reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dzień dobry Kobitki :tak:

Pogoda u nas nie za ciekawa się zapowiada:baffled:
miałam zajrzeć wczoraj jeszcze po 20.00 jak m Amandę by usnęła po karmieniu ale śpioch mnie taki ogarną że pierwsza od małej zasnęłam:dry:
pewnie tak przez tą pogodę byłam taka senna:baffled:

Małż mnie obudził o po 23.00 i żeby małą przenieść do swojego łóżeczka i tam spała do 4.00 potem dalsza nocka oczywiście z nami:sorry2:
A zapomniałam dodać że to Amanda mnie obudziła ale nie przez płacz i marudzenie:dry:
Siadła sobie koło mnie i zaczęła klepać i szczypać mnie po twarzy i do oczy mi się dobierać :dry::laugh2::-p
ma nocny chwyt więc potem moja twarz wygląda jak po zbombardowaniu takie same pobudki robiła mi u babci :dry:

Może dziś uda mi się nadrobić:sorry2:

reklama
asix mi te dwie się bardzo podobają i sadzę że by Ci pasowały :tak::tak::tak:

Asix jestem kochana;-) a co do sukienki to ta co twój znalazł mi się podoba bardzo:-) a pozostałe zaraz poogląam;-)

kochane dzieki, ale teraz to juz wogole jestem glupia!!!!!!

Asix to sie pokazałaś jak ja poszłam buuu:(

no cos sie wczoraj mijalysmy...

Asix sukienki, które Ty wybrałaś są bardzo kobiece, a ta którą wybrał Twój mąż jest bardzo oryginalna i jak dla mnie ma to "coś". I wydaje mi się, że duży biust nie wyglądałby w tym ładnie, więc tu jest na "+" dla Ciebie. Ja jestem za tą, to jest taka "sukienka z charakterem", a skoro podoba się Twojemu facetowi, to Ty w niej będziesz piękna (a push-up czyi cuda;-)) . Z tamtych obstawiam 2 lub 3.

no teraz zaczynam myslec zeby jechac do nexta i zobaczyc czy maja te sukienki, no bo bedzie szybciej niz jak ja zamowie a potem zwroce!!
oj jolie dalas mi do myslenia jak cholera....

elbra-swietnie, ze trafilas na konkretna babke!!
no i wspolczuje piotrusiowi diety no ale to dla jego dobra!!

no i masakra z jaderkami-ci lekarze nie sa powazni.... jak twoja lekarka mogla badac dziecko i tego nie zauwazyc!!

lilka-wspolczuje sytuacji-ale jak wiadomo-dobrze ze teraz zaskoczyliscie, ze cos jest nie tak bo jak by bylo po 14 dniach to by byla lipa

misia-gratulujemy zabka :)

asix mnie sie ta najbardziej podoba

satin prom dress - petite - Littlewoods Direct
prostota i elegancja !​

women dzieki!!
co do czarka to mhhhhh....
najwazniejsze, ze milo spedzilas z nim czas....
no i gratulacje dla dorianka a tak sie stresowalas-poprostu twoj synek nie bawi sie tam w raczkowanie czy przewracanie-konkretny facet odrazu bedzie chodzil

A zapomniałam dodać że to Amanda mnie obudziła ale nie przez płacz i marudzenie:dry:
Siadła sobie koło mnie i zaczęła klepać i szczypać mnie po twarzy i do oczy mi się dobierać :dry::laugh2::-p
ma nocny chwyt więc potem moja twarz wygląda jak po zbombardowaniu takie same pobudki robiła mi u babci :dry:

aluska to swietnie musisz dzisiaj wygladac

No i moze wreszcie co u mnie-
otoz od wczoraj rana nie ma sluzu w kupce-mielismy isc dzisiaj do lekarza, no ale chyba zrezygnuje bo wszystko zaczyna wygladac ok

ale chyba jakby ktos jadl 3 tyg. marchew i ryz to powinno przejsc nie??
uffffff cale szczescie no i musimy powoli cos innego wprowadzac do diety bo teraz jak Macius robi kupke to sama marchew i sie strasznie meczy ;)
dziewczyny ktore wazywa sa takie lzejsze???
dzis mamy jechac po odbior paszportu dla mattiego no ale chyba tylko zadzwonie i dowiem sie czy juz jest, bo jak nie to po co mam jechac taki kawal drogi ...
mam dzisiaj zakupowy dzien zaplanowany-a juz jutro ma byc znowu 20C wiec bedzie mozna sie wtedy wybrac...

Asix super że z kupką już ok:-)
Misia gratulacja ząbka
Liluś współczucie:-( trzymam kciuki za dzisiaj...daj znać...
Aluśka to ładnie Amandzia Cię załatwiła...
Women super że weekendzik z Czarkiem udany;-) i gratki dla Doriego:-)
Elbra współczuję ASZ:-( biedny Piotruś ale będzie dobrze:-) buziak dla niego..a co do lekarzy to zgadzam sie z Toba oni wogóle o niczym nie mają pojecia...ehhh

reklama
Do góry