reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Joli
szok, ze tak latwo mozna kolo przebic:szok:

Wisienko
Viki spala od 7 miesiaca samodzielnie, a pozniej sie przeprowadzilismy jak miala poltora roku i sie zaczelo zasypianie z nami , bo sie bala w nowym miejscu:baffled:
Zajrze na pudla , czasem sobie przegladam ;-):tak:

Wisienka to o Zapendowskiej? Jeśli tak, to ja mam identyczne zdanie. Jest mnóstwo osób o niebo, ba o cztery nieba, lepszych od niej, a nie są znani, z różnych powodów.

aluska-no widze, ze z naszych pociech to pieszczochy!!:)
he he i to jakie :tak::tak::-D:-D
u
no jestem w ciezkim szoku
boze jakie masz zdolne dziecko
tylko gratulowac

jutro przyjezdza na weekend Czarek
:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Women dzięki za gratulację:tak::tak:
...Udanego spotkania z Czarkiem życzę :tak::tak:
Dzień dobry
To tak jak u nas, dziś Madzia obudziła się juz o 0:15, zrobiła kupę, za rada Ladiny daliśmy jej rozcieńczone mleko, zasnęła ok 1, za pół godziny znów się obudziła itd. Ja myślę że w naszym przypadku problemem jest to że Madzia nie umie sama zasypiać w łóżeczku więc jak się w nocy przebudzi i nikogo nie ma to juz nie umie zasnąć. Dlatego od dziś próbuję wprowadzić naukę samodzielnego zasypiania ale to bedzie koszmarnie trudne słuchać jak płacze, ale może w końcu się uda bo tak to nie wiem jak my z mężem jeszcze długo pociągniemy bo te nieprzespane noce od pół roku zupełnie nas już wykończyły.:-(
iwcia my mamy taką samą sytuację a próby samodzielnego zasypiania kończą się histerycznym płaczem Amandy aż ciężko ją później uspokoić:szok::szok::crazy:
za bardzo się przyzwyczaiła zasypiać przy cysiu :dry:
ja juz mam ogarnietą chate,jeszcze siebie samą musze ogarnąc i czekam na kumpelke ma wpasc na kawkę
takze do pozniej
Kisssssssssss
Women przyjemnego ploteczkowania:tak::tak:

Witajcie dziewczyny

Pozniej poczytam co naskrobalyscie bo troche tego jest od wczoraj a maly marudny ze szok.
Mam pytanko takie szybkie mojej kolzance malej zaropialo oczko jak sobie radzilyscie z tym oprocz rumianku bo tym przemywala oczko????Wiem ze byl ten temat poruszany ale nie moge znalesc teraz tego......

reklama
Do góry