reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Wisienko Pusia
moze Wasze dzieciaczki bardzo sa ruchliwe i dlatego ciezko im przytyc?

Kacper tyła do dzisiaj szybciutko a tu niespodzianka mam nadzieję, że za miesiąc jak go zważymy to będzie dobrze. Byłam zdziwiona ta waga bo Kacper bez problemu zjada słoiczek 190 ml i butle wypija 180 ml widać to mało dla małego żarłoczka

reklama
ech a my dzis meilismy byc na szczepieniu io znowu nie pojechalismy bo K w pracy...juz drugi raz przekladamy przez niego wizyte :crazy: teraz bedzie juz trzeci raz
dziecko przez łosia nie zaszczepione:wściekła/y::wściekła/y:

Lilka jedź sama

witam mamuski kochane

ale sie nalazilam dzisiaj :blink:
bylam wazyc Davidka i nic a nic nie przytyl, nawet 1 grama :-( a potem poszlam z dziewczynami na spacerek i dopiero teraz wrocilam do domciu :-):-)
wlasnie wcinam sniadanko i juz czytam co tam u was poki maly spi, bo jak sie obudzi to bedzie MEGA glodny.

Wisienka dobrze ze nie spadł na wadze

dzien dobry
sorry nie poczatam co u was bo jakas taka 'nie tak' jestem dzis
jest goraco
wlasnei zastanawialám sie nad taka (na razie teoretyczna sytuacja) .... i chyba tepa jestem bo nie moge sobie tego jakos w glowie ulozyc

wyobrazcie sobie ze jedziecie na wakacje , samolotem pozniej z lotniska taxi do hotelu i generalnie jezeli bedziecie gdzies chcialy dalej pojechac to trzeba brac taxi
no i moje pytanie jest takie co z dzieckiem a dokladnie z fotelikiem samochodowym
ok poki jest maly to ten do 13kg (kolyske) mozna ze soba brac ale pozniej
ja jakos nie moge sobie na razie wyobrazic wakacji .... do tej pory bylam tylko raz samolotem z malym na swieta i to do polski do rodzicow (i wiadomo tam sie zawsze cos uda zorganizowac) reszte wyjazow byly samochodem
wiec powiedzcie mi jak wy to widzicie ???? nie wiem czy wiecie o co mi chodzi ale mam nadzieje ze tak

Mirka no własnie taxi z fotelikiem a jak byliśmy w turcji i jechaliśmy Taxi to nie dośc ze jeżdżą jak piraci to tam nikt nie ma fotelików i nie zapina pasów:szok:

Ladina a niby królik najmniej uczulajacy z mięs a najbardziej kurczak a moze nie od jedzenia

Kacper tyła do dzisiaj szybciutko a tu niespodzianka mam nadzieję, że za miesiąc jak go zważymy to będzie dobrze. Byłam zdziwiona ta waga bo Kacper bez problemu zjada słoiczek 190 ml i butle wypija 180 ml widać to mało dla małego żarłoczka
moze sie myle a wydaje mi sie ze w tym wieku dzieci mniej tyja w porownaniu do poprzednich miesiecy

Lilka jedź sama

Wisienka dobrze ze nie spadł na wadze

Mirka no własnie taxi z fotelikiem a jak byliśmy w turcji i jechaliśmy Taxi to nie dośc ze jeżdżą jak piraci to tam nikt nie ma fotelików i nie zapina pasów:szok:

Ladina a niby królik najmniej uczulajacy z mięs a najbardziej kurczak a moze nie od jedzenia
beata .........nowlasnie o tym myslalam , pewnie w grecji jest dokladnie tak samo a ja sie obawiam co bedzie jak nie daj boze bedzie wypadek z tymi idotami nigdy nic nie wiadomo

Beatko
jestem przekonana, ze po tym kroliku, bo ile razy mu cos ugotowalam z ytm mieskiem to mial czerwone plamki na buzi, pozniej przygasaly, ale pojawila sie ta sucha plama na brodzie. Teraz jest ok, jak daje tylko warzywa i owoce:tak: Wole teraz poczekac.

Pusia
no wlasnie mi sie wydaje, ze Twoj Kacperek to teraz ma co innego w glowie niz tycie. Widzialam jaki z niego spryciarz;-)

Mirka
wiem, ze jak sie wyporzycza auto np. na stronie Lotu jest taka opcja to zaznaczasz ile chcesz fotelikow i jakich, wiec sam fotelik mozna pewnie tez wynajac.

nie moge jechac sama na szczepienie bo nie mam samochodu
a szczepienie mam w innej meijscowosci

reklama
Mirka my jak jeździliśmy taxi w Polsce to facet miał fotelik,tylko,że on był na stałe w aucie.
Ja mam foteliki u moich rodziców.Leżą sobie a jak przyjeżdzam to używam :tak:

No i miałam popisać,a się młody obudził :dry:
A mnie coś głowa zaczyna boleć....grrr

Wisienko lato już uciekło :sorry2::angry: Zachmurzyło się i chyba ciśnienie spadło :wściekła/y:

Do góry