reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witam wszystkich mam na imie Monika i jestem listopadową mamą Kubusia. Niestety mały urodził się w 25 tygodniu ciąży co wiąże się z różnymi komplikacjami zdrowotnymi. Jest już po 5 zabiegach operacyjnych, ma wstawioną zastawkę, i ogólnie jesgo stan jest stabilny ale nie zadowalający. Jeśli macie podobne problemy to proszę o kontakt. W tej chwili samam wychowuję mojego synka, ponieważ tatuś przestraszył sie choroby małego i sobie poszedł.... Nie wie co stracił bo mały jest kochanym dzieckiem i każdego dnia obserwuję jak się rozwija, rośnie i cudownie uśmiecha:-)
Pozdrawiam wszystkie Mamy

Witaj,
trzymam kciuki żeby Kubuś zdrowo się rozwijał i dostarczał mamusi jak najwięcej powodów do radości. A tatus po prostu nie zasługiwał na Was.

reklama
U nas pogoda fatalna, ale wreszcie przestało padać więc wysłałam tatusia z małą na spacerek a ja szykuję obiadek. Pozdrawiam mamuśki i życzę udanej niedzieli.:-)

Witam wszystkich mam na imie Monika i jestem listopadową mamą Kubusia. Niestety mały urodził się w 25 tygodniu ciąży co wiąże się z różnymi komplikacjami zdrowotnymi. Jest już po 5 zabiegach operacyjnych, ma wstawioną zastawkę, i ogólnie jesgo stan jest stabilny ale nie zadowalający. Jeśli macie podobne problemy to proszę o kontakt. W tej chwili samam wychowuję mojego synka, ponieważ tatuś przestraszył sie choroby małego i sobie poszedł.... Nie wie co stracił bo mały jest kochanym dzieckiem i każdego dnia obserwuję jak się rozwija, rośnie i cudownie uśmiecha:-)

Witam Nową mamusię :tak:. Zapraszamy do częstego pisania i zaglądania. A co do 'Tatusia" to niech żałuje a Tobie życze duzo sił i zdrówka dla Kubusia :tak:

Karina, Sabina... no a co mamy zrobic z okruszkami spod stolu...;-) chlebek nie powinien sie marnowac...:tak: a Oskarkowi smakuje:tak::tak::-D:-D:laugh2::laugh2:

hmmm, taki malutki a juz wcina baranine??? :szok::szok::szok::-D:-D:-D

Karina, udanej jazdy:tak::tak:

hahahah weszła literówka miało byc z BANANKIEM :-D:-D:-D:-D

Witanko ;-)
.

... martwi mnie fakt, ze jak lezy na boczku w nocy to czesto z pieluszki siuski wuciekaja, dlaczego? Pielucha za mala czy jak?? Juz dwa razy tak mialam, tzn dzis 2gi raz....
Larvuniu tak moze byc,ze spi na boczku :tak::tak:
Ale kup kilka sztuk wiekszych pamperow i sprawdz ;-)

Kurcze przygotowalam sobie ciuszki do jazdy i nie mam spodni bez szwu i chyba jak wroce bede szla okrakiem hehehehe:-D:-D:-D
Karina najwazniejsze by nie byly to jeansy ;-):-D:-D
Nie masz zadnych dresowych :sorry2:

Witam i pozdrawiam.
Trzymam kciuki za maluszka.

Zajrze pozniej :tak::tak:

hej dziewczynki:-)

moniko witaj , nie jestem w stanie sobie nawet wyobrazic co przeszliscie z Kubusiem:no:biedny maluszek tyle sie nacierpial:-(ale ma dzielna super mamuske wiec jest szczesciarzem:tak:witaj na forum i odzywaj sie czesciej, postaramy sie ci pomoc. Moja mala nie jest wczesniakiem ale ma wzmozone napiecie miesnowe i asymetrie i rehabilitujemy ja metoda bobathow, wy pewnie tez macie jakas rehabilitacje?

Wiem Pusia, wiem...;-);-)

U nas pogoda extra, mykamy na wycieczke;-)

My jednym autem, moi rodzice i brat drugim;-)

Jedziemy jakies 30 km w jedna strone na Kolorowe jeziorka:-):-)

Kolorowe Jeziorka - opis obiektu

Anulka ale fajne te jeziorka mam nadzieję że wycieczka się uda:tak:

Moniko witaj mam nadzieję że maluch ma się juz lepiej

A u nas super pogoda wreszcie bardzo przyjemnie spędziliśmy dzionek mam nadzieję ze pogoda się utrzyma ba przez te wahania temperatur znowu dzieciaki podziębione

Widzę że frekfencja dzisiaj na BB mała:-D

Jak Karina konie?

Hello

Aniulko a w tych jeziorkach sie mozna kapac?
Te lazurowe wygladaja bosko.Wystarczy namiot i jak w Tunezji :-D:-D

U nas strasznie goraco.W chacie nie idzie wysiedziec.Wyszlam na ogrodek na 5 minut z Antkiem bo juz nie mogl usiedziec w domku.
Normalnie jestem wsciekla,ze go musialo w tym czasie zlapac :baffled:
Jutro jeszcze maz ma wolne i ma byc 20 stopni w cieniu :angry:
Ehhh zycie.

Wy pewnie wszystkie na spacerki latacie :rofl2:

melduje ze zyje
wlasnie wrocilismy ,bylo super a maly to maly podroznik super sie z niem jezdzi
no i mam prawie 2 zabki .... ale jest ok

nie poczytam co u was bo po tygodniu nieobecnosci to jest poprostu nie mozliwe
mam nadzieje ze wszystko u was ok i maluchy sa zadowolone i zdrowe

reklama

Witam Moniko widze ze jestesmy tym samym rocznikiem:tak:Przykro mi ze Kubus musial sie tyle nacierpien i ze ma takiego nieodpowiedzialnego tate ktory najwyrazniej nie dorosl do roli taty:no:Mam nadzieje ze ze szkarbkiem jest juz dobrze i zycze jemu duzo,duzo zdrowka a Tobie wytrwalosci chociaz ma szczescie ze ma taka mame. Pisz jak najwiecej.:tak:

Anulka ale fajne te jeziorka mam nadzieję że wycieczka się uda:tak:

Moniko witaj mam nadzieję że maluch ma się juz lepiej

A u nas super pogoda wreszcie bardzo przyjemnie spędziliśmy dzionek mam nadzieję ze pogoda się utrzyma ba przez te wahania temperatur znowu dzieciaki podziębione

Widzę że frekfencja dzisiaj na BB mała:-D

Jak Karina konie?

Beatko konie SUUUUUUUUUUUPER troche miesnie bola ale jest oki nastepna jazda w sobote:tak:

Do góry