reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzięki Asix :-) hihihi kurde ale nudny dzień...
za oknem szaro i ponuro..
kapik znowu śpi i pewnie znowu 30 minut:-)
potem jedziemy do znajomej pożyczyć komplecik do chrztu dla małego Bartka:-)
potem jakies zakupy...
firmę odwiedzę:-)
więc trochę pojeździmy bo w domu masakra:-(
za oknem szaro i ponuro..
kapik znowu śpi i pewnie znowu 30 minut:-)
potem jedziemy do znajomej pożyczyć komplecik do chrztu dla małego Bartka:-)
potem jakies zakupy...
firmę odwiedzę:-)
więc trochę pojeździmy bo w domu masakra:-(
woman, sabinka-kawke???
ja tez poproszę Asix
puszczalska z mlekiem u cukrem :-)
dziekujemy za gratulacje
ide dac obiadek prezesowi bo sie obudził
Lilka
Fanka BB :)
helo :-)
poszlam spac po 1 w nocy jak emocje mi opadly
dzieci obudzily sie kolo 10 wiec sie wyspalam
hihiii jasne ze zrozumialam przeslanie
a co do diety i plci to u mnie jakby co sie zgadza bo ja kocham slodycze
hihiiii
najwyzej jak Viktoria Bekham bedziemy probowali za 4ym razem

tyle ona babke chce a my synka
Karina mamy taki plan
nowszy,mniejszy przebieg i koniecznie z ksiazeczka serwisowa (nasz mial miec ale jakos nie dostalismy jej
teraz wiadomo dlaczego)
teraz siedze jak na szpilkach i czekam na rozwoj akcji
Pusia dzieki ;-)
a co do nocek to bedzie lepiej,mi Hania regulowala sie jakies 2 tygodnie,jak zaczelam podawac jej butle z kleikiem
takze czekaj na efekty
uuuu to tez trafilas
tez bym sie wsciekla...ale nie wszystko mozna sprawdzic na miejscu...
mnie wkurza jak nam inni gadali ''chcecie kupic Chrysler'a?? oo matko,ale gowno''
''chcecie VW?? to auto ktore najczesciej naprawiam''
itd.itd.
mam dosc dobrych rad
asix ikonka boska
az sie rozesmialam hihii:-)
poszlam spac po 1 w nocy jak emocje mi opadly

dzieci obudzily sie kolo 10 wiec sie wyspalam

Lilka hehe.........jednak ja zgaszę światełko
Kurcze dziwna ta słuzba zdrowia u was tez jest
achhh co bede to sie mądrzyć
o tym tez słuchałam,ale ja w to nie wierze.
no ale zycze chłopaka heh,dla kontrastu
ale najważniejsze zeby zdrowe,a płeć to dodatek
moje takie zdanie
DOBREJ NOCY JESZCZE RAZ
WIDZE za masło maślane napisałam,ale lilka chyba zrozumiesz
to ta godzina juz heh
ok spadam do wyra.
proszę rano z kawą na mnie czekać,bo pewnie nietomna bede hehe
hihiii jasne ze zrozumialam przeslanie

a co do diety i plci to u mnie jakby co sie zgadza bo ja kocham slodycze

najwyzej jak Viktoria Bekham bedziemy probowali za 4ym razem

tyle ona babke chce a my synka

Lilka szkoda ze oddajecie auto kurcze tak to nieraz jest ze cwaniaki przekrecaja liczniki, my mielismy kiedys podobnie.
Mma nadzieje ze odda wam kase bez problemu. Spojrz Lilka z innej strony skoro tak sie stalo teraz to nastepny jaki kupicie bedzie duzo lepszy i jeszcze bardziej spodoba ci sie bardzo czesto tak jest.
Karina mamy taki plan

nowszy,mniejszy przebieg i koniecznie z ksiazeczka serwisowa (nasz mial miec ale jakos nie dostalismy jej

teraz siedze jak na szpilkach i czekam na rozwoj akcji

Liluś bardzo mi przykro z powodu tego auta :-(. A facetowi to bym normalnie jaja urwała
Dziś nie za bardzo jest się czym chwalić jeśli chodzi o nockę:-(. Kacperek dał nam trochę popalić ... chyba za szybko się cieszyliśmy no cóż sa lepsze i gorsze nocki ale przynajmniej widać światełko w tunelu.
Pusia dzieki ;-)
a co do nocek to bedzie lepiej,mi Hania regulowala sie jakies 2 tygodnie,jak zaczelam podawac jej butle z kleikiem

takze czekaj na efekty

Lilka, nie masz co mieć wyrzutów sumienia z tym autem. Ja jak kupowałam swoje poprzednie to z mechanikiem pojechałam i dupa z tego wyszła, bo nawet on nie zauważył feleru. Byłam wściekła jak nie wiem co.
uuuu to tez trafilas

mnie wkurza jak nam inni gadali ''chcecie kupic Chrysler'a?? oo matko,ale gowno''
''chcecie VW?? to auto ktore najczesciej naprawiam''
itd.itd.

mam dosc dobrych rad
asix ikonka boska
az sie rozesmialam hihii:-)
Lilka
ja tez poproszę Asix
puszczalska z mlekiem u cukrem :-)
dziekujemy za gratulacje
ide dac obiadek prezesowi bo sie obudził
i ja sobie sacze taka puszczalska:-)
karina1980
Cześć:-)
Lilka, nie masz co mieć wyrzutów sumienia z tym autem. Ja jak kupowałam swoje poprzednie to z mechanikiem pojechałam i dupa z tego wyszła, bo nawet on nie zauważył feleru. Byłam wściekła jak nie wiem co.
Karinka, to nie u Ingi jest AZS tylko u Piotrusia Elbry:-(. U mnie tyko Amba to ma:-(
No oczywiscie ze tak nie wiem jak to mi tak wyszlo

U mnie na dworzu calkiem znosnie w miare pogodnie tylko zimno ale pozniej na 19 ide do ginekologa wezme baczka swojego i meza to zalicza spacerek

karina1980
Nie powiedzialam Wam wczoraj sprzedalam hustawke Fisher Price bedzie trzeba cos malemu kupic innego na dzien dziecka.
A dzisiaj zamowilam sobie stroj jezdziecki
A dzisiaj zamowilam sobie stroj jezdziecki

wisienkaa1
Listopadowa mama '07
dzien dobry
Lilka o kurde
niezle was facet zrobil z tym samochodem. Dobrze ze mozecie oddac.
Co do bycia w ciazy i zjadanych slodyczy to sie nie zgodze, ze jak sie je duzo to dziewczynka, bo jakbylam w ciazy z Davidkiem to jadlam na potege
Misia gratuluje zabka
Women gratuluje postepow Dorianka oraz Tobie udanego weekendu, sprawe z Czarkiem przemysl, bo moze sie zmienil i porzadny teraz z niego facet. Ja wiem po swoim......co ja sie dowiedzialam o jego przeszlosci
to chyba zadna by sobie tego nie wymyslila, ale mi w ogole nie dal sie poznac z tej strony. Jak dlamnie jest najkochanszym facetem i ojcem na swiecie, to jak byl w przeszlosci staram sie nie myslec, bo po co? to bylo kiedys,. wazne jaki jest teraz.
Elbra o kurcze, biedny Piorus :-( ale dobrze ze bylas u tej pani doktor i przynajmniej juz wiesz co mu jest.
Asix super ze kupka juz sie unormowala!! A sukienke to bedziesz najlepiej jak pojedziesz i zmierzysz, wtedy bedziesz wiedziala czy ci pasuje czy nie.
Jolie a ja to jak zawsze bylam domatorka tak teraz chyba juz wariuje od tego siedzenia w domu i bym tylko wychodzila byle gdzie by w domu nie siedziec
u mnie pogoda jak wczoraj, zachmurzenie z chwilowymi przejasnieniami, zaraz spadam na spacer bo musze listy powysylac i kupic kartke urodzinowa dla szwagierki, mam nadzieje ze nie bedzie padac.
Jutro ide pierwszy raz do Dannego rodziny bez niego
mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Mam lekkiego stresa, ale glupio by bylo odmowic przyjscia na impreze urodzinowa.
Lilka o kurde

Co do bycia w ciazy i zjadanych slodyczy to sie nie zgodze, ze jak sie je duzo to dziewczynka, bo jakbylam w ciazy z Davidkiem to jadlam na potege

Misia gratuluje zabka
Women gratuluje postepow Dorianka oraz Tobie udanego weekendu, sprawe z Czarkiem przemysl, bo moze sie zmienil i porzadny teraz z niego facet. Ja wiem po swoim......co ja sie dowiedzialam o jego przeszlosci

Elbra o kurcze, biedny Piorus :-( ale dobrze ze bylas u tej pani doktor i przynajmniej juz wiesz co mu jest.
Asix super ze kupka juz sie unormowala!! A sukienke to bedziesz najlepiej jak pojedziesz i zmierzysz, wtedy bedziesz wiedziala czy ci pasuje czy nie.
Jolie a ja to jak zawsze bylam domatorka tak teraz chyba juz wariuje od tego siedzenia w domu i bym tylko wychodzila byle gdzie by w domu nie siedziec

u mnie pogoda jak wczoraj, zachmurzenie z chwilowymi przejasnieniami, zaraz spadam na spacer bo musze listy powysylac i kupic kartke urodzinowa dla szwagierki, mam nadzieje ze nie bedzie padac.
Jutro ide pierwszy raz do Dannego rodziny bez niego

reklama
Lilka
Wisienka ale to juz bylas w ciazy z Davidem jak jadlas te slodycze 
a ja jem codziennie cos
choc teraz jak juz to pije soki,nie mam parcia na slodycze,ale normalnie to wcinam ze hej
przez to dupe wielka mam

w programie mowili ze robili badania,i kobiety co jadly slodkosci to w wikszosci rodzily babki (czyli nie wszystkie-norma hihii),a te co jadly weglowodany z bialkiem to czesciej chlopcow
i ze taka diete najlpeiej wprowadzic pol roku przed planowanym poczeciem ,wiec laski wiecie co robic 

a ja jem codziennie cos
choc teraz jak juz to pije soki,nie mam parcia na slodycze,ale normalnie to wcinam ze hej
przez to dupe wielka mam

w programie mowili ze robili badania,i kobiety co jadly slodkosci to w wikszosci rodzily babki (czyli nie wszystkie-norma hihii),a te co jadly weglowodany z bialkiem to czesciej chlopcow

Podziel się: