reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Ladina pociagi nie bo meiszkam na gorze
a autobusy?? cos tam jezdzi ale nie bede sie tluc iles km na przystanek i sie stresowac,bo nawet neiw iem jak tu jezdza :no:
trudno bedziemy msueili pojechac zapisac Hanie na next termin
ale moj to pzregial bo od paru dni mu przypominalam o tym ze jest szczepienie :angry:

reklama
Lilka
to masz troche przechlapane, ja mam lekarza blisko, ale i tak chodze z mezem , bo nie dalabym sobie rady z blizniakami. a ostatnio u lekarza w poczekalni spotkalismy pare z trojaczkami! Trzech chlopcow ok. roku - identyczni, babka biegala po calej przychodni za dwoma a ojciec siedzial z jednym w poczekalni;-) Oj ma sie ta kobieta z tymi maluchami:-D:-D

mirka wlasnie mialam ci napisac ze mozna zamowic taxi z fotelikiem, a tu np w angli jak sie jedzie taxi to nie jest wymagany ;-)
w pl nie mam pojecia czy taksowki maja foteliki czy nie, bo ja pozyczalam, tzn siostra pozyczyla od szwagra na te pare dni, ale chyba nie, bo jak dzwonilam i sie pytalam czy moge jechac z maluchem to babka sie ,mnie pytala czy mam wlasny fotelik.

Wisienko Pusia
moze Wasze dzieciaczki bardzo sa ruchliwe i dlatego ciezko im przytyc?

ladina no mi sie wlasnie tak zdaje ze to przez to ze sa chlopaki ruchliwe :-):-)
a o 3 to ty mi lepiej nie mow :szok: az sobie wyobrazilam ze jestem w ciazy z 3 :szok::szok::szok::szok: OMG !!!!!!!! chyba bym sie zalamala.

lilka
to rzeczywiswcie kiepsko :((
a taxi?

annineczka
to mnie nie pocieszylas :((((( buuuuuuuuuu
juz mialam nadzieje ze i do mnie dojdzie to lato.
a spadek cisnienia rzeczywiscie jestr bo jestem strasznie senna

a tak swoja droga ciekawe czy w polsce sa wypozyczalnie fotelikow samochodowych

Mirka nie wiem nie słyszałam

Beatko
jestem przekonana, ze po tym kroliku, bo ile razy mu cos ugotowalam z ytm mieskiem to mial czerwone plamki na buzi, pozniej przygasaly, ale pojawila sie ta sucha plama na brodzie. Teraz jest ok, jak daje tylko warzywa i owoce:tak: Wole teraz poczekac.

Pusia
no wlasnie mi sie wydaje, ze Twoj Kacperek to teraz ma co innego w glowie niz tycie. Widzialam jaki z niego spryciarz;-)

Mirka
wiem, ze jak sie wyporzycza auto np. na stronie Lotu jest taka opcja to zaznaczasz ile chcesz fotelikow i jakich, wiec sam fotelik mozna pewnie tez wynajac.

nie moge jechac sama na szczepienie bo nie mam samochodu
a szczepienie mam w innej meijscowosci

To lepiej przeczekać:tak:

Lilka
to masz troche przechlapane, ja mam lekarza blisko, ale i tak chodze z mezem , bo nie dalabym sobie rady z blizniakami. a ostatnio u lekarza w poczekalni spotkalismy pare z trojaczkami! Trzech chlopcow ok. roku - identyczni, babka biegala po calej przychodni za dwoma a ojciec siedzial z jednym w poczekalni;-) Oj ma sie ta kobieta z tymi maluchami:-D:-D

Liluś jak nie pociąg ani autobus zanierz mężulkowi auto niech czeka na okazję a wy sobie pojedziecie:-)

Idę w ramach spaceru do tesco cos dla dzieciaków na dzień dziecka kupić ale co?:baffled:

Beatko
mala to jeszcze nie wymagajaca to pewnie wszystko co nowe ja ucieszy. Gorzej , ze starszakiem ;-)

A ja szukam inspiracji na urzadzenie pokoju dla blizniakow, mam zamiar przeprowadzic ich po chrzcinach ;-)

Dzień doberek dopiero teraz ;-)łam z mała na spacerku ponad 3 godziny :-)i padam bo jestem uczulona na wiekszość rzeczy które teraz pylą więc tak jak ANITT najchętniej nie ruszała się z domu ale jak tu siedzieć w domu jak jest tak cieplutko i słonecznie:baffled::baffled::sorry2::sorry2:

aluśka, asix, iwcia, anitt możemy założyc "klub nieprzespanych nocek " :rofl2::-D:-D:-D

sabinko
niestety nie, kiepska a wczorajszy dzionek nie lepszy:sorry2::baffled:

beata to super że już lepiej , sama cierpie na migreny i wiem jak taki ból jest dokuczliwy w dodatku przy dziecku:tak:

pusia zazdroszcze nocek:-)

lilka tylko spokojnie , nie denerwuj się :no::-)

no spadam robic obiadek bo zaraz bedzie mężulo:-)

Załączniki

• chory kffiatek.gif
    chory kffiatek.gif
    10,3 KB · Wyświetleń: 54
Witajcie dziewczyny zaraz usiade i poczytam co napisalyscie:tak:ale u mnie glupia pogoda nie wiadomo jak dziecko ubrac raz mocno wieje i w cieniu jest zimno a za chwile wrecz goraco

Women podaj mi link jak mozesz do swojej strony:tak:

jestem jakas wnerwiona

• po pierwsze @
  • po drugie przypaliłam garnek
  • po trzecie nie ma wody i nawet nie mogę zalać przypalonego garnka
  • po czwarte M jeszcze w pracy

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:angry::angry:

reklama
Hejo
Widze,że marny tutaj ruch...ja jestem,ale nie chce mi się strasznie pisać i wysilać w czym kolwiek :baffled:
Normalnie leń nie z tej ziemi.
Ściąnełam sobie Google Earth i zwiedzam świat :sorry2:

Pusia mój za godzine dopiero będzie i tak jest codziennie :tak:

Do góry