reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

nie znam zadnego dziecka ktore przespi calą noc na mleku matki :no:

nie wiem jak dlugo jeszcze planujesz karmic ale naprawde podziwiam za wytrwalosc :**

Lilus, my jestesmy na cycu... wylacznie
i Oskar spi sam w swoim pokoiku od 20tej do 5-6-7 rano (zalezy) potem juz w naszym lozku dostaje cyca i spimy do 8-9tej:tak::tak::tak:

reklama
Cześć dziewczyny!
No ja dopiero teraz ogólnie młyn jeszcze Sheridansa 2 kieliszeczki wypiłam i czuję że lekko dziabnięta jestem:-Da co tam po takim dniu.
Poczytałam pobierznie a odpowiadam tylko niektórym sorki

Kacperki sto latek(no to co z tym nieskładaniem?)

Beatko no włąśnie jak to z tym nieskładaniem:-)
Pusia zaczęła:rofl2::rofl2:hhihih

Cześć dziewczyny po krótkiej przerwie :-) Wróciłam wczoraj. Było super:-) Już doczekać się nie mogę następnego majowego weekendu:-)

Bira witaj kochana:-) foteczki chcemy:-)

heheh...może kiedyś w lecie się wybierzemy na wycieczkę z gór do gór;-)
Ale my też serdecznie zapraszamy:tak:

my też sie wybierzemy;-) hihi ale Wy najbliższy czas macie na domek a nie na ludzików:-)

No dzidzia wreszcie mi przysnęła.
Ja również dołączam się do życzeń dla małych skarbów.Dużoooo ciepła i radości!:tak::tak::tak:.
Dziewczyny mówicie ,że forum to uzależnienie.Chyba coś w tym jest!:-D,
jakoś tak nie mogę przejść obok kompa i nie zajrzeć co tu się dzieje.Ale teraz idę wyciągnąć 'gnaty'bo Kubuś wyjątkowo dał mi dziś w kość-cały dzień na rękach.
Anulka jeżeli ta kaszka ze śliwką nie pomoże na kupkę to spróbuj może tego tartego jabłka.I podawaj dzidzi więcej płynów bo to ponoć rozrzedza kupkę i łatwiej idzie.

dziękuejmy;-) za zyczonka:-) Kubusiu juro daj mamusi odpocząć coby mogła z nami pobyć troszkę;-)

Kacper teraz zażywa kąpieli ... a przed nami kolejna nocka :-(aż się boję. dziś spróbuje podac mu w nocy jak sie obudzi pierwszy raz butelkę z sinlackiem zobaczymy czy będzie jadł no i jak będzie spał po tym .

Kobity a Was gdzie tak wywiało
Cisza tu że szok:szok:

Pusia może dzis będzie lepiej trzymam kciuki kochana....i dokładnie jak pisze butle daj:) napewno prześpi pięknie...

ok nadrabiam dzisiejszy dzien :-)

ż jest prawidlowe
maz i obiad,Sabinka dobre heheee :-D
on z glodu moze jeczec ale do kuchni nie pojdzie nic zrobic
ja sie napalilam na goląbki i jutro robie gołąbeczki mhmmm mniammmmm
moj jak slyszy golabki to od razu slina heheee

no ale jak jutrzejszy dzien bedzie taki jak dzisiejszy to raczej gołabki zostana w sferze marzen :sorry2:

ooo ja to kiedys rowno tankowalam :rofl2:
kumple przy mnie wymiekali
lubili sie ze mna zakladac a potem przegrywali hehee
moj rekord to 15 duzych piw (kumple sie zalozyli ze nie dam rady wypic 30 piw,a ja powiedzialam ze dam rade :-D ,a ze stawiali to OK! :-D)...no i zaklad przegralam bo jak wypilam 15 piwo to ino siedzialam w kiblu i sikałam hahaaaa:-D:-D

a teraz?? na sylwka wypilam lampke wina i mi nogi zmiekły :laugh2::rofl2:

wiec musze jeszcze 21 tc. wytrzymac :szok:

Liluś kurde podejrzanie coś mi tu dziś słodzicie:-) hihih ale dzięki;-) dzięki za odpowiedź o "ż"hehehe
a co do picia:-) ... to Lilka będe miała kompankę;-) na spotkaniu jak już urodzisz skończysz karmić... potrenujesz troche:-) bo po jednej lampeczce wineczka to kiepściutko z Tobą:-) wiec potrenujesz - to przynajmniej co wypijemy;-) mężzczyźni zostaną z dzieciakami a my imprezka a co ...
ale sie uśmiałam z tego 15 piwa dałaś jaja!!:rofl2: jak czytalam to pomyślałam co innego a nie o sikaniu hehehe
co do gołąbków to ja lecę do was...mi też ślinka cieknie jak słysze słowo gołąbki a nnigdy w życiu nei robiłam!:-( a uwielbiam...poprosze o przepis:-)

Lilka, a tak odnosnie Milenki to kiedys pisalas, ze tesciowa miala Ci pomoc w odpieluchowaniu, i nic nie wyszlo? Trzymam kciukasy za Milenke, Ty to jestes dzielna kobitka...:tak::tak::tak:

A golabki - mmmm, uwielbiam;-);-);-) ale tylko jesc, robic nie za bardzo...:-p:-p teraz robimy kapustke mloda na gesto - maz jak tylko slyszy to mu sie micha cieszy, uwielbia:-D:-D:-D

A z tym piciem... to nie wiem o co chodzi, nie sadze by to smoczek winil... bo jak czasem gdzies wychodzilam i odciagalam mleko to pil z tej butelki i z tego smoczka... wiec bylo oki... dla mnie po prostu nie smakuje mu soczek:-:)-( (zarowno jablkowy jak i teraz sliwkowy!)
...podobnie na poczatku bylo z jedzeniem - masakra!!! Placz, wyginanie sie i odruch wymiotny - przez kilka ladnych dni, nawet probowalam zupke podawac mu z butli przez smoczek z duza dziura, wyciskalam mu do buzi ta zupe, bo inaczej nie dalo rady:zawstydzona/y::zawstydzona/y: no ale kilka dni i zalapal smaczek, i teraz pieknie zjada lyzeczka:tak::tak: a soczek nie i koniec....:crazy::crazy:

WOmen wszystkiego naj naj w dniu Imienin!! kochana! duzo miłooooooośśśśśśśścccccccciiiiiiiii!!;-) super faceta;-)
a właśnie co z Czarkiem???

ide spać...hmmm a mozze cos jeszcze...;-) nie naprodukujcie za wiele bo nie nadąże:-) buziak
kolorowych
światełka to ja chyba tu nigdy nie zgasze:-)

Pusia ale masz z tymi nockami jezu ja już nie pamiętam jak były u nas gorsze chwile powodzenia.Na moje oko to coś musi Kacprowi być bo to dziwne żeby taki był bez przyczyny ja bym obstawiała głód:tak:

Czekam na wizytę 8 maja u lekarza i zapytam co i jak mogę dawać do jedzonka

No słodzę słodzę hihih
żartuje pisze SERIOOOOO SABINKO:-):-):-)
Pewnie jestes dzis dumna mama ze synek skończył pół roczku,jakoś swietowaliście?Pusia do Ciebie też pytanko sie tyczy :-)

Pusia życzę na prawde spokojnej nocy,kurcze w tym wieku to powinno sie juz uregulować,a jak juz nie dajesz rady to daj małemu viburcol może zęby idą :dry:

MY dziś obchodziliśmy normalnie dzionek jedynie starałam sie więcej bawić z Kacperkiem i sprawiać mu radości. Mimo zmęczenia beznadziejną nocko starałam sie aby Kacperusiowu było jeszcze weselej niż normalnie :-)

Pusia szacuneczek
kochana podziwiam i to pzreogromnie!

ja jestem typem ktory kocha spac i takie akcje ...ja sie nie nadaje :no:
dlatego moje dziewczyny szybko byly butelkowe
nie znam zadnego dziecka ktore przespi calą noc na mleku matki :no:

nie wiem jak dlugo jeszcze planujesz karmic ale naprawde podziwiam za wytrwalosc :**

Ale mi sie miło zrobiło jakoś jak przeczytałam twoje słowa :zawstydzona/y: Dziękuję :tak:.

A karmić chciała bym do roku ale teraz jak pójdziemy do doktorki to poproszę o jakieś mleczko dla niego żebym mogła dodatkowo dokarmiać. Bo skoro cycuch mu nie starcza (a chyba z tych nocek to wynika- bo zęby to raczej nie są, smaruje mu żelem ale to nic nie pomaga wiec to chyba nie zęby). Zobaczymy czy uda mi sie jeszcze pół roku cyckowac nie wiem tez czy mi pokarm nie zaniknie jak zacznę dokarmiać. A karmienie piersią sprawia mi przyjemność nooo gdyby nie te nie przespane nocki ;-)

Anulka Widze ze Twoj synus tez tylko na cycusiu??
Kiedy szykujesz sie do rozszerzania diety? bo ja jeszcze jakos 2 tygodnie i chyba zaczynam, chociaz mam wielki stres :| wszedzie pisza co innego, bede musiala polegac na sobie. Ile razy dziennie powinnam dawac malemu cos do jedzenia?? Czy bedzie pil dalej moje mleko czy jakas mieszanke?? Ja nic nie wiem :baffled::baffled:

reklama
Sabinko, ja tez z tymo golabkami tak mam:-D:-D farsz moge zrobic... ale dalej to juz klopot, nie cierpie sparzac liscie, a potem to zawijanie... Lilus, gdyby nie to, ze jestes w stanie blogoslawionym;-) to napisalabym, zebys robila wiecej tych golebi - bo wpadlabym na nie razem z Sabina:-D:-D:-D

Do góry