reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Ladina pociagi nie bo meiszkam na gorze
a autobusy?? cos tam jezdzi ale nie bede sie tluc iles km na przystanek i sie stresowac,bo nawet neiw iem jak tu jezdza :no:
trudno bedziemy msueili pojechac zapisac Hanie na next termin
ale moj to pzregial bo od paru dni mu przypominalam o tym ze jest szczepienie :angry:

reklama
Lilka
to masz troche przechlapane, ja mam lekarza blisko, ale i tak chodze z mezem , bo nie dalabym sobie rady z blizniakami. a ostatnio u lekarza w poczekalni spotkalismy pare z trojaczkami! Trzech chlopcow ok. roku - identyczni, babka biegala po calej przychodni za dwoma a ojciec siedzial z jednym w poczekalni;-) Oj ma sie ta kobieta z tymi maluchami:-D:-D

mirka wlasnie mialam ci napisac ze mozna zamowic taxi z fotelikiem, a tu np w angli jak sie jedzie taxi to nie jest wymagany ;-)
w pl nie mam pojecia czy taksowki maja foteliki czy nie, bo ja pozyczalam, tzn siostra pozyczyla od szwagra na te pare dni, ale chyba nie, bo jak dzwonilam i sie pytalam czy moge jechac z maluchem to babka sie ,mnie pytala czy mam wlasny fotelik.

Wisienko Pusia
moze Wasze dzieciaczki bardzo sa ruchliwe i dlatego ciezko im przytyc?

ladina no mi sie wlasnie tak zdaje ze to przez to ze sa chlopaki ruchliwe :-):-)
a o 3 to ty mi lepiej nie mow :szok: az sobie wyobrazilam ze jestem w ciazy z 3 :szok::szok::szok::szok: OMG !!!!!!!! chyba bym sie zalamala.

lilka
to rzeczywiswcie kiepsko :((
a taxi?

annineczka
to mnie nie pocieszylas :((((( buuuuuuuuuu
juz mialam nadzieje ze i do mnie dojdzie to lato.
a spadek cisnienia rzeczywiscie jestr bo jestem strasznie senna

a tak swoja droga ciekawe czy w polsce sa wypozyczalnie fotelikow samochodowych

Mirka nie wiem nie słyszałam

Beatko
jestem przekonana, ze po tym kroliku, bo ile razy mu cos ugotowalam z ytm mieskiem to mial czerwone plamki na buzi, pozniej przygasaly, ale pojawila sie ta sucha plama na brodzie. Teraz jest ok, jak daje tylko warzywa i owoce:tak: Wole teraz poczekac.

Pusia
no wlasnie mi sie wydaje, ze Twoj Kacperek to teraz ma co innego w glowie niz tycie. Widzialam jaki z niego spryciarz;-)

Mirka
wiem, ze jak sie wyporzycza auto np. na stronie Lotu jest taka opcja to zaznaczasz ile chcesz fotelikow i jakich, wiec sam fotelik mozna pewnie tez wynajac.

nie moge jechac sama na szczepienie bo nie mam samochodu
a szczepienie mam w innej meijscowosci

To lepiej przeczekać:tak:

Lilka
to masz troche przechlapane, ja mam lekarza blisko, ale i tak chodze z mezem , bo nie dalabym sobie rady z blizniakami. a ostatnio u lekarza w poczekalni spotkalismy pare z trojaczkami! Trzech chlopcow ok. roku - identyczni, babka biegala po calej przychodni za dwoma a ojciec siedzial z jednym w poczekalni;-) Oj ma sie ta kobieta z tymi maluchami:-D:-D

Liluś jak nie pociąg ani autobus zanierz mężulkowi auto niech czeka na okazję a wy sobie pojedziecie:-)

Idę w ramach spaceru do tesco cos dla dzieciaków na dzień dziecka kupić ale co?:baffled:

Beatko
mala to jeszcze nie wymagajaca to pewnie wszystko co nowe ja ucieszy. Gorzej , ze starszakiem ;-)

A ja szukam inspiracji na urzadzenie pokoju dla blizniakow, mam zamiar przeprowadzic ich po chrzcinach ;-)

Dzień doberek dopiero teraz ;-)łam z mała na spacerku ponad 3 godziny :-)i padam bo jestem uczulona na wiekszość rzeczy które teraz pylą więc tak jak ANITT najchętniej nie ruszała się z domu ale jak tu siedzieć w domu jak jest tak cieplutko i słonecznie:baffled::baffled::sorry2::sorry2:

aluśka, asix, iwcia, anitt możemy założyc "klub nieprzespanych nocek " :rofl2::-D:-D:-D

sabinko
niestety nie, kiepska a wczorajszy dzionek nie lepszy:sorry2::baffled:

beata to super że już lepiej , sama cierpie na migreny i wiem jak taki ból jest dokuczliwy w dodatku przy dziecku:tak:

pusia zazdroszcze nocek:-)

lilka tylko spokojnie , nie denerwuj się :no::-)

no spadam robic obiadek bo zaraz bedzie mężulo:-)

Załączniki

• chory kffiatek.gif
    chory kffiatek.gif
    10,3 KB · Wyświetleń: 51
Witajcie dziewczyny zaraz usiade i poczytam co napisalyscie:tak:ale u mnie glupia pogoda nie wiadomo jak dziecko ubrac raz mocno wieje i w cieniu jest zimno a za chwile wrecz goraco

Women podaj mi link jak mozesz do swojej strony:tak:

jestem jakas wnerwiona

• po pierwsze @
  • po drugie przypaliłam garnek
  • po trzecie nie ma wody i nawet nie mogę zalać przypalonego garnka
  • po czwarte M jeszcze w pracy

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:angry::angry:

reklama
Hejo
Widze,że marny tutaj ruch...ja jestem,ale nie chce mi się strasznie pisać i wysilać w czym kolwiek :baffled:
Normalnie leń nie z tej ziemi.
Ściąnełam sobie Google Earth i zwiedzam świat :sorry2:

Pusia mój za godzine dopiero będzie i tak jest codziennie :tak:

Do góry