reklama
zapomnialam wam powiedziec ze bylam u dermatologa i stwierdzila ze te zmiany na skorze to moze byc skaza bialkowa dostalam masc (wazelina i hydrocortizon) i juz pomogla jest super
ale mleka nie bede zmieniac w koncu i tak maly je coraz wiecej innych rzeczy wiec sobie postanowilam tylko mu zmiejszyc ilosc mleka tzn ilosc posilkow z mlekiem np rano i wieczorem a reszta co innego oczywiscie to tez bedzie zalezalo od dnia
ale mysle ze z moim malym jest tak jak z doriankiem ... women zaczela wczesnie podawac inne rzeczy i bylo ok z ta podobno skaza
z reszta dermatolog mowila ze to moze ale nie mus ze trzeba obserwowac malego
ale mleka nie bede zmieniac w koncu i tak maly je coraz wiecej innych rzeczy wiec sobie postanowilam tylko mu zmiejszyc ilosc mleka tzn ilosc posilkow z mlekiem np rano i wieczorem a reszta co innego oczywiscie to tez bedzie zalezalo od dnia
ale mysle ze z moim malym jest tak jak z doriankiem ... women zaczela wczesnie podawac inne rzeczy i bylo ok z ta podobno skaza
Mirka u doriana ta skaza to wielka sciema cholera tylko niepotrzebnie wydawalam kase na te drogie mlekazapomnialam wam powiedziec ze bylam u dermatologa i stwierdzila ze te zmiany na skorze to moze byc skaza bialkowa dostalam masc (wazelina i hydrocortizon) i juz pomogla jest super
teraz pije zwyklego nan2r i jest super,wcina wszystko,pije wszystko i nic mu nie jest.
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Dziewczyny jak tak na moment z pytankiem...
czy moge zrobic kaszke owocowa (ta co rozrabia sie na wodzie) na nektarze sliwkowym + woda (50ml nektaru i 50ml wody)??
Bo nie moge wmusic Oskarowi tego nektaru - nie chce i juz... a kaszke pewnie zje... plissssss napiszcie co myslicie...
...bo kupki ciagle nie ma:---(
czy moge zrobic kaszke owocowa (ta co rozrabia sie na wodzie) na nektarze sliwkowym + woda (50ml nektaru i 50ml wody)??
Bo nie moge wmusic Oskarowi tego nektaru - nie chce i juz... a kaszke pewnie zje... plissssss napiszcie co myslicie...
...bo kupki ciagle nie ma:---(
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Netka witaaajjj:-) pisz częściej:-) u nas problemów z kupkami nigdy nei było wiec nie pomogę;-( buziak dla Kubusia:-)
Mirka wiem co przeszłaś kilkanaście lat temu mojego pieska zabili:-( ale ryczałam...
wiec trzymam kciuki zęby sie operacje udały..no i na foteczki czekamy:-)
Liluś obiadek to tobie meżuś powinien zrobić nasza matko polko norweżko:-) hihih (p.s. jakie ż norweżko się pisze;D przepraszam za błąd w razie czego;-))
Karinka ANineczka no wiecie co ...:-) jak to nie zawodniczki:-) ja tam mocna zawodniczka jestem;-) nie chwaląc sie
Elbra u mnie się wypogodziło:-)
Aluśka miłęgo aerobiku:-) ja jak Kapik juz bedzie chodził czyli pewnie koło roczku zapisujemy sie na rytmikę dla maluchów;-)
Anulka mam nadzieje że szybko wyjdzie tylko hmm dziwne bo ja widze takie wystające małe kawałeczki ale 2 i 3 a nie jedynek hmm...dziwne:-) ale ja się nie znam:-)
Mirka wiem co przeszłaś kilkanaście lat temu mojego pieska zabili:-( ale ryczałam...
wiec trzymam kciuki zęby sie operacje udały..no i na foteczki czekamy:-)
Liluś obiadek to tobie meżuś powinien zrobić nasza matko polko norweżko:-) hihih (p.s. jakie ż norweżko się pisze;D przepraszam za błąd w razie czego;-))
Karinka ANineczka no wiecie co ...:-) jak to nie zawodniczki:-) ja tam mocna zawodniczka jestem;-) nie chwaląc sie
Elbra u mnie się wypogodziło:-)
Aluśka miłęgo aerobiku:-) ja jak Kapik juz bedzie chodził czyli pewnie koło roczku zapisujemy sie na rytmikę dla maluchów;-)
Anulka mam nadzieje że szybko wyjdzie tylko hmm dziwne bo ja widze takie wystające małe kawałeczki ale 2 i 3 a nie jedynek hmm...dziwne:-) ale ja się nie znam:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
cholerka a wogóle to napisałam powyższego posta z pół godziny temu;-0 i zapomniałąm wysłac a wy już tyle napisałyście:-) kurde no;-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Women kochana dziękujemy
Larvunia!!!!!!!!;-0 jesteś z nami ale fajnie:-) dzięki za życzonka!:-)
Karinka dziękujemy:-)
a miało nie być życzonek no mamcie;-) hihi
Netka Pusia:-) u nas też postępy z dnia na dzień z siadaniem:-);-) a dziś prawie cały czas sie z nim bawie i jest taki happy..:-) bo dziś nie pracuje;-) wiec luzik;-) dopiero wieczorem mnie czeka pracka:-)
Mirka to pewnie tak jak u Women skaza...;/ ej Boże co za lekarze...to tak jak yu nas to każde dziecko am asymetrie...wrrrrrrrrrr
Women szalejesz:-) siłownia i te sprawy:-) hihi super mamuśka;-)
Anulka ja bym normalnie ten soczek dolała ale mamy doswiadczone niech się wypowiedzą:-) bo ja się nie znam:-) Kapik już takie papki rózne wcinał że szok:-)
nie produkujcie tyle coooooooooooo:-)
bo nie nadążam:-)
Larvunia!!!!!!!!;-0 jesteś z nami ale fajnie:-) dzięki za życzonka!:-)
Karinka dziękujemy:-)
a miało nie być życzonek no mamcie;-) hihi
Netka Pusia:-) u nas też postępy z dnia na dzień z siadaniem:-);-) a dziś prawie cały czas sie z nim bawie i jest taki happy..:-) bo dziś nie pracuje;-) wiec luzik;-) dopiero wieczorem mnie czeka pracka:-)
Mirka to pewnie tak jak u Women skaza...;/ ej Boże co za lekarze...to tak jak yu nas to każde dziecko am asymetrie...wrrrrrrrrrr
Women szalejesz:-) siłownia i te sprawy:-) hihi super mamuśka;-)
Anulka ja bym normalnie ten soczek dolała ale mamy doswiadczone niech się wypowiedzą:-) bo ja się nie znam:-) Kapik już takie papki rózne wcinał że szok:-)
nie produkujcie tyle coooooooooooo:-)
bo nie nadążam:-)
iwcia2311
Listopadowa mama' 07
Skoro życzonka są to i ja się dołączam.
Pogoda dziś piękna, zaraz mykam na trzeci spacerek. Oglądałam dziś spacerówki ale jakoś nic mi sie nie widzi.
Witam nowa mamusię.
Pogoda dziś piękna, zaraz mykam na trzeci spacerek. Oglądałam dziś spacerówki ale jakoś nic mi sie nie widzi.
Witam nowa mamusię.
reklama
a my dziś w domku siedzieliśmy a na dworze ślicznie bo patrze na termometr a tu 20 stopni (ale sama nie miałam dziś siły wychodzić) więc teraz trzeba nadrobić i zmykamy w trojkę na spacer ))
p.s błagam nie piszcie za dużo bo nie nadrobię ;-)
p.s błagam nie piszcie za dużo bo nie nadrobię ;-)
Podziel się: