reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzień dobry Kobitki :tak:

Pogoda u nas nie za ciekawa się zapowiada:baffled:
miałam zajrzeć wczoraj jeszcze po 20.00 jak m Amandę by usnęła po karmieniu ale śpioch mnie taki ogarną że pierwsza od małej zasnęłam:dry:
pewnie tak przez tą pogodę byłam taka senna:baffled:

Małż mnie obudził o po 23.00 i żeby małą przenieść do swojego łóżeczka i tam spała do 4.00 potem dalsza nocka oczywiście z nami:sorry2:
A zapomniałam dodać że to Amanda mnie obudziła ale nie przez płacz i marudzenie:dry:
Siadła sobie koło mnie i zaczęła klepać i szczypać mnie po twarzy i do oczy mi się dobierać :dry::laugh2::-p
ma nocny chwyt więc potem moja twarz wygląda jak po zbombardowaniu takie same pobudki robiła mi u babci :dry:

Może dziś uda mi się nadrobić:sorry2:

reklama
asix mi te dwie się bardzo podobają i sadzę że by Ci pasowały :tak::tak::tak:

Asix jestem kochana;-) a co do sukienki to ta co twój znalazł mi się podoba bardzo:-) a pozostałe zaraz poogląam;-)

kochane dzieki, ale teraz to juz wogole jestem glupia!!!!!!

Asix to sie pokazałaś jak ja poszłam buuu:(

no cos sie wczoraj mijalysmy...

Asix sukienki, które Ty wybrałaś są bardzo kobiece, a ta którą wybrał Twój mąż jest bardzo oryginalna i jak dla mnie ma to "coś". I wydaje mi się, że duży biust nie wyglądałby w tym ładnie, więc tu jest na "+" dla Ciebie. Ja jestem za tą, to jest taka "sukienka z charakterem", a skoro podoba się Twojemu facetowi, to Ty w niej będziesz piękna (a push-up czyi cuda;-)) . Z tamtych obstawiam 2 lub 3.

no teraz zaczynam myslec zeby jechac do nexta i zobaczyc czy maja te sukienki, no bo bedzie szybciej niz jak ja zamowie a potem zwroce!!
oj jolie dalas mi do myslenia jak cholera....

elbra-swietnie, ze trafilas na konkretna babke!!
no i wspolczuje piotrusiowi diety no ale to dla jego dobra!!

no i masakra z jaderkami-ci lekarze nie sa powazni.... jak twoja lekarka mogla badac dziecko i tego nie zauwazyc!!

lilka-wspolczuje sytuacji-ale jak wiadomo-dobrze ze teraz zaskoczyliscie, ze cos jest nie tak bo jak by bylo po 14 dniach to by byla lipa

misia-gratulujemy zabka :)

asix mnie sie ta najbardziej podoba

satin prom dress - petite - Littlewoods Direct
prostota i elegancja !​

women dzieki!!
co do czarka to mhhhhh....
najwazniejsze, ze milo spedzilas z nim czas....
no i gratulacje dla dorianka a tak sie stresowalas-poprostu twoj synek nie bawi sie tam w raczkowanie czy przewracanie-konkretny facet odrazu bedzie chodzil

A zapomniałam dodać że to Amanda mnie obudziła ale nie przez płacz i marudzenie:dry:
Siadła sobie koło mnie i zaczęła klepać i szczypać mnie po twarzy i do oczy mi się dobierać :dry::laugh2::-p
ma nocny chwyt więc potem moja twarz wygląda jak po zbombardowaniu takie same pobudki robiła mi u babci :dry:

aluska to swietnie musisz dzisiaj wygladac

No i moze wreszcie co u mnie-
otoz od wczoraj rana nie ma sluzu w kupce-mielismy isc dzisiaj do lekarza, no ale chyba zrezygnuje bo wszystko zaczyna wygladac ok

ale chyba jakby ktos jadl 3 tyg. marchew i ryz to powinno przejsc nie??
uffffff cale szczescie no i musimy powoli cos innego wprowadzac do diety bo teraz jak Macius robi kupke to sama marchew i sie strasznie meczy ;)
dziewczyny ktore wazywa sa takie lzejsze???
dzis mamy jechac po odbior paszportu dla mattiego no ale chyba tylko zadzwonie i dowiem sie czy juz jest, bo jak nie to po co mam jechac taki kawal drogi ...
mam dzisiaj zakupowy dzien zaplanowany-a juz jutro ma byc znowu 20C wiec bedzie mozna sie wtedy wybrac...

Asix super że z kupką już ok:-)
Misia gratulacja ząbka
Liluś współczucie:-( trzymam kciuki za dzisiaj...daj znać...
Aluśka to ładnie Amandzia Cię załatwiła...
Women super że weekendzik z Czarkiem udany;-) i gratki dla Doriego:-)
Elbra współczuję ASZ:-( biedny Piotruś ale będzie dobrze:-) buziak dla niego..a co do lekarzy to zgadzam sie z Toba oni wogóle o niczym nie mają pojecia...ehhh

reklama
Do góry