reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Cześc mamuśki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pamiętacie mnie jeszcze?:sorry2:
W końcu wróciłam do świata internetowego;-)
Ehh..ciężko juz bez neta jak się człowiek przyzwyczaił.
Mam tyle do gadania że szok. ale nie mam kiedy napisac. u mnie taki młym że masakra.

ale najwazniejsze napsize: Piotruś obraca się od wczoraj z brzuszka na plecki i wkłada sobie też do buzi stópki:-)
ale jestem szczęśliwa. wiem, że wasze dzieciaczki robiły już do dużo wcześniej ale mój klopsik dopiewro teraz!! i tak sie ciesze że szok!!!:-D:-D:-D

a no i drugie najwaznijesze że jak narazie cąłe uczulenie małemu zniknęło mam nadzieję, że tym razem na dłużej. bo sietke ma niezłą:sorry2:
dopiero wczoraj pierwszy raz dostał coś nowego opórócz mleczka a mianowicie zupke od ponad tygodnia:happy:
wcinał az mu sie uszy trzęsły:blink:

reklama
elbra witamy z powrotem i pewnie e juz cie zapomnielismy ;-) :-D:-D chyba dluzej cie nie bylo niz tydzien co? czy to mi czas tak szybko zlecial?
gratuluje aktobacji Piotrusia, wiem jaka to radosci :-):-):-)

no wlasnie kobitki gdzie jestescie???
women, lilka, jolie, annineczka, aluska, bira
i inne????????
przepraszam ze tak ogolenie, ale nie sposob wymienic wszystkich ;-)

Mam tyle do gadania że szok. ale nie mam kiedy napisac. u mnie taki młym że masakra.

ale najwazniejsze napsize: Piotruś obraca się od wczoraj z brzuszka na plecki i wkłada sobie też do buzi stópki:-)
ale jestem szczęśliwa. wiem, że wasze dzieciaczki robiły już do dużo wcześniej ale mój klopsik dopiewro teraz!! i tak sie ciesze że szok!!!:-D:-D:-D

a no i drugie najwaznijesze że jak narazie cąłe uczulenie małemu zniknęło mam nadzieję, że tym razem na dłużej. bo sietke ma niezłą:sorry2:
dopiero wczoraj pierwszy raz dostał coś nowego opórócz mleczka a mianowicie zupke od ponad tygodnia:happy:

Witaj Elbra super ze jestes:tak:no i GRATULUJE TOBIE nowych umiejetnosci i akrobacji szkraba:tak:

ehhhhh te zeby, mala sie co chwile budzi z placzem:-(smaruje dentinoxem ale dziala tylko na maxxx pol godziny, juz nie wiem co mam robic. zawsze mi tak ladnie spala w nocy, jak ja mam sie skupic na studiach:-:)-:)-:)-(wymiekam juz:-:)-:)-(

Hej
Młode dopiero posneły bo wygłupialiśmy się całą rodzinką na wyrku. :laugh2::laugh2:

Elbra Hello kochana :-)

Pusia wróciła woda?

Ja się już ciesze bo u nas ( u Wisienki i Asix też? ) w poniedziałek Bank Holiday,czyli tatuś nie idzie do pracy :rofl2:

Beatko
mala to jeszcze nie wymagajaca to pewnie wszystko co nowe ja ucieszy. Gorzej , ze starszakiem ;-)

A ja szukam inspiracji na urzadzenie pokoju dla blizniakow, mam zamiar przeprowadzic ich po chrzcinach ;-)

Ladina no i młodej nie kupiłam nic:-(ale młodemu dwie gry na kompa były przecenione na 10 zł:szok:(reksio i Bolek i Lolek)no i namówił mnie na tor kaskaderski Hot Weels (za 2 lata bedziecie w temacie hehe)
Co do inspiracji raz w tygodniu robie przemeblowania :laugh2:no cóż cały czas szukam własciwych rozwiazań

Dzień doberek dopiero teraz ;-)łam z mała na spacerku ponad 3 godziny :-)i padam bo jestem uczulona na wiekszość rzeczy które teraz pylą więc tak jak ANITT najchętniej nie ruszała się z domu ale jak tu siedzieć w domu jak jest tak cieplutko i słonecznie:baffled::baffled::sorry2::sorry2:

aluśka, asix, iwcia, anitt możemy założyc "klub nieprzespanych nocek " :rofl2::-D:-D:-D

sabinko niestety nie, kiepska a wczorajszy dzionek nie lepszy:sorry2::baffled:

beata to super że już lepiej , sama cierpie na migreny i wiem jak taki ból jest dokuczliwy w dodatku przy dziecku:tak:

pusia zazdroszcze nocek:-)

lilka tylko spokojnie , nie denerwuj się :no::-)

no spadam robic obiadek bo zaraz bedzie mężulo:-)

Dziunia no to już we trzy alergiczki jesteśmy;-)

No witaj Elbra w końcu:tak:i gratulacje dla Piotrusia

ehhhhh te zeby, mala sie co chwile budzi z placzem:-(smaruje dentinoxem ale dziala tylko na maxxx pol godziny, juz nie wiem co mam robic. zawsze mi tak ladnie spala w nocy, jak ja mam sie skupic na studiach:-:)-:)-:)-(wymiekam juz:-:)-:)-(

Kathe spróbuj z Viburcolem:tak:a jak nie to daj paracetamol w czopku

Bylismy na dworzu dzisiaj od 16,30 do prawie 21:szok:Michał spotkał kumpli i bawili sie super tak że wpadł nogami do stawiku:laugh2:a Ola jak ganiali taka zadowolona była ze parskała śmiechem i tak przebierała nogami ze co sekunda kocyk ladował na ziemi.
Jeszcze zmusiłam sie do poprasowania co zaległosci nie bede miała i ide spać
Dobrej nocki

reklama
Do góry