reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Dziewczyny mam do Was pytanie jakie jest Wasze zdanie na temat brania malucha na basen ale gdzie jest woda chlorowana????

Dzisiaj dostalam z pracy karnet na basen i z checia bralabym malego ale sie boje???

Dziewczyny mam do Was pytanie jakie jest Wasze zdanie na temat brania malucha na basen ale gdzie jest woda chlorowana????

Dzisiaj dostalam z pracy karnet na basen i z checia bralabym malego ale sie boje???

Niby lepszy jest ozonowy ale w nim tez jest odrobinka chloru, a może na tym basenie jest specjalne miejsce dla małych dzieci ??

wisienka .........to nie chodzi o to ze nie ma obowiazku fotelika w taxi tylko o bezpieczenstwo mojego malrgo

mirka no tak, ja tez bym sie nie dwazyla jechac bez fotelika

jestem jakas wnerwiona

• po pierwsze @
  • po drugie przypaliłam garnek
  • po trzecie nie ma wody i nawet nie mogę zalać przypalonego garnka
  • po czwarte M jeszcze w pracy

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:angry::angry:

pusia co ty bys zrobila bez mezulka? :-D:-D zawsze sie wsiekasz jak pozniej wroci, a co ja mam powiedziec jak moj czasem wraca o 17 a czesem o 20 czy 22, wiec nigdy nie wiem o ktorej ebdzie i na ktora godzi, mam gotowac obiad
teraz jeszcze go nie ma

karina to zalezy od ciebie, niby do basenu z woda chlorowana nie powinno sie chodzic z maluchem bo z tego co pamuietam to uczula, i takie tam ale jak masz za darmo to mozesz z nim isc pierwszy raz na 15 min i zobaczyc czy nie ebdzie mial reakcji skornych

pusia co ty bys zrobila bez mezulka? :-D:-D zawsze sie wsiekasz jak pozniej wroci, a co ja mam powiedziec jak moj czasem wraca o 17 a czesem o 20 czy 22, wiec nigdy nie wiem o ktorej ebdzie i na ktora godzi, mam gotowac obiad
teraz jeszcze go nie ma

to prawda pada bym bez niego :tak:. My jesteśmy od siebie uzależnienie przez długi czas (cała ciąża i nie tylko) byliśmy non stop razem bo Piotrek pracował w domu wtedy stwierdziliśmy że tak mogło by być cały czas. Często ludzie mówią ze jak sie jest non stop razem to pojawiają sie kłótnie a u nas jest odwrotnie jak sie nie widzimy to częściej sie kłócimy. Naszym marzeniem jest żeby gdzieś razem pracować ... może kiedyś

zwariuje całe Południe we Wrocławiu nie ma wody nawet w wiadomościach wrocławskich o tym mówili :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Kacpra nie mamy w czym wykąpać nie wspomnę że sama nie mam sie w czym umyć a upał że szok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy dziś coś jeszcze mnie dobije ...:crazy: ??

Heloł:-)

Bira masakra co za teściowie!!! a co to za huśtawke chca kupic bo ja młdemu do ogrodu kupuję:-) może odkupie od Ciebie:-) ale na pocieszenie to moja za to same pierdoły kapikowi przynosi już mam dosc...jakiś kupeczek jakis talerzyk itp itd..a po co mi tego tyle.......tak wiec teraz na dzień dziecka poprosiliśmy ją o kasiorke:-)

Zarąbiści. Wczoraj mąż mi powiedział, ze kupili takie dwie:baffled: Normalnie cycki mi spadły:baffled:
Sabinka, Kacper na roczek już może całą klawiaturę będzie miał. Super:-) Idzie chłopak jak błyskawica:-)

Dzień dobry Kobitki:tak:

Nocka była taka sama jak poprzednie :baffled: szybko zasnęła a potem co dwie godziny pobudka była :szok::szok::szok: po godzinie 2.00 moja cierpliwość się skończyła, miałam już dość byłam zmęczona zdenerwowana i nie wyspana:-:)-( powiedziałam P. że teraz jego kolej do wstawania do małej bo ja muszę odpocząć bo co noc po kilka razy wstaje a on sobie śpi w najlepsze:dry:
Rana przed pójściem do pracy poskarżył się jak to Amanda dała mu w kość od 4.00 do 5.00:szok::crazy:
Pewnie dlatego że ją brzuszek bolał bo bidulka koło 7.00 zrobiła strasznie twardą kopkę:szok::no:

Bira niestety ale nie pożegnaliśmy się z pielucha mamy ja zakładać jeszcze na noc:baffled:

Aluśka, dajesz małej jakieś inne jedzonko poza mleczkiem? Kurcze Amanda to dla mnie zagadka. Dobrze, ze z mężem się zamieniliście. Sama byś się wykończyła.
Co do pieluchy to współczuję. Oj, użyje ta Twoja malutka:-(

Bira moja tez ma około 1 cm i tez blond:baffled:po mężu:baffled:a gdzie moje geny bo widze ze ona do starego zaczyna byc podobna jak kropla wody
Beata, widzę laski szaleją;-) Moja też do męża jest podobna:baffled: Mam tylko nadzieję, ze nie będzie miał po nim tendencji do tycia.

Lilka
to masz troche przechlapane, ja mam lekarza blisko, ale i tak chodze z mezem , bo nie dalabym sobie rady z blizniakami. a ostatnio u lekarza w poczekalni spotkalismy pare z trojaczkami! Trzech chlopcow ok. roku - identyczni, babka biegala po calej przychodni za dwoma a ojciec siedzial z jednym w poczekalni;-) Oj ma sie ta kobieta z tymi maluchami:-D:-D

To jest dopiero hard core... Ale później jaką będą mieli radość:-)
jestem jakas wnerwiona

• po pierwsze @
  • po drugie przypaliłam garnek
  • po trzecie nie ma wody i nawet nie mogę zalać przypalonego garnka
  • po czwarte M jeszcze w pracy

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:angry::angry:

Hehehe Pusia ja dzisiaj tez przypalilam garnek:tak:i to fest

Witam w klubie, spaliłam dzisiaj trzy gary. Próbowałam ugotować kompot z jabłek, ale mi nie poszło, bo trzy razy spaliłam. Więcej prób nie podejmowałam.

Wyeksmitowałam dzisiaj Ingę do jej pokoju. Na razie śpi. Mam nadzieję, ze całą noc przechrapie. Dzisiaj była niemożliwa, albo to ja miałam fatalny dzień. Jutro mam zamiar podjać nierówną walkę z moim samochodem i odprowadzić grata do mechanika...
Idę prasować.

pusia wspolczuje, tez nienawidze takich niespodzianek.
Super ze tak wam razem jst dobrze z mezulkiem, ja mam to samo - uwielbiam jak moj jest w domciu :rofl2:

ja wlasnie zrobilam porzadek ze zdjeciami malego :-):-)
mam 2 takie samy albumy po 100 szt, zdjec w kazdym i sobie wymyslilam ze w jednym beda zdjecia od 0-6 a w drugim 6-12, no i jeden juz jest zrobiony, we wtorek zamowilam odbitki przez neta a dzis mi przyslali i juz je wlasnie poukladalam :-):-)

pusia wspolczuje, tez nienawidze takich niespodzianek.
Super ze tak wam razem jst dobrze z mezulkiem, ja mam to samo - uwielbiam jak moj jest w domciu :rofl2:

ja wlasnie zrobilam porzadek ze zdjeciami malego :-):-)
mam 2 takie samy albumy po 100 szt, zdjec w kazdym i sobie wymyslilam ze w jednym beda zdjecia od 0-6 a w drugim 6-12, no i jeden juz jest zrobiony, we wtorek zamowilam odbitki przez neta a dzis mi przyslali i juz je wlasnie poukladalam :-):-)

widzę że tylko my jesteśmy na BB . Kobitki gdzie jesteście ????

reklama
Witajcie ja niedawno dotarlam do domu maly wykapany i jak jadl to zaczal zasypiac tak wiec zjadl i padl jak kawka:tak:ale slodko teraz spi myszka moja.
Pusia wspolczuje bez wody:no:

Do góry