reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Witam wszystkich mam na imie Monika i jestem listopadową mamą Kubusia. Niestety mały urodził się w 25 tygodniu ciąży co wiąże się z różnymi komplikacjami zdrowotnymi. Jest już po 5 zabiegach operacyjnych, ma wstawioną zastawkę, i ogólnie jesgo stan jest stabilny ale nie zadowalający. Jeśli macie podobne problemy to proszę o kontakt. W tej chwili samam wychowuję mojego synka, ponieważ tatuś przestraszył sie choroby małego i sobie poszedł.... Nie wie co stracił bo mały jest kochanym dzieckiem i każdego dnia obserwuję jak się rozwija, rośnie i cudownie uśmiecha:-)
Pozdrawiam wszystkie Mamy

Witaj,
trzymam kciuki żeby Kubuś zdrowo się rozwijał i dostarczał mamusi jak najwięcej powodów do radości. A tatus po prostu nie zasługiwał na Was.

reklama
U nas pogoda fatalna, ale wreszcie przestało padać więc wysłałam tatusia z małą na spacerek a ja szykuję obiadek. Pozdrawiam mamuśki i życzę udanej niedzieli.:-)

Witam wszystkich mam na imie Monika i jestem listopadową mamą Kubusia. Niestety mały urodził się w 25 tygodniu ciąży co wiąże się z różnymi komplikacjami zdrowotnymi. Jest już po 5 zabiegach operacyjnych, ma wstawioną zastawkę, i ogólnie jesgo stan jest stabilny ale nie zadowalający. Jeśli macie podobne problemy to proszę o kontakt. W tej chwili samam wychowuję mojego synka, ponieważ tatuś przestraszył sie choroby małego i sobie poszedł.... Nie wie co stracił bo mały jest kochanym dzieckiem i każdego dnia obserwuję jak się rozwija, rośnie i cudownie uśmiecha:-)

Witam Nową mamusię :tak:. Zapraszamy do częstego pisania i zaglądania. A co do 'Tatusia" to niech żałuje a Tobie życze duzo sił i zdrówka dla Kubusia :tak:

Karina, Sabina... no a co mamy zrobic z okruszkami spod stolu...;-) chlebek nie powinien sie marnowac...:tak: a Oskarkowi smakuje:tak::tak::-D:-D:laugh2::laugh2:

hmmm, taki malutki a juz wcina baranine??? :szok::szok::szok::-D:-D:-D

Karina, udanej jazdy:tak::tak:

hahahah weszła literówka miało byc z BANANKIEM :-D:-D:-D:-D

Witanko ;-)
.

... martwi mnie fakt, ze jak lezy na boczku w nocy to czesto z pieluszki siuski wuciekaja, dlaczego? Pielucha za mala czy jak?? Juz dwa razy tak mialam, tzn dzis 2gi raz....
Larvuniu tak moze byc,ze spi na boczku :tak::tak:
Ale kup kilka sztuk wiekszych pamperow i sprawdz ;-)

Kurcze przygotowalam sobie ciuszki do jazdy i nie mam spodni bez szwu i chyba jak wroce bede szla okrakiem hehehehe:-D:-D:-D
Karina najwazniejsze by nie byly to jeansy ;-):-D:-D
Nie masz zadnych dresowych :sorry2:

Witam i pozdrawiam.
Trzymam kciuki za maluszka.

Zajrze pozniej :tak::tak:

hej dziewczynki:-)

moniko witaj , nie jestem w stanie sobie nawet wyobrazic co przeszliscie z Kubusiem:no:biedny maluszek tyle sie nacierpial:-(ale ma dzielna super mamuske wiec jest szczesciarzem:tak:witaj na forum i odzywaj sie czesciej, postaramy sie ci pomoc. Moja mala nie jest wczesniakiem ale ma wzmozone napiecie miesnowe i asymetrie i rehabilitujemy ja metoda bobathow, wy pewnie tez macie jakas rehabilitacje?

Wiem Pusia, wiem...;-);-)

U nas pogoda extra, mykamy na wycieczke;-)

My jednym autem, moi rodzice i brat drugim;-)

Jedziemy jakies 30 km w jedna strone na Kolorowe jeziorka:-):-)

Kolorowe Jeziorka - opis obiektu

Anulka ale fajne te jeziorka mam nadzieję że wycieczka się uda:tak:

Moniko witaj mam nadzieję że maluch ma się juz lepiej

A u nas super pogoda wreszcie bardzo przyjemnie spędziliśmy dzionek mam nadzieję ze pogoda się utrzyma ba przez te wahania temperatur znowu dzieciaki podziębione

Widzę że frekfencja dzisiaj na BB mała:-D

Jak Karina konie?

Hello

Aniulko a w tych jeziorkach sie mozna kapac?
Te lazurowe wygladaja bosko.Wystarczy namiot i jak w Tunezji :-D:-D

U nas strasznie goraco.W chacie nie idzie wysiedziec.Wyszlam na ogrodek na 5 minut z Antkiem bo juz nie mogl usiedziec w domku.
Normalnie jestem wsciekla,ze go musialo w tym czasie zlapac :baffled:
Jutro jeszcze maz ma wolne i ma byc 20 stopni w cieniu :angry:
Ehhh zycie.

Wy pewnie wszystkie na spacerki latacie :rofl2:

melduje ze zyje
wlasnie wrocilismy ,bylo super a maly to maly podroznik super sie z niem jezdzi
no i mam prawie 2 zabki .... ale jest ok

nie poczytam co u was bo po tygodniu nieobecnosci to jest poprostu nie mozliwe
mam nadzieje ze wszystko u was ok i maluchy sa zadowolone i zdrowe

reklama

Witam Moniko widze ze jestesmy tym samym rocznikiem:tak:Przykro mi ze Kubus musial sie tyle nacierpien i ze ma takiego nieodpowiedzialnego tate ktory najwyrazniej nie dorosl do roli taty:no:Mam nadzieje ze ze szkarbkiem jest juz dobrze i zycze jemu duzo,duzo zdrowka a Tobie wytrwalosci chociaz ma szczescie ze ma taka mame. Pisz jak najwiecej.:tak:

Anulka ale fajne te jeziorka mam nadzieję że wycieczka się uda:tak:

Moniko witaj mam nadzieję że maluch ma się juz lepiej

A u nas super pogoda wreszcie bardzo przyjemnie spędziliśmy dzionek mam nadzieję ze pogoda się utrzyma ba przez te wahania temperatur znowu dzieciaki podziębione

Widzę że frekfencja dzisiaj na BB mała:-D

Jak Karina konie?

Beatko konie SUUUUUUUUUUUPER troche miesnie bola ale jest oki nastepna jazda w sobote:tak:

Do góry