to i tak mogą być momenty gorsze i na to nic nie poradzisz może stać za tym np. infekcja.Trzymaj się kobietomy od wczoraj jesteśmy już na 5
Apropos to dzień dobry. Jestem tak zalatana że wpadam wieczorami tylko zajrzeć i czytam na szybciocha przyznjae się trochę po łebkach...SORKA
Ale tak jak misia napisała nawet sikam ostatnio w locie;-)
No i najgorsze - moje bejbi mimo diety od 2 tyogdni czyli tylko mleko i woda do picia znów spowrotem wróciły mu te suche placki na łokaciach. normalnie mam załamke.
i jutro jestem już umówiona znów do Alergologa. Bo już wymiękam. Ma mleko specjalne dla alergików i wode. i znów nawrót.
jeszcze w dodatku dziś dostał takie czerowne kropki cos jak wysypka na pleckach i brzuszku- zwariuję bo nic nie je innego od 2 tygodni
A od końa maja pylą najwięcej trawy i jakieś tam drzewa. więc to pewnie to![]()
Fuck, tyle się napisałam i mi się skasowało
Beata, w takim razie czekamy do poniedziałku. Ale wiem, ze będzie wszystko dobrze. Ważne, że Ola jest pod dobrą opieką.
Co do teściów, to moi też lubią sobie wpaść ok. 19-20 i dziwią się, ze Inga jest marudna i płaczeNo dziwne bardzo, przecież powinna być rześka jak o poranku, bo przyszedł jej wieprzowaty dziadziuś i skrzecząca i wszystkowiedząca babcia. Zapomniałam napisać, ze moje dziecko jest zacofane, bo nie siada jeszcze
bo pętam ją szelkami w foteliku samochodowym, krzesełku do jedzenia i wózku... oj wyrodna matka ze mnie... chyba się zbiczuję;-) Powinnam ją okładać poduszkami i sadzać. To było z cyklu "dobre rady babci wiesi"
Elbra, a może te czerwone krostki to potówki? Współczuję alergii.
Krecik, dobrze mu powiedziałaś. Jakby mój bardziej słuchał tej krowy niż mnie, to nie wiem jakby to się skończyło. Zabiła bym.
Pusia, mierzysz do pięt.
Wisienka sorki jak cię to uraziło ale jakos tak po 2 zdjęciach i tych twoich przezyciach z byłym wywnioskowałam buziakBeata nie mowie ze jak ktos ma 28 to stary, tylko dla mnie z lekka szok bo zazwyczaj ludzi mi mowili ze wygladam na 19 :-):-) chociaz teraz po porodzie to zdaje sobie sprawe ze pewnie troche spowaznialam :-):-)
i dziekuje bardzo za odpowiedz!!
zycze Ci powodzenia u lekarza i samych dobrych wynikow i wiesci !!!
a tesciowej to ja bym nie wposcila, powiedzialabym ze dzieci spia i juz nie zycze sobie wizyt o tej porze.
moja czasem wpada o 9-10 rano hehhe a ja zawsze w szlafroku jej drzwiotwieram bo zawsze przyjdzie niespodziewanie, naszczescie nigdy nie wchodzi do srodka))