ok nadrabiam dzisiejszy dzien :-)
Jejku!
Jak Wy znajdujecie czas na czytanie,pisanie i bycie na bieżąco.
Jejku!
Kuba kwęka!Lecę.
Netka witaj :-)
milo ze do nas dolączylas
im wiecej tym weselej ;-)
a BB to uzalezneinie...ja tu siedze od listopada 2004
nie bede nawet liczyc ile razy probowalam sie oduczyc
aaaaaaa Sabinko ty to jestes dobra twoje posty zawsze takie optymistyczne są.....i lubie je czytac
ja tez ja tez
Sabinka ma takie posty pozytywne ze szok :-)
Liluś obiadek to tobie meżuś powinien zrobić nasza matko polko norweżko:-) hihih (p.s. jakie ż norweżko się pisze
;D
przepraszam za błąd w razie czego;-))
ż jest prawidlowe
maz i obiad,
Sabinka dobre heheee
on z glodu moze jeczec ale do kuchni nie pojdzie nic zrobic
ja sie napalilam na goląbki i jutro robie gołąbeczki mhmmm mniammmmm
moj jak slyszy golabki to od razu slina heheee
no ale jak jutrzejszy dzien bedzie taki jak dzisiejszy to raczej gołabki zostana w sferze marzen
No ja musialam teraz bo nie mialam swojego ale musze kupic sobie bryczesy,sztyblety,czapsy ( bo mialam swoj zwyklu ubior)no i jakis toczekchociaz zeby miec te podstawy
Karina super ze sie zpaisalas na jazde konną
jejku jak mi sie marzy
ale narazie to strefa marzen....po 1.nie mam z kim dzieci zostawic,po 2.kon by sie pode mna zalamal
a ja kocham konie wiec je oszczedze hehee
A mialam napisac wczesniej Anineczka Ty to masz glowe ja po ciazy wypilam jedno piwo i juz tak dziwnie czulam sie gdybym wypila dwa to pewnie niezle wstawiona bylabymzawsze bylam slaba zawodniczka ( moze dlatego ze nigdy duzo nie wypilam)ale teraz po ciazy to juz wogole znajomi smieja sie ze mnie ze na impezy to nie ma co chodzic ze mna hehehehe
ooo ja to kiedys rowno tankowalam
kumple przy mnie wymiekali
lubili sie ze mna zakladac a potem przegrywali hehee
moj rekord to 15 duzych piw (kumple sie zalozyli ze nie dam rady wypic 30 piw,a ja powiedzialam ze dam rade
,a ze stawiali to OK!
)...no i zaklad przegralam bo jak wypilam 15 piwo to ino siedzialam w kiblu i sikałam hahaaaa
a teraz?? na sylwka wypilam lampke wina i mi nogi zmiekły
Lilka idz do lekarza najlepiej przepisze ci nospe forte lub inne rozkurczowe tabsy
Women ja juz odpuscilam...z Hania mialam te same bole i niestety to przez uciskanie...nic nie da ardy zrobic
myslalam tylko ze jak wezme tabletke to pomorze choc w jakis sposob,ze ten bol sie zmniejszy
no ale widac nie
wiec musze jeszcze 21 tc. wytrzymac
Dzień Dobry
NOCKA BYŁA MASAKRA !!!!. Od godziny 12 w nocy Kacper sie obudził i do godziny 5:30 nic tylko cycek a jak nie cycek to ryk ... usnął dopiero koło 6 i to na nie całą godzinkę. Normalnie nie widzę na oczy nie mam siły i mam wszystkiego dosyć. w nocy to aż mi z niemocy łzy poleciały :-(.
Wybaczcie więc ale chyba nie nadrobię bo po prostu nie mam siły . Kacper oczywiście nie śpi i muszę do niego iść bo już mu sie zabawki znudziły
Pusia szacuneczek
kochana podziwiam i to pzreogromnie!
ja jestem typem ktory kocha spac i takie akcje ...ja sie nie nadaje
dlatego moje dziewczyny szybko byly butelkowe
nie znam zadnego dziecka ktore przespi calą noc na mleku matki
nie wiem jak dlugo jeszcze planujesz karmic ale naprawde podziwiam za wytrwalosc :**