reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Ja zmykam spac DOBRANOC dziewczyny tylko przez wieczor nie naskrobcie za duzo;-):tak::-D
A tak wogole to mialam mila niespodzainke dzisiaj o 17 dzwoni domofon i damski glos mowi mi ze jestem "poszukiwana"az mi ciarki przeszly po plecach( bo niczego nie przeskrobalam)wchodzi Pani do mnie mowi ze poczta kwiatowa i wyciaga duuuuuuuuuuzy bukiet roz od meza na dzisiejsza rocznice:tak:
No to ja szybko skoczylam na miasto i zrobilam milutka kolacyjke w szklanym naczyniu wlalam wody i nasypalam platek roz i wlozylam czesc takich swieczek malych serduszek i zapalilam.Oprocz tego kupilam trzy czerwone roze ucielam lepki i kazda wlozylam do takiej przezroczystej niskiej szklaeczki ( jak do drinkow)wypelnionych woda i wlozylam taki sizal ( czy jak to sie nazywa) w kolorze ekri swietnie to wygladalo to tego bialy obrus i czewrone serwetki:tak:;-)

Dobra zmykam papa

Karina no to wieczorek był udany:-D:-D:-D

Oczywiście z naszego lenistwa :sorry2::baffled::tak:
Ale w mądrych książkach pisze,że dziecko po 6 miesiącu nie powinno jeść w nocy :dry:

Ale chyba się poddam,bo dalej jęczy :-(

Joile widze,że charakterek podobny do mojego ;)
Nie daj się :))))

Ide mu dać mleko....

Anineczko a u mnie z dnia na dzień przestała jeść w nocy i już nie mam problemu za to Michał prawie do 4 lat jadał :szok:

Dzien dobry:)

Kurcze dzisiaj pod moim blokiem zaczeli kosic trawe, a ja jestem uczulona i wyglada na to ze moj dziubek tez :/ Wczoraj bylam w aptece po tabletki i zapomnialam powiedziec babce ze karmie piersia i oczywiscie jak w domu przeczytalam, to nie mozna brac tych tabletek przy karmieniu :////
Aaaaa!! Ratunku, zamknijcie mnie w jakiejs sterylnej bance. Kolejny dzien minie nam na smarkaniu, kichaniu i tarciu oczu :/

Anitt witaj w klubie mamy to samo

Tu mój młodzieniaszek:
Matt

Joile hmmm a ja myślałam,że dzieci dziąsła mają twarde,a jak ząbkują to miękną i są rozpulchnione :laugh2:
Jeżeli ma kreseczki to za niedługo będą ząbki :tak:

Anineczko ale super ruchliwy synuś

Dziewczyny mam nietypowe pytanko i prosbe wiem ze nie jest to zwiazne z naszymi sprawami wiec jak bede przeginac to sorki.
Bede robic remont w mieszkaniu przedpokoj i kuchnie no i zastanawiam sie jak je zrobic sciany i podlogi moze macie jakies pomysly ktore fajnie wygladaja albio macie u siebie zrobione to prosilabym o fotki:sorry2:

Karina powiedz o co chodzi to może coś poradzimy

Jolie witaj wsród bezzębnych:laugh2:

Aluśka cierpliwości życzę

No a tak to Dzień doberek

Ja juz posprzatane mam na błysk dziecko śpi a ja mykam do rodziców bo dzisiaj leca do Egiptu(ja też chcę)z jakimś durnym biurem podróży także nastawieni sa na niezłe jaja no i moja siostra ma urodziny
Kurka tak ładnie jest a ja znowu z bólem głowy aż mi się wymiotować chce:-(

reklama
Kluseczki do zupki zrobione, mężuś w drodze do domu, Kacper śpi i niedługo zbieramy się na basen :-):tak:

A mi dziś weny na prace domowe brakuje. Jestem w połowie robienia tarty z jabłkami... i skończyc nie mogę.
Do tego cos nam komp. nawala. Ponoć wysyłamy 50 maili na sekundę - jakis spam - i operator nas blokuje. Juz przeskanowaliśmy go antywirusami, trochę ich było, ale problem pozostał.

u mnie sie zbiera na burze :-( buuuuuuuuuu
a rano bylo tak ladnie, slonecznie

sabina jak tam migrena? przeszla?
pusia udanej zabawy na basenie, nie zapomnij wziasc aparatu ;-)
jolie to chyba tylko 2 zostalysmy, ktore czekaja na @

ale goraco ....maly dzis brykal w kojcu na tarasie

@ nie ma na co czekac mi przez cala ciaze nie brakowalo a teraz no coz dzieki tabletkom jest ok ale bym nie narzekala gdyby @ nie bylo

A mi dziś weny na prace domowe brakuje. Jestem w połowie robienia tarty z jabłkami... i skończyc nie mogę.
Do tego cos nam komp. nawala. Ponoć wysyłamy 50 maili na sekundę - jakis spam - i operator nas blokuje. Juz przeskanowaliśmy go antywirusami, trochę ich było, ale problem pozostał.

Jolie tez to miałam ale reinstalacje zrobiliśmy i już jest super

Oki dziewczyny dalam nowy watek zapraszam i doradzcie mi:tak:
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-listopadzie-2007-f149/wyposazenie-mieszkan-17215/#post2369357

A tak wogole to moj niezle przylozyl glowka w szczebelki lozeczka ale sie rozplakal:no:a to wszystko przez jego akrobacje wszedzie mam ochraniacz ale oczywisice musial przylozyc tam gdzie go nie ma czyli w nogach a co jego glowka tam robila to nie wiem heheheh

Karina no to widzę że wszystkie nasze dzieci to mali akrobaci:-D

Dzisiaj z racji posprzatania i wyprasowania mam wieczorek dla siebie Anulka tylko nie śmiej się miałam powiedzieć jaki jest ten nieszczęsny "Sierociniec" ale dopiero dzisiaj mam zamiar go oglądnąć;-)

reklama
No dziewczyny widze ze duzo nie napisalyscie wrecz przeciwnie:dry:az nie pasuje do Was hehehehe.
Potem zerkne do Was ide zrobic obiadek na jutro i musze usiasc na czterech literach i poprzeliczac do konca ceny z oferty Graco i FP i podjac decyzje:-p

Do góry