reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Pusia
jestem pelna podziwu jak ladnie Kacperek siedzi:tak:, moim chlopakom jakos sie nie spieszy:baffled:

Jak przyjdzie ich czas to nie nadążysz a Nimi :-)

Kurcze Pusia nie moge sie napatrzec jak twoj Kacperek swietnie sie rozwija. Moj leniuszek jeszcze nie uderza lapkami w nic. Gratuluje zdolnego synusia.

Kacper od jakiegoś miesiąca tak stuka we wszystko. Jak brałam go na kolana siedząc przy stole to od razu stukał w stół i właśnie dla tego pomyślałam że dla niego dobra była by zabawka taka właśnie do stukania która potem wydaje dźwięki i świeci i bębenek przyjął sie w 100% :tak::tak:

reklama
anitt a ty co tak zadko tu zagladasz?

mirka co z toba? maluch ci dal tak popali po szczepionce czy co?;-)

pusia zarabiscie twoj stuka w ten bebenek :-D:-D moj to ma\ faze i wszystko drapie, jak tiger :-D:-D

lilka widze ze krecik tez ci zle na poczatku zrozumial :laugh2::laugh2:

pusia
bylam w aptece i kupilam ta butelke, ciekawe czy pomoze, a powiedz jeszcze jakiego dziubka uzywasz do tej butli? tego co byl 0+ czy kupilas juz nastepny 6-18mcy?
Filmik fajny, ladnie juz siedzi twoj synus.......a jak pieknie gra :-):-)

Co do smoczka to od razu dokupiłam ten od 6 m http://www.allegro.pl/item367618591_smoczek_silikonowy_tommee_tippee_2szt_6_szybki.html i oprócz tego kupiłam mu smoczek specjalny do kaszki http://www.allegro.pl/item362719387_tommee_tippee_smoczek_do_butelki_6_kaszka_2_szt.html#photo z taką większa dziurka i nim podawałam mu np sinlacka.

Może żeby zechciał sprobować pić z butelki to podaj mu najpierw odciągnięte swoje mleko - może to jakiś sposób

Larvuniu
milo Cie widziec:tak:

Wisienko
a co Ty tak na szaro piszesz jak jakis tajniak??;-) musze chyba okulary sobie sprawic;-)

Pusia gratki dla Kacperka pięknie siedzi mojemu to też jeszcze daleko:-)
a co stukania to tez mu idzie pięknie wali we wszystko ile sił...
Larvunia heeelllooo:-)
Liluś i jak tam z autkiem???oddaliście??
Ladinka zdróweczka dla chłopaków:-) i buziak
Kreciku trzymam kciuki za kilogrmay..ale z czego Ty chesz chudnąć?????????kurcze na fotkach to nic zbędnego nie widać!!
Wisienka miłęgo spacerku:-) u nas pada i jest fatalnie....no i udanej imprezki jutro:-)

ja już po częściowych zakupach:-) bo wszystkiego nie udało mi się zabrac bo byłam sama z Kapikiem..:-) i tak jeszcze nei wyniosłam rzeczy z auta na górę nie mam siły...
meżuś przyjdzie będzie robił..
a jutro może mnie nei być bo mebelki przyjeżdzaja ale tylko meble bo wypoczynek w nast. tyg:-( ale pierwszy raz się spotkałam że mamy montażystę tychże mebli za free jestem w szoku! jeszcze nigdy nie miałam montażysty w domu:-) no poza kuchnią ale to wiadomo:-)

Larvuniu ucałuj Marcelka:-)

Wisienko wybacz, powinnam dostac klapsiora bo caly czas Was czytam a sama nic nie pisze :zawstydzona/y: Siedze przy kompie jak maly spi, a wole go nie budzic stukaniem w klawiature.

pusia dzieki :-) narazie zobacze czy z tego bedzie chcial pic mleczko, a poznej najwyzej dokupie mu te inne koncowki do butli.

Wisienko
a co Ty tak na szaro piszesz jak jakis tajniak??;-) musze chyba okulary sobie sprawic;-)

:-D:-D naprawde az tak zle widac??
mi sie jakos tak spodobalo, ale jak zle widac to zmienie kolorek ;-):-)

Wisienko wybacz, powinnam dostac klapsiora bo caly czas Was czytam a sama nic nie pisze :zawstydzona/y: Siedze przy kompie jak maly spi, a wole go nie budzic stukaniem w klawiature.

to on ma az taki slaby sen? :szok: moj zeby sie obudzil to pozadnie musi cos huknac :-D

ide zrobić kaweczkę bo usnę:-)

ktoś chetny??:-)

ja hebatke z cytrynka poprosze ;-)

reklama
Wisienko
dam rade;-):-D

Ja juz po kawce powinnam sie wziasc za jakas robote , ale mi sie nie chce:zawstydzona/y:
Szukam fotelikow samochodowych...

Do góry