reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Wisienka dziekujeMY ;-)
50lat....hehee o matko :rofl2: no ale fajnie by bylo jakbysmy dozyli tylu lat w zdrowiu,bysmy na emeryturze sobie zżędzili na siebie:rofl2::-D:-D

Karinko racja,nie ma cos ie denerwowac
ale cholipka takiego dlugiego posta nastukalam,a tu taki nr :baffled: takie nr to powinny sie zdarzac jak czlowiek jedno zdanie tylko napisze a nie...:happy:

Jupi jupi Amanda zasnęła wciągu 5 minut :-):tak::tak: ciekawe tylko czy da się wyspać w nocy :dry: bo dzisiaj strasznie była marudna i płaczliwa coś mi się zdaje że to przez tą szczepionkę taka rozdrażniona się zrobiła:baffled::dry:

Na dworku spędziliśmy dziś ponad 4godziny:tak::-):-) trochę mała odpoczęła po spała i po zwiedzała.....bo w domu to nie do wytrzymania była:dry:

Puki pamiętam :
:-)Spóźnione życzenia dla Davidka
z okazji skończenia 6 miesięcy:-)

:-)Snów sadem pachnących,
:-)myśli lekkich jak motyle
i uśmiechu w głębi duszy
:-)na przekór pokręconemu światu....:-)
życzy aluśka:-D:-)

happy20birthday20poohre9.gif

Przesylam buziaczki dla Olenki ;-):-)

Asix teraz mi sie przypomnialo, to ty chyba pytalas czy Amanda jest zarezerwowana, a wiec jest przez annineczke :-D:-D

annineczka dziekuje :))))))

Dzięki Wisienka rzeczywiście sesja zdjęciowa Davidka piękna

Aneczka podchodzilam podchodzilam ale nic nie pisalam:happy:
normalnie mnie takie akcje wkurzaja

dzis sie z lekka nasprzatalam,ale obiadu nei zrobilam :-p of kors moj niezadowolony,ale kupil pizze
wogole to dzis mamy 5 lat odkad jestesmy razem hehee
ale chlopina mnie wkurzyl i teraz siedzimy obaj przed kompami:baffled:

Liluś no to gratulejszyn ja już 14 lat jestem z moim a 8 w sierpniu po ślubie szok ze tak długo wytrzymaliśmy nie zabijając sie jeszcze:-DCały czas czekam niecierpliwie kiedy nam oznajmisz kto mieszka w Twoim brzusiu:tak:

Pusia no i nieoglądnęłam filmu bo pluszaki i wózek prałam:baffled:

Aluska a ja nigdy jeszcze żadnych problemów poszczepiennych ani z jednym ani z drugim nie miałam takze nie wiem co macie

jestem ciekawa kiedy moja bedzie miała zęby bo Ola i Tymuś tylko zostali bezzębni:-D(chyba)

Sabinko żyjesz????
Elbra a Ty kobieto?

Beata, Inga też jest jeszcze szczerbata. Nawet nie widać, zeby te zęby chciały się pokazać. Zero ślinienia, zero nerwów. Mam nadzieję, ze chociaż na roczek jedną perełkę nam zafunduje.

n
mala pieknie wazy-jest poprostu taka w sam raz :-D a wlasnie?? amanda juz jest zaklepana, bo zapomnialam, jak nie to Matti jest barrrrdzo chetny :tak::-)
asix dzięki:-):tak: Matii anineczki zaklepał sobie Amandę:tak:
ale zapraszamy do grono adoratorów:tak:;-)
A jeszcze odnośnie zębów. Widziałam u Tymka białe kropeczki na dziąsełkach, ale same dziąsła są jeszcze miękkie, czy to mogą być zęby? Sama jestem jakaś głupia.
Jolie już pewnie nie długo zobaczysz białe perełki :tak::tak::tak:
Tu mój młodzieniaszek:
Matt
no uroczy mój zięciunio jest:tak::-):-):-)
dzien dobry
ale u nas jest goraco ........woooooooooooooo
maly wlasnie zasnal
dzis sprobuje nowy system najpierw jedzonko a potem kapanie, bajka i spac
chce malego nauczyc ze trzeba myc zabki po jedzeniu wieczornym
zobaczymy jak to bedzie dzialalo
Mirka super pomysł:tak: daj znać jak Nicolasek zareagował ma zmianę:tak:
Dziś to zła jestem jak nie wiem. Byłam już na spacerze, chciałam kupić Madzi letnią czapeczkę bo ta co ma to jej cały czas wędruje po głowie i odkrywa uszy. Obeszłam 5 sklepów i nigdzie nic. Matko czy istnieje firma która robi dobrze wyprofilowane czapeczki?
Żeby tego było mało jak wróciłyśmy do domu to chciałam małej dać deserek, przełożyłam do miseczki, zaczęłam karmić, a ta tak wierzgała że ciach nogą w miseczkę i cały deserek na podłodze:angry:

Aż strach pomyśleć co się jeszcze dziś będzie działo. Jedyny plus że na spacerze się nie darła tylko sobie gadała i nawet pozwoliła poprzymierzać sobie czapki:dry:
iwcia może
Właśnie dostałam @ :tak::-)
ja też dostałam dziś @ :tak: po tylu dniach w końcu się odnalazła:-D:-D:-D zaoszczędziłam na teście:laugh2::laugh2::-p
women wkurzyla mnie moja matka z siostra o sposoby wychowawcze mojego synka!!! :wściekła/y: niby z nimi nie mieszkam, ale co gadam to zawsze sie dopytuja co i jak i udzielaja swoje madre rady, a najbardziej to mnie wkurza moja siostra ktora sie caly czas wymadrza a w ogole nie ma pojecia jak to jest bo nie ma jeszcze dzieci :wściekła/y:
Wisienka dobrze Cię rozumiem też nie lubię jak ktoś mniepoucza (czyt. teście) a nie ma o pewnych sprawach zielonego pojęcia:crazy::wściekła/y:
brrrrrrrrrr.................:growl:

moj synus znow zdobyl kolejna umiejetnosc czyli zaczyna sciagac mi rzeczy z niskich polek, wedruje, wedruje po dywanie i chaps i raczke wyciaga do gory i probuje zlapac co stoi najblizej :-):-):-)
wczoraj zlapal cala puszke monet 1,2,5 p i wysypal :angry:
Gratulaski dla Davidka za nowe umiejętności:tak::-D:tak:
Aluśka cierpliwości życzę

Kurka tak ładnie jest a ja znowu z bólem głowy aż mi się wymiotować chce:-(
Beata dziękuje cierpliwości nigdy mało :tak:;-):-D:-D
Współczuję bólu głowy:-(
Asix teraz mi sie przypomnialo, to ty chyba pytalas czy Amanda jest zarezerwowana, a wiec jest przez annineczke :-D:-D
ino przez Matiego Anineczki:-D:-D

Aneczka podchodzilam podchodzilam ale nic nie pisalam:happy:
normalnie mnie takie akcje wkurzaja

dzis sie z lekka nasprzatalam,ale obiadu nei zrobilam :-p of kors moj niezadowolony,ale kupil pizze
wogole to dzis mamy 5 lat odkad jestesmy razem hehee
ale chlopina mnie wkurzyl i teraz siedzimy obaj przed kompami:baffled:
Liluś 5 latek to ładna rocznica:-D:-)
Wszystkiego najlepszego na kolejnych kilkanaście lat :-):-):-)

Buziaczki w brzusia dla dzidziusia:tak::-D:-D:-D

fa25a9531gn7.gif

:-)Spóźnione życzenia dla Davidka
z okazji skończenia 6 miesięcy:-)

:-)Snów sadem pachnących,
:-)myśli lekkich jak motyle
i uśmiechu w głębi duszy
:-)na przekór pokręconemu światu....:-)
życzy aluśka:-D:-)

happy20birthday20poohre9.gif

Aluska
dziekujemy bardzo, przesliczny obrazek, az Davidek sie usmiechnal jak mu pokazalam

Beata Davidek tez jeszcze bez zebny

Lilka za 50 lat to chyba kazda z nas bedzie zrzeda :-D:-D

Dzięki

Aluska a ja nigdy jeszcze żadnych problemów poszczepiennych ani z jednym ani z drugim nie miałam takze nie wiem co macie

Beata no u nas za każdym razem po szczepieniu Amanda była rozdrażniona (wręcz darła się jakby ją ze skóry obdzierali) i tak samo zachowuje się tym razem więc stąd te moje przypuszczenia:dry:
ładne masz zdjęcie w avatarku:-D:-D;-)

Wisienka super foteczki w podpisie:-D:tak::tak::-)

reklama
Aluśka, współczuję z tym szczepieniem. Inga tylko raz miała problemy po szczepieniu, ale ona miała gorączkę. Na szczęscie rozdrażniona nie była. Mam nadzieję, że dzisiaj da Wam pospać.

Do góry