reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Hej

karina1980 fajnie że no konikach było przyjemnie :tak::tak: zazdroszczę .

My wróciliśmy właśnie z Aqua Parku i z zakupów. Na basenie było super Kacperkowi sie bardzo podobało. My sobie nie popływaliśmy bo z Kacprem byliśmy w basenie o głębokości 0,5 m więc trochę nie za głęboko :-D:-D hihi. Woda cieplutka naprawdę czadowo. Musimy kupić Kacperkowi rękawki do pływania tylko to muszą być takie mniejsze - może gdzieś na allegro znajdę (na nauce pływania dostaje takie rękawki i super sobie z nimi radzi).

No tak więc dzień udany. niedługo trzeba będzie kapać Malucha , ciekawe czy znowu nie będzie mógł zasnąć :baffled:

reklama
Karina to super że się dobrze na konikach bawiłas.
Pusia to miałaś dziś udany dzień i z Kacperka to chyba jakiś pływak wyrośnie:-)

My z mężusiem byliśmy dziś w wietnamskiej knajpce i na piweczku,tak więc dzien minął fajnie mimo, że pogodna u Nas koszmarna bo cały dzien leje:-(

Hej

My wróciliśmy właśnie z Aqua Parku i z zakupów. Na basenie było super Kacperkowi sie bardzo podobało. My sobie nie popływaliśmy bo z Kacprem byliśmy w basenie o głębokości 0,5 m więc trochę nie za głęboko :-D:-D hihi. Woda cieplutka naprawdę czadowo. Musimy kupić Kacperkowi rękawki do pływania tylko to muszą być takie mniejsze - może gdzieś na allegro znajdę (na nauce pływania dostaje takie rękawki i super sobie z nimi radzi).

No tak więc dzień udany. niedługo trzeba będzie kapać Malucha , ciekawe czy znowu nie będzie mógł zasnąć :baffled:

Pusia to ja zazdroszcze Tobie:tak:z poszlabym z wielka checia na basen ze swoim malym tym bardziej ze widze jak lubi pluskac sie w wodzie:tak:

Karina to super że się dobrze na konikach bawiłas.
Pusia to miałaś dziś udany dzień i z Kacperka to chyba jakiś pływak wyrośnie:-)

My z mężusiem byliśmy dziś w wietnamskiej knajpce i na piweczku,tak więc dzien minął fajnie mimo, że pogodna u Nas koszmarna bo cały dzien leje:-(

Iwcia w wietnamskiej knajpce-super ja juz nie pamietam kiedy z mezem bylismy gdzies razem:sorry2:ale moze na rocznice naszego slubu ( bo mamy w tym miesiacu)gdzies sobie wyskoczymy......

Hello

Aniulko a w tych jeziorkach sie mozna kapac?
Te lazurowe wygladaja bosko.Wystarczy namiot i jak w Tunezji :-D:-D

U nas strasznie goraco.W chacie nie idzie wysiedziec.Wyszlam na ogrodek na 5 minut z Antkiem bo juz nie mogl usiedziec w domku.
Normalnie jestem wsciekla,ze go musialo w tym czasie zlapac :baffled:
Jutro jeszcze maz ma wolne i ma byc 20 stopni w cieniu :angry:
Ehhh zycie.

Wy pewnie wszystkie na spacerki latacie :rofl2:

Anineczko o jej jak cieplutko zazdroszczę:tak:

melduje ze zyje
wlasnie wrocilismy ,bylo super a maly to maly podroznik super sie z niem jezdzi
no i mam prawie 2 zabki .... ale jest ok

nie poczytam co u was bo po tygodniu nieobecnosci to jest poprostu nie mozliwe
mam nadzieje ze wszystko u was ok i maluchy sa zadowolone i zdrowe

Jak Mirka fajnie było?Super że mały dobrze się czuł w podróży

Witam Moniko widze ze jestesmy tym samym rocznikiem:tak:Przykro mi ze Kubus musial sie tyle nacierpien i ze ma takiego nieodpowiedzialnego tate ktory najwyrazniej nie dorosl do roli taty:no:Mam nadzieje ze ze szkarbkiem jest juz dobrze i zycze jemu duzo,duzo zdrowka a Tobie wytrwalosci chociaz ma szczescie ze ma taka mame. Pisz jak najwiecej.:tak:

Beatko konie SUUUUUUUUUUUPER troche miesnie bola ale jest oki nastepna jazda w sobote:tak:

Karina zazdroszczę takiej pasji ja tylko pooglądać zdaleka lubię konie bo się ich boję:tak::-D

Hej

Pusia ja też miałam dla Michała rękawki jak miał z roczek i tak średnio bo ciągle mu spadały a teraz dostał od dziadków na nasz wyjazd dumuchaną kamizelkę bardzo cienką przylegającą do ciała i ponoć tak szybciej i wygodniej dzieciom jest przy nauce pływania.Popytaj może ktoś potwierdzi bo my też na żywo jeszcze nie próbowaliśmy

Pusia ja też miałam dla Michała rękawki jak miał z roczek i tak średnio bo ciągle mu spadały a teraz dostał od dziadków na nasz wyjazd dumuchaną kamizelkę bardzo cienką przylegającą do ciała i ponoć tak szybciej i wygodniej dzieciom jest przy nauce pływania.Popytaj może ktoś potwierdzi bo my też na żywo jeszcze nie próbowaliśmy

My rękawki przetestowaliśmy już na tym basenie co chodzimy co środę a tam sa takie specjalne malutkie (idealnie pasują i nie zsuwają się Kacper prawie sam w nich pływa) będę musiała popytać instruktorki gdzie można takie kupić.
Hmmm kamizelka może też fajnie tylko tak patrze na allegro to tam jakoś nie mogę nic znaleźć :-(

My rękawki przetestowaliśmy już na tym basenie co chodzimy co środę a tam sa takie specjalne malutkie (idealnie pasują i nie zsuwają się Kacper prawie sam w nich pływa) będę musiała popytać instruktorki gdzie można takie kupić.

Hmmm kamizelka może też fajnie tylko tak patrze na allegro to tam jakoś nie mogę nic znaleźć :-(

Dziadkowie kupili w Aquaparku Pusia

Karina, super, ze na koniach bylo super;-);-) ja kocham konie... ale jak kiedys probowalam jezdzic to spadlam... i jakos ochota mi na nauke przeszla - ale kocham dalej:-D:-D

Beatko, tak czytam jak zakupy, przygotowania - fajnie macie - troszke lepiej jak tydzien i lecicie:-):-) mmmm:tak::tak::tak:

Pusia, zdolny ten Wasz Kacperek - no i extra, ze uczycie juz plywac:tak: ...wstyd sie przyznac, ale ja nie potrafie:zawstydzona/y::-(

Mirka, witaj na BB po powrocie;-) Niki, Was nie zawiodl - rosnie na podroznika, nasz Skwarus tez uwielbia jezdzic:-D:-D

Anineczko, to pieknie - cieplutko i w ogole... gdyby nie ta ospa to zyc nie umierac;-);-) ale miejmy nadzieje, ze szybko przejdzie:tak::tak:

Co do jeziorek, to Anineczko - kapac sie nie mozna:dry: a z jeziorek to tego lazurowego wlanie nie widzielismy... trzeba byloby wejsc troszke po malo wygodnej trasie dla wozka... wiec pas... za rok, jak Oskarek bedzie juz sam chodzil - to wtedy tak. Teraz nie chcielismy kombinacji, zeby wozek zostawic, jego na rece itp... widzielismy to rudo-rdzawe jeziorko tez fajne, choc to turkusowe na fotkach wygladalo bajecznie:tak::tak:

No a wracajac... dostalismy mandat... hmmm, mezus dostal... za przekroczenie predkosci:wściekła/y::zawstydzona/y::-(

hej hej
Normalnie musialam wlaczyc klime w chacie bo nie wyroba :szok:
Dzieciaki czerwone z goraca jak piece.Szok,ze tak ciepla ta chata :szok:

Maz pojechal do sklepu bedzie klecil drinki z arbuza :-D
Dzis sobie odpuszcze lekko dietke i wypije drineczka,albo dwa drineczki :sorry2:
Ale juz mam mniej 1,70 kg :-D

Pusia zazdrosze basenu.jej ale by mi sie przydal :sorry2:
Zwlaszcza w taki gorac :laugh2:

Aniulko jak po wyprawie ? :blink:
Karina na jakim koniku jechalas? Alez bym sobie pocwalowala :tak:
Musze tutaj znalezc stadnine.

Wogole mam tysiac pomyslow.
Chcialabym na konie,rolki sobie kupic i jeszcze rowery dla nas.
Bo moj rower zostal w Polsce i przydaly by nam sie tutaj jakies.
Siodelka dla dzieci i wio na przod.Ale Matt chyba za rok bedzie gotowy,co?
Teraz chyba za wczesnie :dry:

reklama
Anineczko... arbuz jak kocham arbuza:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

co do upalow... to rozumiem... u nas tez bywaja... a, ze mieszkamy na IV pietrze, a teraz IVp + aadaptowane poddasze... wiec jakby nie byl oto na samej gorze... to w ubieglym roku, przy remoncie poddasza byl ukrop, normalnie masakra - fakt wtedy nie bylo polozonej welny mineralnej, regipsow itp... ale i tak sie boje jak bedzie latem... a na dole mamy klime - wybawienie - pametam jak bylam w ciazy, na gorze pracowali ludzie i remontowali w tym ukropie, a na dole ustwilam sobie 14 stopni... i bylo cudnie... Ale niestety na gorze nie ma jak zamontowac klimy... poki co zamowilismy te markizy zewnetrzne na okna dachowe - ponoc troche chronia przed nagrzaniem...

a co do diety... to pieknie 1,70kg... przez niecale 3 dni???? hmmm, a myslalam, ze chudnie sie k.0,7-1 kg na tydzien... :laugh2: jak Ty tozrobilas????

Do góry