reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
asix dzieki za troske, ale sprobuj sobie to nacisnac to zobaczysz co ci wyskoczy :-D:-D ja juz z tej diety chcialam skorzystan na nowy rok i niestety ale karmiace mamy nie moga sie odchudzac :sorry2::-(

WISIENKA-troche sie chyba pospieszylam co?:-D:-D

Anineczka-wykupilam ta diete i zaczynam od pon. fajny ten suwaczek ;)
w sumie to moze ja swojego nie wstawie bo tyle waze ze powiecie ze slonica jestem:tak:

asix co ty gadasz za glupoty? jaka slonnica? :szok:
pisalas ze masz rozmiar 12 to chyba chcialas powiedziec ze kurczak z ciebie :rofl2:

mi wlasnie przyszla sukienka :-):-)
wymienilam na 2 rozmiary mniejsza no i teraz jest perfect!!!

a pogoda u mnie w kratke,
rano goraco sloneczko w najlepsze przygrzewalo
juz ide na gore ubierac Davidka na spacerek a tu jak ni z gruchy ni z pietruchy deszcz zaczal padac :wściekła/y:
teraz znow sie rozpogodzilo to bylam na niecala godzinke bo cos zaczelo grzmiec to balam sie ze znow zacznie lac.,

annineczka i jak tam dieta? :-)

Czesc dziewczyny

Widze ze nie rozpisalyscie sie za bardzo:tak:My wrocilismy od rodziny meza bylo fajnie ale maly zaczal grymasic i plakac i musielismy jechac, pozatym wyszlam z nim na spacer ledwo mi przysnal a nie wiadomo skad jak lunelo to dobieglam do domu mokra jak diabli:sorry2:

dziwna ta pogoda dzisiaj...
rano słoneczko, potem się zachmurzyło ale za to było ze 25 stopni, później deszcz padał, no a teraz taka burza i oberwanie chmury że hej:no:

Byliśmy na grillu u ciotki, bo urodzinki dziś miała. Matik zadowolony bo ciągle na rączkach, tylko podawali go sobie z rąk do rąk.:tak: niestety zimno się zrobiło i zaczeło padać więc musieliśmy spadać do domku, ale i tak miło było:-)

mój mężuś od rana siedzi nad puzzlami 1000 el., stwierdził, że je w jeden dzień ułoży a tu niestety jak na razie nie za dobrze mu idzie. najgorsze, że teraz przez czas bliżej nieokreślony będę miała na ławie w dużym pokoju puzelki. jak się cieszę:wściekła/y::angry::evil:

widzę, ze pogoda wszedzie dziś nas nie rozpieszcza a mogłoby być na ten weekend słoneczko:-(

wisienka to pstrykaj sobie zdjęcia w sukieneczce i dawaj się pochwalić:tak:

Pusia dopiero dziś doczytałam, że Ty wczoraj urodzinki miałaś, więc najlepszego i wszystkiego czego Ty sobie życzysz, ja Ci życzę;-)

jolie mój Mateusz też lubi jeść na leżąco, więc ja kombinuję jakby mu do buzi trafić i wiszę nad nim...

Anineczka mieszkanko upatrzone ale niestety nie pochwalę sie, bo nie znalazłam go w necie tylko u nas w ogłoszeniach. nic wielkiego, ale trzy pokoje no i nestety, żeby kupić duże mieszka nie to potrzeba duuuuuuuużo kasy

dzięki dziewczyny za gratulacje, teraz dopiero nam się zacznie bieganina...

dobra zmykam do mężusia może pomogę mu puzzle układać:-D. a jutro do teściów na obiadek...

aha, Mateuszowi dziś łóżeczko obniżyłam o jeden poziom. jaki zadowolony, że może sobie w nim siedzieć i świat oglądać przez szczebelki...

hej dziewczyny, nie odzywalam sie bo bylysmy wczoraj z mala w szpitalu, miala przekluwane kanaliki lzowe:-(tego samego dnia wyszlysmy ale mala strasznie plakala caly dzien, bidulka, to bylo straszne:-(mam nadzieje ze juz oczka jej sie poprawia i juz nie beda jej meczyc.

postaram sie poczytac co u was, buzka

reklama
Witam wieczorową porą:tak::-D

Pogoda u nas dziś bardzo brzydka lało że szok:wściekła/y::no: także cały dzień w domciu spędziliśmy :-(

Teście ze szwagrem pojechali na wieś :laugh2: więc mamy luz:-D:-)
Najlepsze był wczoraj motyw z teściową:laugh2::laugh2: mamuśka powiedziała żebyśmy jutro do nich przyjechali pomóc na działce :baffled: a Przemek do niej że już mamy inne plany (jedziemy na urodzinki synka mojej psiapsiółki) a długi weekend ma po to żeby odpocząć a ta że wizytę możemy odłożyć i że należy wsiąść się do roboty :wściekła/y::wściekła/y:
a małż do niej że ma to gdzieś pola nie chciał i nie będzie przy nim robi i żeby zagonili Maćka z Radkiem jak oni tacy chętni byli do ziemi :rofl2:
ale się wpieniła że sie synuś postawił :laugh2::laugh2::-p
pewnie myśli że ja go tak nakręcam :-D:-)
mam to gdzieś:laugh2::laugh2::laugh2:
....też mi to nie pasiło pojechać tam bo to oznacza zapierdziel od rana do wieczora:crazy:
a Amandzia z dziadkami by siedziała:szok: :crazy:
nie ma mowy he he :-D:-D:-D

Do góry