Women etap !
Mój też wszystko wyrzuca.
Dziecko wyrzucając przedmiot chce sprawdzić co się z nim dzieje.;-)
No
Lilka niewiele czasu Ci zostało....8 minut
Amandzia może jeszcze ostatkiem sił was sprawdza,czy aby nie da się spowrotem do wyrka rodziców wejsć
Przetrzymajcie to bo już wiele zrobiliście i szkoda to zaprzepaścić.
no to mnie pocieszyłasz
a jak dlugo trwa taki etap?
wreszcie przysla paczka z USA...
krzeslko FP i nocnik FP... cudne:-):-):-):-)
krzeselko tylko obejrzalam tak z grubsza, mezus wroci to zlozymy;-);-) ale sie ciesze... no i musz poszukac baterii do tego drzewka... bo chyba juz nie mam... dzis ostatnie chyba poszly do bebenka
supcio,dołączyłaś do posiadaczek nocników i krzesełek FP hehe
i jak ci sie podoba nocniczek
my niedługo zaczniemy go uzywać.:-)
dziekuje w imieniu ojca
a co sie stało ze tak strasznie cie zdenerwowały
no i mnie tez rozbolala glowa
wisienka ...........zdolny davidek , no i pewnie mu blotko smakowalo
women ...............50 lat co to za piekny wiek , .........moj maz ma 51
lilka .....ja poprosze 4 golabki na obiad
a Ty mirka ile masz lat,pisałas kiedys ale nie pamietam
chyba spora roznica miedzy wami jest
ale widze ze sie super dogadujecie
Wisienko Twój synek ma pół roku no to wszystkiego naj Davidku
kurde ale jestesmy gapy
dołanczam sie do zyczeń
Davidku słodki wszystkiego dobrego słoneczko!!!!:-)
padam na mordkę ...
od 18:30 do 21 siedziałam w kuchni i robiłam zaległą zupkę (krem pomidorowy) i deserek.
Zupa jest na jutro (jutro dorobię kluseczki). Jak dałam Piotrkowi spróbować to stwierdził że tak pysznej pomidorowej nigdy nie jadł (w końcu ona z kilograma pomidorów :-) ) Deserkiem zachwycał się, że szok .:-).
hmmmm a wiec przepis juz gdzies wkleiłas
duzo roboty powiadasz,no ale moze sie skusze
albo wpadne dzis do ciebie - tak bedzie łatwiej hehehe
Ja zmykam spac DOBRANOC dziewczyny tylko przez wieczor nie naskrobcie za duzo;-)
A tak wogole to mialam mila niespodzainke dzisiaj o 17 dzwoni domofon i damski glos mowi mi ze jestem "poszukiwana"az mi ciarki przeszly po plecach( bo niczego nie przeskrobalam)wchodzi Pani do mnie mowi ze poczta kwiatowa i wyciaga duuuuuuuuuuzy bukiet roz od meza na dzisiejsza rocznice
No to ja szybko skoczylam na miasto i zrobilam milutka kolacyjke w szklanym naczyniu wlalam wody i nasypalam platek roz i wlozylam czesc takich swieczek malych serduszek i zapalilam.Oprocz tego kupilam trzy czerwone roze ucielam lepki i kazda wlozylam do takiej przezroczystej niskiej szklaeczki ( jak do drinkow)wypelnionych woda i wlozylam taki sizal ( czy jak to sie nazywa) w kolorze ekri swietnie to wygladalo to tego bialy obrus i czewrone serwetki;-)
Dobra zmykam papa
no to poszlas na całego hehehe
i jak mąż zareagował
mhmmm pewnie wieczorkiem było przytulanko
pisz tam tutaj szczegóły Karnko hehe
Dzien dobry
Kurcze dzisiaj pod moim blokiem zaczeli kosic trawe, a ja jestem uczulona i wyglada na to ze moj dziubek tez :/ Wczoraj bylam w aptece po tabletki i zapomnialam powiedziec babce ze karmie piersia i oczywiscie jak w domu przeczytalam, to nie mozna brac tych tabletek przy karmieniu :////
Aaaaa!! Ratunku, zamknijcie mnie w jakiejs sterylnej bance. Kolejny dzien minie nam na smarkaniu, kichaniu i tarciu oczu :/
UUUUUUUUU
wspolczuje bardzo
a maly ma jakies objawy ze mowisz ze jest tez uczulony?
kurka pewnie psikac bedziecie caly dzien
ja rowniez mowie dzien dobry
pogoda dzis u nas piekna
wiec pewnie jak reszta spedzimy go na powietrzu