reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Cześc mamuśki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pamiętacie mnie jeszcze?:sorry2:
W końcu wróciłam do świata internetowego;-)
Ehh..ciężko juz bez neta jak się człowiek przyzwyczaił.
Mam tyle do gadania że szok. ale nie mam kiedy napisac. u mnie taki młym że masakra.

ale najwazniejsze napsize: Piotruś obraca się od wczoraj z brzuszka na plecki i wkłada sobie też do buzi stópki:-)
ale jestem szczęśliwa. wiem, że wasze dzieciaczki robiły już do dużo wcześniej ale mój klopsik dopiewro teraz!! i tak sie ciesze że szok!!!:-D:-D:-D

a no i drugie najwaznijesze że jak narazie cąłe uczulenie małemu zniknęło mam nadzieję, że tym razem na dłużej. bo sietke ma niezłą:sorry2:
dopiero wczoraj pierwszy raz dostał coś nowego opórócz mleczka a mianowicie zupke od ponad tygodnia:happy:
wcinał az mu sie uszy trzęsły:blink:

reklama
elbra witamy z powrotem i pewnie e juz cie zapomnielismy ;-) :-D:-D chyba dluzej cie nie bylo niz tydzien co? czy to mi czas tak szybko zlecial?
gratuluje aktobacji Piotrusia, wiem jaka to radosci :-):-):-)

no wlasnie kobitki gdzie jestescie???
women, lilka, jolie, annineczka, aluska, bira
i inne????????
przepraszam ze tak ogolenie, ale nie sposob wymienic wszystkich ;-)

Mam tyle do gadania że szok. ale nie mam kiedy napisac. u mnie taki młym że masakra.

ale najwazniejsze napsize: Piotruś obraca się od wczoraj z brzuszka na plecki i wkłada sobie też do buzi stópki:-)
ale jestem szczęśliwa. wiem, że wasze dzieciaczki robiły już do dużo wcześniej ale mój klopsik dopiewro teraz!! i tak sie ciesze że szok!!!:-D:-D:-D

a no i drugie najwaznijesze że jak narazie cąłe uczulenie małemu zniknęło mam nadzieję, że tym razem na dłużej. bo sietke ma niezłą:sorry2:
dopiero wczoraj pierwszy raz dostał coś nowego opórócz mleczka a mianowicie zupke od ponad tygodnia:happy:

Witaj Elbra super ze jestes:tak:no i GRATULUJE TOBIE nowych umiejetnosci i akrobacji szkraba:tak:

ehhhhh te zeby, mala sie co chwile budzi z placzem:-(smaruje dentinoxem ale dziala tylko na maxxx pol godziny, juz nie wiem co mam robic. zawsze mi tak ladnie spala w nocy, jak ja mam sie skupic na studiach:-:)-:)-:)-(wymiekam juz:-:)-:)-(

Hej
Młode dopiero posneły bo wygłupialiśmy się całą rodzinką na wyrku. :laugh2::laugh2:

Elbra Hello kochana :-)

Pusia wróciła woda?

Ja się już ciesze bo u nas ( u Wisienki i Asix też? ) w poniedziałek Bank Holiday,czyli tatuś nie idzie do pracy :rofl2:

Beatko
mala to jeszcze nie wymagajaca to pewnie wszystko co nowe ja ucieszy. Gorzej , ze starszakiem ;-)

A ja szukam inspiracji na urzadzenie pokoju dla blizniakow, mam zamiar przeprowadzic ich po chrzcinach ;-)

Ladina no i młodej nie kupiłam nic:-(ale młodemu dwie gry na kompa były przecenione na 10 zł:szok:(reksio i Bolek i Lolek)no i namówił mnie na tor kaskaderski Hot Weels (za 2 lata bedziecie w temacie hehe)
Co do inspiracji raz w tygodniu robie przemeblowania :laugh2:no cóż cały czas szukam własciwych rozwiazań

Dzień doberek dopiero teraz ;-)łam z mała na spacerku ponad 3 godziny :-)i padam bo jestem uczulona na wiekszość rzeczy które teraz pylą więc tak jak ANITT najchętniej nie ruszała się z domu ale jak tu siedzieć w domu jak jest tak cieplutko i słonecznie:baffled::baffled::sorry2::sorry2:

aluśka, asix, iwcia, anitt możemy założyc "klub nieprzespanych nocek " :rofl2::-D:-D:-D

sabinko niestety nie, kiepska a wczorajszy dzionek nie lepszy:sorry2::baffled:

beata to super że już lepiej , sama cierpie na migreny i wiem jak taki ból jest dokuczliwy w dodatku przy dziecku:tak:

pusia zazdroszcze nocek:-)

lilka tylko spokojnie , nie denerwuj się :no::-)

no spadam robic obiadek bo zaraz bedzie mężulo:-)

Dziunia no to już we trzy alergiczki jesteśmy;-)

No witaj Elbra w końcu:tak:i gratulacje dla Piotrusia

ehhhhh te zeby, mala sie co chwile budzi z placzem:-(smaruje dentinoxem ale dziala tylko na maxxx pol godziny, juz nie wiem co mam robic. zawsze mi tak ladnie spala w nocy, jak ja mam sie skupic na studiach:-:)-:)-:)-(wymiekam juz:-:)-:)-(

Kathe spróbuj z Viburcolem:tak:a jak nie to daj paracetamol w czopku

Bylismy na dworzu dzisiaj od 16,30 do prawie 21:szok:Michał spotkał kumpli i bawili sie super tak że wpadł nogami do stawiku:laugh2:a Ola jak ganiali taka zadowolona była ze parskała śmiechem i tak przebierała nogami ze co sekunda kocyk ladował na ziemi.
Jeszcze zmusiłam sie do poprasowania co zaległosci nie bede miała i ide spać
Dobrej nocki

reklama
Do góry