reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Joli
szok, ze tak latwo mozna kolo przebic:szok:

Wisienko
Viki spala od 7 miesiaca samodzielnie, a pozniej sie przeprowadzilismy jak miala poltora roku i sie zaczelo zasypianie z nami , bo sie bala w nowym miejscu:baffled:
Zajrze na pudla , czasem sobie przegladam ;-):tak:

Wisienka to o Zapendowskiej? Jeśli tak, to ja mam identyczne zdanie. Jest mnóstwo osób o niebo, ba o cztery nieba, lepszych od niej, a nie są znani, z różnych powodów.

aluska-no widze, ze z naszych pociech to pieszczochy!!:)
he he i to jakie :tak::tak::-D:-D
u
no jestem w ciezkim szoku
boze jakie masz zdolne dziecko
tylko gratulowac

jutro przyjezdza na weekend Czarek
:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Women dzięki za gratulację:tak::tak:
...Udanego spotkania z Czarkiem życzę :tak::tak:
Dzień dobry
To tak jak u nas, dziś Madzia obudziła się juz o 0:15, zrobiła kupę, za rada Ladiny daliśmy jej rozcieńczone mleko, zasnęła ok 1, za pół godziny znów się obudziła itd. Ja myślę że w naszym przypadku problemem jest to że Madzia nie umie sama zasypiać w łóżeczku więc jak się w nocy przebudzi i nikogo nie ma to juz nie umie zasnąć. Dlatego od dziś próbuję wprowadzić naukę samodzielnego zasypiania ale to bedzie koszmarnie trudne słuchać jak płacze, ale może w końcu się uda bo tak to nie wiem jak my z mężem jeszcze długo pociągniemy bo te nieprzespane noce od pół roku zupełnie nas już wykończyły.:-(
iwcia my mamy taką samą sytuację a próby samodzielnego zasypiania kończą się histerycznym płaczem Amandy aż ciężko ją później uspokoić:szok::szok::crazy:
za bardzo się przyzwyczaiła zasypiać przy cysiu :dry:
ja juz mam ogarnietą chate,jeszcze siebie samą musze ogarnąc i czekam na kumpelke ma wpasc na kawkę
takze do pozniej
Kisssssssssss
Women przyjemnego ploteczkowania:tak::tak:

Witajcie dziewczyny

Pozniej poczytam co naskrobalyscie bo troche tego jest od wczoraj a maly marudny ze szok.
Mam pytanko takie szybkie mojej kolzance malej zaropialo oczko jak sobie radzilyscie z tym oprocz rumianku bo tym przemywala oczko????Wiem ze byl ten temat poruszany ale nie moge znalesc teraz tego......

reklama
Do góry