reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Jejku!
Jak Wy znajdujecie czas na czytanie,pisanie i bycie na bieżąco.
Jejku!
Kuba kwęka!Lecę.

reklama
Dziewczyny jak tak na moment z pytankiem...

czy moge zrobic kaszke owocowa (ta co rozrabia sie na wodzie) na nektarze sliwkowym + woda (50ml nektaru i 50ml wody)??
Bo nie moge wmusic Oskarowi tego nektaru - nie chce i juz... a kaszke pewnie zje... plissssss napiszcie co myslicie...
...bo kupki ciagle nie ma:-:)-:)-(

anulka lepiej zrobic na wodzie i dodaj pol sloiczka sliwki zamiast na soku robic,ale z sokiem tez moze byc ok ale podgrzej go w mikroweli najpierw.zycze powodzenia z kupką.

Jejku!
Jejku!
Kuba kwęka!Lecę.

netka to juz uzależnienie też wpadniesz w ten wir :-D:-D:-D:-D

Women dziękuję kochana;-) ale mi słodzisz:-) hihi Ty to dopeiro optymistka:-) chociaż nie przecze ja też straszna optymistka:-)
Netka to prawda co napisała Women:-) UZALEŻNIENIE:-) hihih
Elbra własnie zapomniałam wczesniej napisać:-) ok. 110 km:-) wiec wiesz bliziutko:-) ja zapraszam z meżusiem na jakiś weekendzik:-)

Jejku!
Jejku!
Kuba kwęka!Lecę.

hihi Women ma racje jeszcze trochę i też będziesz tak umiała hihi

My już po spacerku. M teraz bawi sie z Kacprem a ja czytam co tam u Was i o dziwo prawie nic nie napisałyście:szok:.

Women pislaas ze siostra dostala Coneco V3 i jest fajna napisz mi na odpowiednim watku dokladniej jak oceniasz ten wozeczek:tak:To sa siedzenia typowo kubelkowe prawda????jak wyglada wozek przy rozlozeniu itd......pomecze Ciebie troche:-D

reklama
Do góry