wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Lilka no to wszystkiego Najlepszego, oby kolejne nie 5 a 50 lat bylo jeszcze lepsze!!
widze ze tez zmienialam suwaczki i fotki, fajniutkie ))
widze ze tez zmienialam suwaczki i fotki, fajniutkie ))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przesylam buziaczki dla Olenki ;-):-)
Asix teraz mi sie przypomnialo, to ty chyba pytalas czy Amanda jest zarezerwowana, a wiec jest przez annineczke
annineczka dziekuje )))))
Aneczka podchodzilam podchodzilam ale nic nie pisalam
normalnie mnie takie akcje wkurzaja
dzis sie z lekka nasprzatalam,ale obiadu nei zrobilam of kors moj niezadowolony,ale kupil pizze
wogole to dzis mamy 5 lat odkad jestesmy razem hehee
ale chlopina mnie wkurzyl i teraz siedzimy obaj przed kompami
asix dzięki:-) Matii anineczki zaklepał sobie Amandęn
mala pieknie wazy-jest poprostu taka w sam raz a wlasnie?? amanda juz jest zaklepana, bo zapomnialam, jak nie to Matti jest barrrrdzo chetny :-)
Jolie już pewnie nie długo zobaczysz białe perełkiA jeszcze odnośnie zębów. Widziałam u Tymka białe kropeczki na dziąsełkach, ale same dziąsła są jeszcze miękkie, czy to mogą być zęby? Sama jestem jakaś głupia.
no uroczy mój zięciunio jest:-):-):-)Tu mój młodzieniaszek:
Matt
Mirka super pomysł daj znać jak Nicolasek zareagował ma zmianędzien dobry
ale u nas jest goraco ........woooooooooooooo
maly wlasnie zasnal
dzis sprobuje nowy system najpierw jedzonko a potem kapanie, bajka i spac
chce malego nauczyc ze trzeba myc zabki po jedzeniu wieczornym
zobaczymy jak to bedzie dzialalo
iwcia możeDziś to zła jestem jak nie wiem. Byłam już na spacerze, chciałam kupić Madzi letnią czapeczkę bo ta co ma to jej cały czas wędruje po głowie i odkrywa uszy. Obeszłam 5 sklepów i nigdzie nic. Matko czy istnieje firma która robi dobrze wyprofilowane czapeczki?
Żeby tego było mało jak wróciłyśmy do domu to chciałam małej dać deserek, przełożyłam do miseczki, zaczęłam karmić, a ta tak wierzgała że ciach nogą w miseczkę i cały deserek na podłodze
Aż strach pomyśleć co się jeszcze dziś będzie działo. Jedyny plus że na spacerze się nie darła tylko sobie gadała i nawet pozwoliła poprzymierzać sobie czapki
ja też dostałam dziś @ po tylu dniach w końcu się odnalazła zaoszczędziłam na teścieWłaśnie dostałam @ :-)
Wisienka dobrze Cię rozumiem też nie lubię jak ktoś mniepoucza (czyt. teście) a nie ma o pewnych sprawach zielonego pojęciawomen wkurzyla mnie moja matka z siostra o sposoby wychowawcze mojego synka!!! niby z nimi nie mieszkam, ale co gadam to zawsze sie dopytuja co i jak i udzielaja swoje madre rady, a najbardziej to mnie wkurza moja siostra ktora sie caly czas wymadrza a w ogole nie ma pojecia jak to jest bo nie ma jeszcze dzieci
Gratulaski dla Davidka za nowe umiejętności
moj synus znow zdobyl kolejna umiejetnosc czyli zaczyna sciagac mi rzeczy z niskich polek, wedruje, wedruje po dywanie i chaps i raczke wyciaga do gory i probuje zlapac co stoi najblizej :-):-):-)
wczoraj zlapal cala puszke monet 1,2,5 p i wysypal
Beata dziękuje cierpliwości nigdy mało ;-)Aluśka cierpliwości życzę
Kurka tak ładnie jest a ja znowu z bólem głowy aż mi się wymiotować chce:-(
ino przez Matiego AnineczkiAsix teraz mi sie przypomnialo, to ty chyba pytalas czy Amanda jest zarezerwowana, a wiec jest przez annineczke
Liluś 5 latek to ładna rocznica:-)Aneczka podchodzilam podchodzilam ale nic nie pisalam
normalnie mnie takie akcje wkurzaja
dzis sie z lekka nasprzatalam,ale obiadu nei zrobilam of kors moj niezadowolony,ale kupil pizze
wogole to dzis mamy 5 lat odkad jestesmy razem hehee
ale chlopina mnie wkurzyl i teraz siedzimy obaj przed kompami
:-)Spóźnione życzenia dla Davidka
z okazji skończenia 6 miesięcy:-)
:-)Snów sadem pachnących,:-)myśli lekkich jak motyle
i uśmiechu w głębi duszy
:-)na przekór pokręconemu światu....:-)
życzy aluśka:-)
Dzięki
Aluska a ja nigdy jeszcze żadnych problemów poszczepiennych ani z jednym ani z drugim nie miałam takze nie wiem co macie