reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Wisienka dziekujeMY ;-)
50lat....hehee o matko :rofl2: no ale fajnie by bylo jakbysmy dozyli tylu lat w zdrowiu,bysmy na emeryturze sobie zżędzili na siebie:rofl2::-D:-D

Karinko racja,nie ma cos ie denerwowac
ale cholipka takiego dlugiego posta nastukalam,a tu taki nr :baffled: takie nr to powinny sie zdarzac jak czlowiek jedno zdanie tylko napisze a nie...:happy:

Jupi jupi Amanda zasnęła wciągu 5 minut :-):tak::tak: ciekawe tylko czy da się wyspać w nocy :dry: bo dzisiaj strasznie była marudna i płaczliwa coś mi się zdaje że to przez tą szczepionkę taka rozdrażniona się zrobiła:baffled::dry:

Na dworku spędziliśmy dziś ponad 4godziny:tak::-):-) trochę mała odpoczęła po spała i po zwiedzała.....bo w domu to nie do wytrzymania była:dry:

Puki pamiętam :
:-)Spóźnione życzenia dla Davidka
z okazji skończenia 6 miesięcy:-)

:-)Snów sadem pachnących,
:-)myśli lekkich jak motyle
i uśmiechu w głębi duszy
:-)na przekór pokręconemu światu....:-)
życzy aluśka:-D:-)

happy20birthday20poohre9.gif

Przesylam buziaczki dla Olenki ;-):-)

Asix teraz mi sie przypomnialo, to ty chyba pytalas czy Amanda jest zarezerwowana, a wiec jest przez annineczke :-D:-D

annineczka dziekuje :))))))

Dzięki Wisienka rzeczywiście sesja zdjęciowa Davidka piękna

Aneczka podchodzilam podchodzilam ale nic nie pisalam:happy:
normalnie mnie takie akcje wkurzaja

dzis sie z lekka nasprzatalam,ale obiadu nei zrobilam :-p of kors moj niezadowolony,ale kupil pizze
wogole to dzis mamy 5 lat odkad jestesmy razem hehee
ale chlopina mnie wkurzyl i teraz siedzimy obaj przed kompami:baffled:

Liluś no to gratulejszyn ja już 14 lat jestem z moim a 8 w sierpniu po ślubie szok ze tak długo wytrzymaliśmy nie zabijając sie jeszcze:-DCały czas czekam niecierpliwie kiedy nam oznajmisz kto mieszka w Twoim brzusiu:tak:

Pusia no i nieoglądnęłam filmu bo pluszaki i wózek prałam:baffled:

Aluska a ja nigdy jeszcze żadnych problemów poszczepiennych ani z jednym ani z drugim nie miałam takze nie wiem co macie

jestem ciekawa kiedy moja bedzie miała zęby bo Ola i Tymuś tylko zostali bezzębni:-D(chyba)

Sabinko żyjesz????
Elbra a Ty kobieto?

Beata, Inga też jest jeszcze szczerbata. Nawet nie widać, zeby te zęby chciały się pokazać. Zero ślinienia, zero nerwów. Mam nadzieję, ze chociaż na roczek jedną perełkę nam zafunduje.

n
mala pieknie wazy-jest poprostu taka w sam raz :-D a wlasnie?? amanda juz jest zaklepana, bo zapomnialam, jak nie to Matti jest barrrrdzo chetny :tak::-)
asix dzięki:-):tak: Matii anineczki zaklepał sobie Amandę:tak:
ale zapraszamy do grono adoratorów:tak:;-)
A jeszcze odnośnie zębów. Widziałam u Tymka białe kropeczki na dziąsełkach, ale same dziąsła są jeszcze miękkie, czy to mogą być zęby? Sama jestem jakaś głupia.
Jolie już pewnie nie długo zobaczysz białe perełki :tak::tak::tak:
Tu mój młodzieniaszek:
Matt
no uroczy mój zięciunio jest:tak::-):-):-)
dzien dobry
ale u nas jest goraco ........woooooooooooooo
maly wlasnie zasnal
dzis sprobuje nowy system najpierw jedzonko a potem kapanie, bajka i spac
chce malego nauczyc ze trzeba myc zabki po jedzeniu wieczornym
zobaczymy jak to bedzie dzialalo
Mirka super pomysł:tak: daj znać jak Nicolasek zareagował ma zmianę:tak:
Dziś to zła jestem jak nie wiem. Byłam już na spacerze, chciałam kupić Madzi letnią czapeczkę bo ta co ma to jej cały czas wędruje po głowie i odkrywa uszy. Obeszłam 5 sklepów i nigdzie nic. Matko czy istnieje firma która robi dobrze wyprofilowane czapeczki?
Żeby tego było mało jak wróciłyśmy do domu to chciałam małej dać deserek, przełożyłam do miseczki, zaczęłam karmić, a ta tak wierzgała że ciach nogą w miseczkę i cały deserek na podłodze:angry:

Aż strach pomyśleć co się jeszcze dziś będzie działo. Jedyny plus że na spacerze się nie darła tylko sobie gadała i nawet pozwoliła poprzymierzać sobie czapki:dry:
iwcia może
Właśnie dostałam @ :tak::-)
ja też dostałam dziś @ :tak: po tylu dniach w końcu się odnalazła:-D:-D:-D zaoszczędziłam na teście:laugh2::laugh2::-p
women wkurzyla mnie moja matka z siostra o sposoby wychowawcze mojego synka!!! :wściekła/y: niby z nimi nie mieszkam, ale co gadam to zawsze sie dopytuja co i jak i udzielaja swoje madre rady, a najbardziej to mnie wkurza moja siostra ktora sie caly czas wymadrza a w ogole nie ma pojecia jak to jest bo nie ma jeszcze dzieci :wściekła/y:
Wisienka dobrze Cię rozumiem też nie lubię jak ktoś mniepoucza (czyt. teście) a nie ma o pewnych sprawach zielonego pojęcia:crazy::wściekła/y:
brrrrrrrrrr.................:growl:

moj synus znow zdobyl kolejna umiejetnosc czyli zaczyna sciagac mi rzeczy z niskich polek, wedruje, wedruje po dywanie i chaps i raczke wyciaga do gory i probuje zlapac co stoi najblizej :-):-):-)
wczoraj zlapal cala puszke monet 1,2,5 p i wysypal :angry:
Gratulaski dla Davidka za nowe umiejętności:tak::-D:tak:
Aluśka cierpliwości życzę

Kurka tak ładnie jest a ja znowu z bólem głowy aż mi się wymiotować chce:-(
Beata dziękuje cierpliwości nigdy mało :tak:;-):-D:-D
Współczuję bólu głowy:-(
Asix teraz mi sie przypomnialo, to ty chyba pytalas czy Amanda jest zarezerwowana, a wiec jest przez annineczke :-D:-D
ino przez Matiego Anineczki:-D:-D

Aneczka podchodzilam podchodzilam ale nic nie pisalam:happy:
normalnie mnie takie akcje wkurzaja

dzis sie z lekka nasprzatalam,ale obiadu nei zrobilam :-p of kors moj niezadowolony,ale kupil pizze
wogole to dzis mamy 5 lat odkad jestesmy razem hehee
ale chlopina mnie wkurzyl i teraz siedzimy obaj przed kompami:baffled:
Liluś 5 latek to ładna rocznica:-D:-)
Wszystkiego najlepszego na kolejnych kilkanaście lat :-):-):-)

Buziaczki w brzusia dla dzidziusia:tak::-D:-D:-D

fa25a9531gn7.gif

:-)Spóźnione życzenia dla Davidka
z okazji skończenia 6 miesięcy:-)

:-)Snów sadem pachnących,
:-)myśli lekkich jak motyle
i uśmiechu w głębi duszy
:-)na przekór pokręconemu światu....:-)
życzy aluśka:-D:-)

happy20birthday20poohre9.gif

Aluska
dziekujemy bardzo, przesliczny obrazek, az Davidek sie usmiechnal jak mu pokazalam

Beata Davidek tez jeszcze bez zebny

Lilka za 50 lat to chyba kazda z nas bedzie zrzeda :-D:-D

Dzięki

Aluska a ja nigdy jeszcze żadnych problemów poszczepiennych ani z jednym ani z drugim nie miałam takze nie wiem co macie

Beata no u nas za każdym razem po szczepieniu Amanda była rozdrażniona (wręcz darła się jakby ją ze skóry obdzierali) i tak samo zachowuje się tym razem więc stąd te moje przypuszczenia:dry:
ładne masz zdjęcie w avatarku:-D:-D;-)

Wisienka super foteczki w podpisie:-D:tak::tak::-)

reklama
Aluśka, współczuję z tym szczepieniem. Inga tylko raz miała problemy po szczepieniu, ale ona miała gorączkę. Na szczęscie rozdrażniona nie była. Mam nadzieję, że dzisiaj da Wam pospać.

Do góry