reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

lilka a ha to zle cie zrozumialam na poczatku ;-):-) no to teraz wiem czemu mam synka :-D:-D zanim zaszlam w ciaze bylam na diecie, nie jadlam zadnych slodyczy itd, za to prawie dziennie wcinalam miecho na obiad, zreszta teraz tez tak jest, jak nie zjem kawalka miesa to dalej jestem glodna :laugh2::laugh2:

nic ja spadam na spacer
do potem, buzka

reklama
Witam Was i ja! Kawki nie pilam bo nie mialam czasu,heheh! Jeszcze nawet w pizamie siedze!
Polozylam dziecispac i zasiadlam do kompa, ale przy waszym tempie pisania to trzeba byc chyba jakims geniuszem zeby to nadrobic!
No nic, staralam sie ale jak nie wszytsko opisze to wasza wina (heheh trzeba na kogos zwalic!!!)

MISIU, gratulacje dla Igorka z okazji wyjscia pierwszej perelki!!!! Moj Allan mial 5 miesiecy jak mu zeby wyszly a przy Colinku to sobie dalej czekamy!!!
Co do Wika to widac juz na zdjeciach, ze ladnie urosl!

WOMEN; moze faktycznie Dorianek ominie raczkowanie???? Silnego chlopa urodzilas!!!

LILKA, ja zawsze uwielbialam slodycze i przy Allanku sobie ich nie zalowalam! Z Colinem bylam ostrozniejsza bo nie chcialam duzo przytyc ale woda w organizmie zrobila swoje! W kazdym razie nie ma reguly! POdobno im lzejsza ciaza tym wieksze prawdopodobienstwo na chlopaka! Ale to sa znowu tylko takie przypuszczenia jak z iloscia zjadanych slodyczy!!!

ELBRA, wspolczuje diety malego! Najgorsze, ze to teraz Ty musisz stawac na glowie zeby mu dogodzic!!!

Widze, ze wy tu jakies sukienki kupujecie! Ja to chyba nigdy nie wyjde z kompleksow po tej ciazy! Sukienki tez tak szybko nie zaloze!Postanowilam do sierpnia schudnac a teraz to moge bo przestalam karmic piersia! Zobaczymy czy mi sie to uda! Trzymajcie kciuki!!!

Krecik ale tu chodzi o diete przed poczeciem,bo wiadomo ze jak sie dziecko pocznie to juz ma okreslona plec wiec zadna dieta jej nie zmieni :-)

ale racja nei zawsze sie sprawdzaja,ale widac nauka ciagle to bada (pewnie dlatego ze mniej chlopcow sie rodzi :-p )

a Wisienka u ciebie sie zgadza :-)

ok ja znikam do lazienki a potem na spacerek
do pozniej

No wlasnie Lilus! Przed ciaza jadlam tez bardzo duza ilosc lakoci a i w ciazy mi tez tak zostalo!!! Przed Colinem tez sie potrafilam niezle zaslodzic ale w ciazy juz uwazalam!!!

Dzien Dobry,
u nas kolejny szaro-bury dzien, od razu nie chce mi sie nic nie chce:zawstydzona/y:
Wczoraj bylismy z maluchami na kontroli no i Gucio nie ma juz tego refluksu , natomiast Vicek niestety tak:-( , bedziemy musieli barc leki przez kolejne pol roku-chyba osiwieje:-(
Ustalilismy w koncu date chrztu i imprezka bedzie 22 czerca, nie wiem co mam wymyslec na ta okazje:confused2: mam nadzieje, ze bedzie pogoda i da sie imprezke ogrodowa zrobic...

ide Was poczytac...;-)

Kacper śpi wymęczyła go zabawa bębenkiem hihi tu filmik dla chętnych.
http://pl.youtube.com/watch?v=d7JMliT1VMs

Kurcze fajnie tak mieć filmiki to będzie super pamiątka jak Kacper będzie już większy. Mój chrześniak który skończył w grudniu 2 latka uwielbia oglądać filmiki z Kacperkiem robi to po kilka razy a śmieje sie przy tym jak by oglądał komedie hahaha:-D:-D

Kurcze Pusia nie moge sie napatrzec jak twoj Kacperek swietnie sie rozwija. Moj leniuszek jeszcze nie uderza lapkami w nic. Gratuluje zdolnego synusia.

pusia :-D gratulacje dla Kacperka!!!
jak on slicznie juz siedzi :-) ...moj jak pijaczek sie chwieje jeszcze, musi miec podparcie... uroczego masz synka pusia musisz byc bardzo dumna mamusia :-)

tak wogole dziendoberek mamuski, ja dzis tak z przypadku tu wlazlam... zaraz znowu do pracy mykam .... buzka i pozdrawiam!

reklama
lilka widze ze krecik tez ci zle na poczatku zrozumial :laugh2::laugh2:

pusia
bylam w aptece i kupilam ta butelke, ciekawe czy pomoze, a powiedz jeszcze jakiego dziubka uzywasz do tej butli? tego co byl 0+ czy kupilas juz nastepny 6-18mcy?
Filmik fajny, ladnie juz siedzi twoj synus.......a jak pieknie gra :-):-)

Do góry