reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Jejku!
Jak Wy znajdujecie czas na czytanie,pisanie i bycie na bieżąco.
Jejku!
Kuba kwęka!Lecę.

reklama
Dziewczyny jak tak na moment z pytankiem...

czy moge zrobic kaszke owocowa (ta co rozrabia sie na wodzie) na nektarze sliwkowym + woda (50ml nektaru i 50ml wody)??
Bo nie moge wmusic Oskarowi tego nektaru - nie chce i juz... a kaszke pewnie zje... plissssss napiszcie co myslicie...
...bo kupki ciagle nie ma:-:)-:)-(

anulka lepiej zrobic na wodzie i dodaj pol sloiczka sliwki zamiast na soku robic,ale z sokiem tez moze byc ok ale podgrzej go w mikroweli najpierw.zycze powodzenia z kupką.

Jejku!
Jejku!
Kuba kwęka!Lecę.

netka to juz uzależnienie też wpadniesz w ten wir :-D:-D:-D:-D

Women dziękuję kochana;-) ale mi słodzisz:-) hihi Ty to dopeiro optymistka:-) chociaż nie przecze ja też straszna optymistka:-)
Netka to prawda co napisała Women:-) UZALEŻNIENIE:-) hihih
Elbra własnie zapomniałam wczesniej napisać:-) ok. 110 km:-) wiec wiesz bliziutko:-) ja zapraszam z meżusiem na jakiś weekendzik:-)

Jejku!
Jejku!
Kuba kwęka!Lecę.

hihi Women ma racje jeszcze trochę i też będziesz tak umiała hihi

My już po spacerku. M teraz bawi sie z Kacprem a ja czytam co tam u Was i o dziwo prawie nic nie napisałyście:szok:.

Women pislaas ze siostra dostala Coneco V3 i jest fajna napisz mi na odpowiednim watku dokladniej jak oceniasz ten wozeczek:tak:To sa siedzenia typowo kubelkowe prawda????jak wyglada wozek przy rozlozeniu itd......pomecze Ciebie troche:-D

reklama
Do góry