reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Ja zmykam spac DOBRANOC dziewczyny tylko przez wieczor nie naskrobcie za duzo;-):tak::-D
A tak wogole to mialam mila niespodzainke dzisiaj o 17 dzwoni domofon i damski glos mowi mi ze jestem "poszukiwana"az mi ciarki przeszly po plecach( bo niczego nie przeskrobalam)wchodzi Pani do mnie mowi ze poczta kwiatowa i wyciaga duuuuuuuuuuzy bukiet roz od meza na dzisiejsza rocznice:tak:
No to ja szybko skoczylam na miasto i zrobilam milutka kolacyjke w szklanym naczyniu wlalam wody i nasypalam platek roz i wlozylam czesc takich swieczek malych serduszek i zapalilam.Oprocz tego kupilam trzy czerwone roze ucielam lepki i kazda wlozylam do takiej przezroczystej niskiej szklaeczki ( jak do drinkow)wypelnionych woda i wlozylam taki sizal ( czy jak to sie nazywa) w kolorze ekri swietnie to wygladalo to tego bialy obrus i czewrone serwetki:tak:;-)

Dobra zmykam papa

Karina no to wieczorek był udany:-D:-D:-D

Oczywiście z naszego lenistwa :sorry2::baffled::tak:
Ale w mądrych książkach pisze,że dziecko po 6 miesiącu nie powinno jeść w nocy :dry:

Ale chyba się poddam,bo dalej jęczy :-(

Joile widze,że charakterek podobny do mojego ;)
Nie daj się :))))

Ide mu dać mleko....

Anineczko a u mnie z dnia na dzień przestała jeść w nocy i już nie mam problemu za to Michał prawie do 4 lat jadał :szok:

Dzien dobry:)

Kurcze dzisiaj pod moim blokiem zaczeli kosic trawe, a ja jestem uczulona i wyglada na to ze moj dziubek tez :/ Wczoraj bylam w aptece po tabletki i zapomnialam powiedziec babce ze karmie piersia i oczywiscie jak w domu przeczytalam, to nie mozna brac tych tabletek przy karmieniu :////
Aaaaa!! Ratunku, zamknijcie mnie w jakiejs sterylnej bance. Kolejny dzien minie nam na smarkaniu, kichaniu i tarciu oczu :/

Anitt witaj w klubie mamy to samo

Tu mój młodzieniaszek:
Matt

Joile hmmm a ja myślałam,że dzieci dziąsła mają twarde,a jak ząbkują to miękną i są rozpulchnione :laugh2:
Jeżeli ma kreseczki to za niedługo będą ząbki :tak:

Anineczko ale super ruchliwy synuś

Dziewczyny mam nietypowe pytanko i prosbe wiem ze nie jest to zwiazne z naszymi sprawami wiec jak bede przeginac to sorki.
Bede robic remont w mieszkaniu przedpokoj i kuchnie no i zastanawiam sie jak je zrobic sciany i podlogi moze macie jakies pomysly ktore fajnie wygladaja albio macie u siebie zrobione to prosilabym o fotki:sorry2:

Karina powiedz o co chodzi to może coś poradzimy

Jolie witaj wsród bezzębnych:laugh2:

Aluśka cierpliwości życzę

No a tak to Dzień doberek

Ja juz posprzatane mam na błysk dziecko śpi a ja mykam do rodziców bo dzisiaj leca do Egiptu(ja też chcę)z jakimś durnym biurem podróży także nastawieni sa na niezłe jaja no i moja siostra ma urodziny
Kurka tak ładnie jest a ja znowu z bólem głowy aż mi się wymiotować chce:-(

reklama
Kluseczki do zupki zrobione, mężuś w drodze do domu, Kacper śpi i niedługo zbieramy się na basen :-):tak:

A mi dziś weny na prace domowe brakuje. Jestem w połowie robienia tarty z jabłkami... i skończyc nie mogę.
Do tego cos nam komp. nawala. Ponoć wysyłamy 50 maili na sekundę - jakis spam - i operator nas blokuje. Juz przeskanowaliśmy go antywirusami, trochę ich było, ale problem pozostał.

u mnie sie zbiera na burze :-( buuuuuuuuuu
a rano bylo tak ladnie, slonecznie

sabina jak tam migrena? przeszla?
pusia udanej zabawy na basenie, nie zapomnij wziasc aparatu ;-)
jolie to chyba tylko 2 zostalysmy, ktore czekaja na @

ale goraco ....maly dzis brykal w kojcu na tarasie

@ nie ma na co czekac mi przez cala ciaze nie brakowalo a teraz no coz dzieki tabletkom jest ok ale bym nie narzekala gdyby @ nie bylo

A mi dziś weny na prace domowe brakuje. Jestem w połowie robienia tarty z jabłkami... i skończyc nie mogę.
Do tego cos nam komp. nawala. Ponoć wysyłamy 50 maili na sekundę - jakis spam - i operator nas blokuje. Juz przeskanowaliśmy go antywirusami, trochę ich było, ale problem pozostał.

Jolie tez to miałam ale reinstalacje zrobiliśmy i już jest super

Oki dziewczyny dalam nowy watek zapraszam i doradzcie mi:tak:
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-listopadzie-2007-f149/wyposazenie-mieszkan-17215/#post2369357

A tak wogole to moj niezle przylozyl glowka w szczebelki lozeczka ale sie rozplakal:no:a to wszystko przez jego akrobacje wszedzie mam ochraniacz ale oczywisice musial przylozyc tam gdzie go nie ma czyli w nogach a co jego glowka tam robila to nie wiem heheheh

Karina no to widzę że wszystkie nasze dzieci to mali akrobaci:-D

Dzisiaj z racji posprzatania i wyprasowania mam wieczorek dla siebie Anulka tylko nie śmiej się miałam powiedzieć jaki jest ten nieszczęsny "Sierociniec" ale dopiero dzisiaj mam zamiar go oglądnąć;-)

reklama
No dziewczyny widze ze duzo nie napisalyscie wrecz przeciwnie:dry:az nie pasuje do Was hehehehe.
Potem zerkne do Was ide zrobic obiadek na jutro i musze usiasc na czterech literach i poprzeliczac do konca ceny z oferty Graco i FP i podjac decyzje:-p

Do góry