Trochę jeszcze nadrabiania ale wybaczcie jeśli kogoś pominęłam....
Super że wyjazd do dziadków był udany
Jak Ci poszło sianie kwiatków?
...dobrze że dostaliście syropek na te twarde kupki oby tylko pomógł
Sabinka napisz później jak było na koncercie
Pusia biedny Kacperek jak na złość ten katar się pojawił współczuję.
spokojnej nocki Wam życzę
Asix super przewrót zrobił Maciuś.... zdolniacha z niego
Dobranoc Koffane :-):-):-)
Kathhe ja też uwielbiam małą karmić cysiem aż się obawiam jak to będzie jak będę musiała ją w końcu odstawićCo do karmienia i spania to ja tez karmie jeszcze tylko cycem i jest roznie ale przewaznie karmionko 19-20 i potem karmie ja na spiaco ok24 kiedy ide spac i przesypia mi tak do 7-8:-) kocham karmic piersia:-)mala tez uwielbia tego mamusiniego cyca jest wiele wyrzeczen np chcialabym sie w koncy napic zimnego pifkaaaaa:-) ale warto, bo im dluzej karmie tym wieksza satysfakcje czuje
Sabinko oj nie wiem czy to już wszystko bo sporo tego naskrobałyście.....Aluśka nadrobiłaś juz wszystko???;-) heheh bo na raty nadrabiasz bidulko;-)
Karina u nas jest temp. od 19-21 stopni i jak mała z nami śpi to jest oczywiście przykryta kołdrą a jak śpi w swoim łóżeczku to lekkim kocykiem ją przykrywamDziewczyny mam pytanko czym przykrywacie swoje maluchy na noc do snu????Kolderka czy kocykiem????U mnie w pokoju jest 23 stopnie i na razie przykrylam go kocykiem.....
Jolie chlebek bananowy mniam mniam brzmi pysznie, może przepisik wkleisz na odpowiednim wątkuPrzed chwilą robiła "chlebek bananowy" - pierwszy raz. Wyszedł pycha.
W sobotę byliśmy w Wałbrzychu, tam nocowaliśmy i w niedzielę wróciliśmy. Dziadki szczęśliwe, że ich odwiedziliśmy (zwłaszcza, że wpadliśmy z połową obiadu zrobioną - jedliśmy mielone, które robiłam w piątek). Rodzice byli na weekend u mojego brata k. Zielonej Góry i wrócili właśnie w niedzielę na obiad.
Wczoraj powyrywałam chwasty z balkonowych donic a jutro może posieje kwiatki.
Super że wyjazd do dziadków był udany
Jak Ci poszło sianie kwiatków?
Ladina gratuluję zęboli chłopakomNo to witam z rana
Chcialam Was wczoraj troche poczytac, ale te moje wampiry ciagle wymagaja kontroli;-) No to na szybko napisze co u nas poki sie bawi gawiedz;-)
W sumie mamy juz 3 zeby: Gutek-2 , Vicek-1 ,no i nastapila cisza...ale dalej grzebia w buzi w poszukiwaniu nastepnych
Gutek jest bardzo samowystarczalny, wrecz nie lubi siedziec u kogos na rekach, jest strasznie skrecony, budzi sie o 5 rano i spiewa Bardzo lubi sie bawic wszelkimi zabawkami, smieje sie w glos- bardzo wesole dziecko.
Natomiast Vini to mamisynek najlepiej czuje sie na raczkach a najchetniej to by tylko stal Jak znikne z oczu to zaraz jest krzyk, o dziwo od jakiejs godziny teraz bawi sie sam i nie jeczy;-)
Pozatym z jedzeniem jest roznie bo V je wszystko a G tylko mleko, na kazde inne jedzenie reaguje jakbym mu cytryne podala
Takze mamy cyrk na kiju, male ¨bojki¨juz sie tez zdarzaja;-)
Ja aktualnie z gilami do pasa, lezaczek mi wyszedl bokiem, bo jeszcze chlodnym wiaterkiem zawiewa, no i jeszcze zeby bylo weselej okazalo sie , ze mam cyste na jajniku Teraz mam 3 miechy brac tabletki anty- i sie okaze czy sama zeszla czy trza ciac
Moze uda mi sie jakies fotki wstawic, bo cicho narazie...
Pusia współczuję nocki:-(WITAM
Fajnie że interesuje was nasza nocka i że trzymałyście kciuki ale niestety ...:-( nie ma się czym chwalić. Kacper miał problemy z zaśnięciem dziwnie budził się na samym początku spania (co mu się raczej nie zdarzało a wczoraj tak ) Jakoś nie chciał wypić butli ale w końcu zaczął jeść (nie całą) tylko co z tego jak po godzinie sie obudził głodny. Dostał cyca potem znowu a my tak lataliśmy z drugiego pokoju :.
No ale nie poddajemy się a co . Przetrzymałam go w wyrku do 9 kimnął sobie więc i ja pospałam.
Asix jeżeli jest gorąco to chyba może dziecko spać z gołymi stópkami.....tak mi się przynajmniej wydajęu nas juz strasznie goraco dzisiaj w nocy okno na chwile uchylilam ale maly spi pod kocykiem teraz no i ubrany jest w body z krotkim rekawiem i pajacyk na to ale przymierzam sie powoli di pizamki tylko nie wiem czy moze miec juz gole stopki jak myslicie????????
Anulka bardzo ładnie Oskarek ważyJ
u nas juz po szczepieniu, Oskarek byl dzielny
wazy 8700g wiec przez 2 m-ce przybylo 800g.
Na kupki dostalismy syropek, ktory zmiekszy kupke jescze w brzuszku i bedzie latwiej ja robic, a ze sa kupki tak co 6 dni poki co mamy sie nie martwic, tak wyglada to jak organizm sie przestawia na pokarmy stale.
Mamy jesc tylko 1x dziennie zupke z kasza (2-3g) i zadnego innego amciu - tylko cyc. Soczkow nam nie kazala lekarka, lepszy cyc i woda.
...dobrze że dostaliście syropek na te twarde kupki oby tylko pomógł
Liluś gratulaski dla Milenki za nocnikowe postępy:-) zuch dziewczynka:-)ja jestem strasznie dumna z Milenki i jej sukcesow nocnikowych :-) no wogole nie wymaga to wysilku z mojej strony
sama jak ma potrzebe to poprostu idzie na nocnik a potem radocha ze cos zrobila :-) bardzo jej sie to podoba hihiii:-)
Sabinka napisz później jak było na koncercie
Pusia biedny Kacperek jak na złość ten katar się pojawił współczuję.
spokojnej nocki Wam życzę
Asix super przewrót zrobił Maciuś.... zdolniacha z niego
Dobranoc Koffane :-):-):-)