reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

hehehe wlasnie sie obejrzałam na moje synka ktory buja sie w swojej hustawie
dodam jeszcze ze glosno leci muzyka
i co widze hehe
on sobie kimkę urządził hehee
ide go zanieść do łóżeczka

:))) Mój właśnie zajmuje się sobą na macie, dorwał torbę, w której trzymam chustę.

Dzien dobry:)

Kurcze dzisiaj pod moim blokiem zaczeli kosic trawe, a ja jestem uczulona i wyglada na to ze moj dziubek tez :/ Wczoraj bylam w aptece po tabletki i zapomnialam powiedziec babce ze karmie piersia i oczywiscie jak w domu przeczytalam, to nie mozna brac tych tabletek przy karmieniu :////
Aaaaa!! Ratunku, zamknijcie mnie w jakiejs sterylnej bance. Kolejny dzien minie nam na smarkaniu, kichaniu i tarciu oczu :/

Anitt współczuję. Damian ma to samo, więc wiem co przeżywasz, i biedny Dominik.

Asix wybrałaś już sukienkę? Bardzo jestem ciekawa, na którą padło.

reklama
No dobra Pusia to wkładaj zupkę na ogień
hehe
ja sie chyba dziś rozdwoje
Do lilki na gołąbki do ciebie na zupke chyba pękne
NOOO po drodze jeszcze wpdane do Wiśni na kawkę hehehe
ale sie wpraszam hehehe

Wlsnie asix jaka sukienka przypadla Tobie do gustu?
ja ide sie szykowac,musze wlosy wyprostować,bo poszłam z mokrą glowa spac i wyglądam,ze lepiej nie mowic.........!!!Hihih

tak to prawda efekty sa super az sama jestem w szoku. zamiana z budzenia sie co godzinę a nawet czasem częściej na budzenie sie tylko raz nad ranem na mleczko to wielki sukces. Dziś spał Kacper od 21:15 do 7 - dostał cycusia i spał jeszcze do 8:30 .

Pusia to osiągnęliście ogromny sukces!!! A pamiętasz jeszcze jak się męczyłaś?

Nieeeeeeeeeeeee, Madzia juz zakończyła swoja poranną drzemkę,strasznie długą bo półgodzinna:wściekła/y:a już od paru dni spała rano po 1,5 h. Znów jej się wszystko poprzestawiało, jak zwykle na gorsze.Z tego zmęczenia nocnym niespaniem to mi się już nawet na spacer nie chce iść.:-(

Ojej. Może jednak Iwcia pójdź na krótki spacerek, świeże powietrze dobrze Ci zrobi. Trzymaj się.

Trzymam kciuki żeby i Wam się udało. A robicie wszystko tak jak pisali w książce ... przy niczym nie odpuszczacie ?? (tak pytam bo wiadomo czasem jest ciężko ). Jakie przygotowaliście rzeczy związane ze snem ??

Robimy, Madzia sama zaśnie ale co z tego jak się tak często budzi. Ma smoczek, pieluszkę i miśka. to fakt kojarzy łóżeczko ze snem, bo jak ją włożę to wywraca się na boczek i przytula do pieluszki, ale jak się przebudzi w nocy to woła nas.Nie wiem dlaczego budzi się tak często.:-(

Ojej. Może jednak Iwcia pójdź na krótki spacerek, świeże powietrze dobrze Ci zrobi. Trzymaj się.

Pewnie tak zrobie bo jak mam się z nią męczyć w domu to już wolę wyjść. Gorzej jak znowu dostanie ataku płaczu na spacerze. Dziwne że płacz znika jak ją wyjmę z wózka a nawet przeradza się w śmiech:wściekła/y:

no to poszlas na całego hehehe
i jak mąż zareagował
mhmmm pewnie wieczorkiem było przytulanko
pisz tam tutaj szczegóły Karnko hehe:rofl2:

A bylo bylo:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hehehe wlasnie sie obejrzałam na moje synka ktory buja sie w swojej hustawie
dodam jeszcze ze glosno leci muzyka
i co widze hehe
on sobie kimkę urządził hehee
ide go zanieść do łóżeczka

gdzie reszta mam????
Halo

Super ze zakup udany oby maly jak najdluzej korzystal a wlasnie nie napisalam odnosnie kojca spadam na tamten watek:tak:

Robimy, Madzia sama zaśnie ale co z tego jak się tak często budzi. Ma smoczek, pieluszkę i miśka. to fakt kojarzy łóżeczko ze snem, bo jak ją włożę to wywraca się na boczek i przytula do pieluszki, ale jak się przebudzi w nocy to woła nas.Nie wiem dlaczego budzi się tak często.:-(

a przed snem w nocy co je ?? Może głodna??

reklama
Zjada 150-180 ml kaszy takiej jedzonej z łyżeczki więc raczej nie. Tym bardzej że budzi się już godzinę po zaśnięciu więc to na pewno nie głód.

Do góry