reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

women no nie wiem, mi sie wydaje ze ja tu najwiecej przytylam w czasie ciazy :-):-)

Lilka podziwiam cie ze tak malo jestes na plusie, ja w polowie, to juz lekko 15kg bylam na plusie :zawstydzona/y:

Beata powodzenia z Ola, oby bylo szybko i bezbolesnie, biedna niunia :-(

Pusia szkoda ze Kacperka ominelo szczepienie, ale oby nic sie z tego katarku nie rozwinelo i za tydzien sie udalo, i malo wazy twoj synus, widze ze Kacperki tak maja :-) duzo zdrowka
moj 2 tygodnie temu wazyl 7,44 a jest o wiele mlodszy, dzis znow ide go zbadac, ciekawe ile bedzie???

a gdzie Sabina????????????/

reklama
Hej

Dzięki Dziewuszki za zainteresowanie :)
Jesteśmy po lekarzu - szczepienia nie było bo leci mu z noska katarek. Pani go zbadała i poza katarem nie ma nic ale przepisała mu Ibufen witamine C i Calcium i szczepienie za tydzień albo dwa.

Nocka nie była za fajna bo Kacperkowi przeszkadzał zapchany nos więc troszkę sie męczyliśmy.

A tak w ogóle to Kacper waży 7330 kg a na ostatniej wizycie wazył 6515 więc przytył noo prawie kilogram :tak:

Własnie przed chwilka odebrałam od kuriera krzesełko Chicco Polly jeszcze nie rozpakowała ale zaraz to uczynie :rofl2::rofl2:

no to ladnie przytyl Kacperek
a co pani powiedziala na te noce?
czekam na relacje po otwarciu paczki hihi

kochane dzień doberek..
tak na szybko bo jestem nietomna!!

na koncercie bylo fajnie:-) potańczyłam sobei trochę:-) tyle że Ingrid spiewała w kółko te same piosenki ...ale najważniejsze że nie śpiewali z playbacku tylko life;-) bo tak to zazwyczaj u nas w sączu playback leci:-)
Prowadził całą imprezkę Krzysiek Ibisz:-) ale on jest chudy w szoku byłam:-)

wiec ja nockę mam nieprzespaną...ale nei przez Kacperka (on idzie spac 19.30 wstaje o 5 na amciu i śpimy do ok. 7)tylko przez mężusia...wstał z łóżka w nocy i widze że jakiś taki nie teges..pytam się co Ci a jemu się nogi uginaja...no to wyleciałam z torpedą z łóżka zaprowadziłam go do kuchni...posadziłam na krześle o on mi fik! i zemdlał!! masakra!!!!!! dre sie na cały dom mamo mamo..bo była u mnie...bo ledwo go trzymalam żeby głowa nie walnął w podłogę...ehhh miałam przygody nie za miłe:-( no ale dziś już jest ok...w nast. wysyłąm go na serię badań wszystkich:-)

Beatko kochana powodzenia
Women no no no motylki w brzusiu...kiedy to było:-)
Liluś gratulacje dla Milenki:-) suepr dziewczynka..
Anulka Oskarek pięknie wazy:-)
Pusia to mój Kapik ma bardzo bardzo podobna wagę:-) na mojej wadze łązienkowej 7300:-)
Ladinka Ty to kobieto jestes matka polka:-) dbaj o siebie kochana...stuk kaweczką nr. 2:-)
Asix miłego dzionka
Anineczka super że nocka przespana:-) a jak kropeczki u Antosia?;-)
Iwcia Karina dajcie trochę pogody u mnie pada..........
Elbra oddychnij trochę bo nam tu padniesz:-) ale masz suepr nocki:-) gratulacje
Kathe buziak dla MArysi
Aluśka buziak dla Amandzi
Anitt buziak dla Dominiczka

jak kogoś pominęłam bardzo przepraszam:-( wybaczcie po tej nocce..:-( chyba się prześpie z Kapikiem bbo padam...

AKurcze to mialas nocke
Boze tez bym sie wystraszyla na maxa
ale dziwne..wyslij koniecznie go na badania
fajnie ze wybawilas sie na koncercie

women no nie wiem, mi sie wydaje ze ja tu najwiecej przytylam w czasie ciazy :-):-)

Lilka podziwiam cie ze tak malo jestes na plusie, ja w polowie, to juz lekko 15kg bylam na plusie :zawstydzona/y:

Pusia szkoda ze Kacperka ominelo szczepienie, ale oby nic sie z tego katarku nie rozwinelo i za tydzien sie udalo, i malo wazy twoj synus, widze ze Kacperki tak maja :-) duzo zdrowka
moj 2 tygodnie temu wazyl 7,44 a jest o wiele mlodszy, dzis znow ide go zbadac, ciekawe ile bedzie???

No Wisnia nie sądze hehe
Ja 27kg:dry:

YouTube - Bebe Lilly - Halo Dziadku

Znacie to?? Moj Dominik tego slucha czasem i bardzo lubi, nawet zaczyna sobie podspiewywac jak to leci :)) Tylko ja jakos nie ufam tego typu utworom. Moze to ma jakis podprogowy przekaz?? :nerd:
Moj dori uwielbia to nagranie i wogole tą wokalistkę
Jaki przekaz?nie czaje

cholercia Wisienka chyba Ciebie i Davidka pominęłam w moich buziakach WYBACZ KOCHANA!! ale czytałam pobieżnie i nie wszystko bo mi łeb pęka :nerd::crazy:
WIELKI BUZIAK DLA DAVIDKAi WISIENKI:rofl2:
Wybaczycie??WYBACZYMY:rofl2::laugh2::laugh2:

a co do wagi to prawda Kacperki tak mają:-) hihi
a jeszcze wam cos opowiem ale miałam wczoraj śmiech..
poszłam do sklepu kupić coś małemu jak byliśmy na spacerku...no i oglądam oglądam ubranka..i pani przynosi mi śliczny swetereek i patrzy na kapika patrzy na sweterek i mówi że kurcze za mały bedzie chyba na niego...a ja pytam jaki to rozmiar a ona 1,5-2 latek!!! ja jej mówie ale on ma pół roczku a ona sie ze mną kłóci że nie możliwe :-) takze waga wagą ale chłopak duży:-) hihih nie wiem po kim on na takiego powaznego i dużego wygląda...
a poza tym się śmieje że cygańskie dziecko śmieje sie do wszystkich ludzi obcych gada z nimi masakra...:rofl2:

sabina u nas tak samo
dorian cieszy papę do wszystkich na okrągło
pojdzie do kazdego na rece,nigdy nie bylo z tym problemu.
co do wagi dziecka to ja sie az boje jak beda mi go wazyc na szczepieniu cholercia,ale taka chyba jego natura,moj tata jest duzy(wysoki i dobrze zbudowany) jego tata taki troche ulany wiec moze dorianek ma to w genach

reklama
Tak sie troche schizuje ale dla mnie to troche dziwne ze tak sie wiesza na tej piosence :)) Ale jesli leci na MINIMINI to pewnie jest ok :)

Kiedys moj Przemek przyniosl od kolegi jakas piosenke country na telefonie i puscil ja Domisiowi i to byla jego piosenka-uspokajacz :) Do tej pory mam ja przy sobie na wszelki wypadek, ale najgorsze jest to, ze jej tekst jest tragiczny! Jakies zboczenstwa itd fuj, niezly moj synus ma guscik? :p

Do góry