reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

anineczko kurka wygląda na to że cytujesz beatę , a to przecie moje słowa, coś się pokićkało w tym poście :rofl2:
Faktycznie :laugh2:

Ojojoj wspolczuje. Doroslemu ciezko jest wytrzymac a co dopiero takie dziecko ale mam nadzieje ze szybko przeleci i bedziecie miec spokoj, chociaz pewnie zaczepi tez o mlodszego:dry::-(
No dokladnie.Damy rade.
U Matta boje sie tylko goraczki i tego swedzenia w nocy.Bo o drapanie sie nie boje.Wystarczy,ze na noc zaloze jakies wieksze niedrapki.O drapanie boje sie za to u Antka ;-)
I wiecie co.Mam juz jakas schize.Zaczynam sie drapac i wyczuwac jakies krostki :-D:-D
Wiem,ze to niemozliwe,bo przechodzilam ospe,ale jak pomysle o ospie to zaraz sie drapie.
To tak jak gadanie o wszach.Mowi sie o nich i zaczyna leb swedziec :laugh2::laugh2:

Sabinko ja po 2 winach juz bym spiewala na forum :baffled:
A ty poszlas spac? :no::szok::-D:-D

Aniulko mysle,ze bez problemow mozesz zrobic jedzonko na wywarze.zwlaszcza z mieska krolika lub cielecinki ;-)

reklama
Dzien dobry dziewczyny:-D:-D:-D

Ja juz na nogach nie musze Wam mowic co zaraz ide robic hehehehe.
Jak na razie jest u mnie troche pochmurno ale calkim,calkiem oby to sie utrzymalo bo dzisiaj ide na jazde :-)

Czytalam o jedzonku bo widze ze poruszylyscie temat i powiem Wam ze ja dodawalam troche wywaru miesnego z tym ze robilam na piersi z indyka ktorej nastepnie kawalek tez dodalam do blendera:tak:i bylo oki wszystko
A z tym drapaniem to faktycznie jest tak jak pomysli sie o czyms np, o wszach to wszystko zaczyna swedziec heheheh u mnie tak bylo jak znalalam u swojej psiurki pchle ( a ona jest czysciutka-to domowa psinka)i jak ja wykapalam w takim plynie przeciw pchla,kleszcza itd... bylo juz ok:-D

A moj baczek tradycyjnie od 5 rano jest z nami w lozku ten to ma zegarek w sobie heheheh moze tatus pojedzie z nami na konie wezmiemy wozek i niech jezdzi tam niedaleko wybiegu maly swierzego powietrza poczuje i bedzie przygladac sie mamie:-D
Beatko mysle ze bez problemu podaja wrzatek ale nigdy nie lecialam. Widze ze u Ciebie ten wyjazd to niezle logistycznie przedsiewziecie heehheeh:-D

Aaaa zapomnialam napisac wczoraj dalam malemu pierwszy raz deserek marchewka+jabloko+winogron i maly jest wysypany.Wczesniej jadl juz bez problemu jablko i marchew i bylo oki wiec sadze ze przez winogrona to ktoras z Was tez tak miala?????

dzień dobry wpadłam się przywitać..i uciekam na 7.30 do koscioła...
u nas pogoda okropna...

mamcie 2 winka z kumpelą we 2 wypiłyśmy;-)
Karinka biedny Szymuś:-( ja nie pomoge z wysypkami..Kapik nigdy nie miał..:-(
udanego dnia na koniach życzę:-) powklejajcie foteczki potem:-)
mykam buziak

Wiesz,narazie same krostki,ktore juz sie wypelniaja plynem.A przybywa ich w zastraszajacym tempie :szok:
Boje sie tylko,bo pecherze bedzie mial tez na stopach a to ponoc boli przy chodzeniu :sorry2:
Goraczki jak narazie nie ma.
Pewnie najgorsze nas czeka jutro i pojutrze jak bable beda zasychac.
Oby Matt przeszedl to lekko.
Antek jak narazie jest zafascynowany choroba :-D
Co go smaruje Pudrodermem to lata do lustra i sie przeglada.
Tylko ciezko go utrzymac w bezruchu,zeby ten specykif sobie przysechl :laugh2:

Beatko w samolocie bez problemu dostaniesz wrzatek i w restauracji na lotnisku tez :tak:

Anineczko oj oj aż mnie swędzi dlatego ja podawałam Michałowi ten Heviran 10 krostek i spokój a temp. też jakiejś specjalnej nie miał ok 37 st to nic

I dzięki za potwierdzenie o wrzątku już też wyczytałam w necie jakoś bardzo mnie to stresuje bo my to zjemy wszystko ale takie małe dziecko no to tylko swoje

Beatko, wrzatek w samolocoe bez problemu:tak:

Sabinka, 2 wina??? Wow.... ...hmmm, ja nie wiedzilam, ze taka zdolna kobitka jestes:-D;-):-D

Anulka dzięki za odpowiedz
Sabinko 2 winka ja też bym juz na forum śpiewała:-D

Aaaa zapomnialam napisac wczoraj dalam malemu pierwszy raz deserek marchewka+jabloko+winogron i maly jest wysypany.Wczesniej jadl juz bez problemu jablko i marchew i bylo oki wiec sadze ze przez winogrona to ktoras z Was tez tak miala?????

Karina może być od winogron ja cały czas raczej daje proste rzeczy bez brzoskwini, winogron, bananów, malin i innych i póki co narazie jest super a był czas że było super żle

Idę chatkę ogarnąć a potem zobaczymy wszystko zależy od tej pogody

dziendoberek mamuski
u mnie wspaniala noc :-) Synus od paru ladnych dni zasypia ok 19.00 a wstaje ok 6.00 normalnie szok! :-D Wiec ja juz po kawusi i po spacerku poranny z pieskiem. Teraz ide wziasc sie za sniadanko, synus bawi sie na kocyku....

... martwi mnie fakt, ze jak lezy na boczku w nocy to czesto z pieluszki siuski wuciekaja, dlaczego? Pielucha za mala czy jak?? Juz dwa razy tak mialam, tzn dzis 2gi raz....

reklama
Do góry