Beata34
Fanka BB :)
Ja zmykam spac DOBRANOC dziewczyny tylko przez wieczor nie naskrobcie za duzo;-)
A tak wogole to mialam mila niespodzainke dzisiaj o 17 dzwoni domofon i damski glos mowi mi ze jestem "poszukiwana"az mi ciarki przeszly po plecach( bo niczego nie przeskrobalam)wchodzi Pani do mnie mowi ze poczta kwiatowa i wyciaga duuuuuuuuuuzy bukiet roz od meza na dzisiejsza rocznice
No to ja szybko skoczylam na miasto i zrobilam milutka kolacyjke w szklanym naczyniu wlalam wody i nasypalam platek roz i wlozylam czesc takich swieczek malych serduszek i zapalilam.Oprocz tego kupilam trzy czerwone roze ucielam lepki i kazda wlozylam do takiej przezroczystej niskiej szklaeczki ( jak do drinkow)wypelnionych woda i wlozylam taki sizal ( czy jak to sie nazywa) w kolorze ekri swietnie to wygladalo to tego bialy obrus i czewrone serwetki;-)
Dobra zmykam papa
Karina no to wieczorek był udany
Oczywiście z naszego lenistwa
Ale w mądrych książkach pisze,że dziecko po 6 miesiącu nie powinno jeść w nocy
Ale chyba się poddam,bo dalej jęczy :-(
Joile widze,że charakterek podobny do mojego
Nie daj się )))
Ide mu dać mleko....
Anineczko a u mnie z dnia na dzień przestała jeść w nocy i już nie mam problemu za to Michał prawie do 4 lat jadał
Dzien dobry
Kurcze dzisiaj pod moim blokiem zaczeli kosic trawe, a ja jestem uczulona i wyglada na to ze moj dziubek tez :/ Wczoraj bylam w aptece po tabletki i zapomnialam powiedziec babce ze karmie piersia i oczywiscie jak w domu przeczytalam, to nie mozna brac tych tabletek przy karmieniu :////
Aaaaa!! Ratunku, zamknijcie mnie w jakiejs sterylnej bance. Kolejny dzien minie nam na smarkaniu, kichaniu i tarciu oczu :/
Anitt witaj w klubie mamy to samo
Tu mój młodzieniaszek:
Matt
Joile hmmm a ja myślałam,że dzieci dziąsła mają twarde,a jak ząbkują to miękną i są rozpulchnione
Jeżeli ma kreseczki to za niedługo będą ząbki
Anineczko ale super ruchliwy synuś
Dziewczyny mam nietypowe pytanko i prosbe wiem ze nie jest to zwiazne z naszymi sprawami wiec jak bede przeginac to sorki.
Bede robic remont w mieszkaniu przedpokoj i kuchnie no i zastanawiam sie jak je zrobic sciany i podlogi moze macie jakies pomysly ktore fajnie wygladaja albio macie u siebie zrobione to prosilabym o fotki
Karina powiedz o co chodzi to może coś poradzimy
Jolie witaj wsród bezzębnych
Aluśka cierpliwości życzę
No a tak to Dzień doberek
Ja juz posprzatane mam na błysk dziecko śpi a ja mykam do rodziców bo dzisiaj leca do Egiptu(ja też chcę)z jakimś durnym biurem podróży także nastawieni sa na niezłe jaja no i moja siostra ma urodziny
Kurka tak ładnie jest a ja znowu z bólem głowy aż mi się wymiotować chce:-(