reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

kurcze ale lecicie ze stronami:-)
my już wróciliśmy:-) od 12 byliśmy na spacerkach:-)
nadrabiając:-)

Karina super ze chrzciny udaneJ
Asix sukienka ślicznaJ
Wisienka no jak można kompa przegrzaćJ hihihi dobrze że już działaJ
Anulka ślicznie Oskarek spał…a u nas tak srednio niby spał ale się przebudzał po smoka..chyba jednak zabeczki ehh, a co do ząbka zepsutego to na pewno nie…zobaczyszJ
Pusia no to piękne akrobacje Kacperek robi…Gratulacje..ale jednak chyba musisz częściej teraz zerkać co tam u niego…
I wrzuć foteczki
Aluśka straszna historia z tą koleżankąLL przykro …L
Women to czemu z Czarkiem nei wyszło???
Anineczka kurcze a Ta Twoja kumpela to z Polski? Bo moim marzeniem jest wycieczka dookoła świata.. i chcemy sobie zafundować taką w najbliższych latachJ jak z Polski to z jakiego biura leciała? Bo na razie to zbieamy informacje i może za rok…ehhh
Misia koniecznie pokaż zdjęcia z fryzurką!!czekamJ
Wisienka Dav ślicznie opalony miodzieJ super ze cyc uratowany:
Beatko to kurcze masz nocki…;/ współczucie…oby dziś było lepiejJ wysle Kapika do Olki to od razu uśnie się im lepiejJ
Hehehe no no mam nadzieje ze Kapik faworytemJ mezuś już obczaił przyszłą synową i bardzo się mu podoba wiec wiesz Beatko:D:D:D hihihih
Lilka opiernicz mężusia Ty masz odpoczywać!! O Hania też taka wysportowana nono noJ ślicznieJ biedne uszkoLLLODPOCZYWAJ JAK NAJWIĘCEJ KOCHANA!
Bira super że kurtka odnaleziona..
Beatko kop w dupkeJ
Asix no wiesz co siedzieć na kompie zamiast obserwować akrobacje hihi ale na pewno to kilka razy jeszcze dzis powtorzy…
Liluś a dasz rade wytrzymac nie znając płci???? Mnie by ciekawość zżarła na maxa
Aluśka na pewno już ostatni raz Amandzie ma pieluche będzie dobrzeJ
Beatka dawaj fotyJ
Wisienka no no a do buzi już włożyłJ gratulacje

Uffffffff troche nadrobiłam ale przepraszam że nie wszystko ale nie dam rady
;/
Wrzuce kilak foteczek weekendowych d galeriJ

Buziak
Będę potemJ

reklama
Witam Kochane:tak:

Aluska... wspolczuje Twojej znajomej - biedna... bol fizyczny i jeszcze mysl o maluszku,a wlasciwie jego braku... brrr, naprawde wspolczucia:-:)-(
Co do nocek, to moze zabki - zabki... ;-);-)

Women, ja tez mam juz blender - czekam na odpowiednie warzywka;-) i tez bede sama pitrasic:tak::tak:

Wisienka, gratuluje Davidowi... mmm, pewnie fajnie tak popatrzec jak chwyta sie za nozki:-D:-D

Anineczko... zazdroszcze Twojej kolezance takiej wyprawy... och, jak ja kocham podroze:-p:-p:tak::tak:

Lilus, z tym uszkiem to nie mam pojecia... ale z brzuchem i w ogole to dziewczyny maja ogromna racje... ODPOCZYWAJ!!!!

Asix.. gratuluje Maciusiowi przewrotow... hmmm, a Ty musisz chyba baczniej obserwowac swego synka:-D:-D

Pusia, ale wedrowniczek z Twojego Kacperka:-D:-D:-D usmialam sie, ale z drugiej strony faktycznie trzeba bardziej uwazac...

Misia, czekam na fotki od fryzjera:tak::tak::tak:

Beatko, jak tam prasowanko?? Kopnac, czy juznie trzeba:-D:-D?

U nas tez caly dzionek zlecial super od rana - od9.30 do 14.30 poza domem, potem Oskarus zjadl zupke, i smial sie caly czas w glos... teraz spatunie - juz w sumie usnal przed 17ta... wiec zaraz powinien wstac:-p:-p Mezus szyje owy spiworek, wspominalam Wam o tym extra kocyku - no i wlasnie cos z niego klecimy, a ze mezus ma rozne talenty, wiec wierze, ze bedzie super:tak::tak:
Kupilismy dzis Oskarkowi parasolke do spacerowki, za 42zł... mialam zamowic na allegro - tam z przesylka wychodzilo cos k.35zł, ale potrzebna byla na juz, wiec jest:tak::tak:

Dzieki jeszcze raz Kochane, za odpowiedzi co do zabeczka... no i mialyscie racje, dzis juz tej kreseczki nie ma, jest wyzszy zabus...:-):-):-) i kropeczki wokol takie bordowe - takze to na dziaselku, pewnie od przebijania sie zabka...

Dobra, troszke poczytalam co u Was, poodpisywalam, mykam na dol, do mezusia pomoc przy tym szyciu. Bo o 19tej kapanie Oskarka:-):-)

Ps. ma ktoras z Was cos takiego, albo slyszalyscie czy dziala:
http://allegro.pl/item348781381_markiza_velux_mhl_okna_dachowe_dobra_cena.html

bo z tego co pisza, to chroni przed nagrzewaniem pomiszczen... a my nasza sypialnie i pokoj Oskarka mamy na poddaszu... i jak robilismy remont to bylo cieplo (lato ub.roku), wiec moze to by cos pomoglo... Klima nie wchodzi w rachube, nie ma jak jej zamocowac... mamy na dole, wiec bedziemy chyba otwierac szeroko drzwi... coby chlodek szedl na gore:-D:-D:-D

hej mamcie, my tez caly dzien na dworzu:-)
Wróciliśmy już ze spacerku pogoda bardzo ładna 20 stopni na plusie i wszystko było by super gdyby nie to że Amanda wcale nie chciała spać tylko po godzinie drała się jakby ją ze skóry obdzierali :baffled::no::szok:
moze chciala ogladac swiat?:-)albo bylo jej za cieplo, no ale jak mowisz ze karczek byl letni wiec chyba to nie to.

Ale mielismy akcje a pitem, moj maz to zawsze na ostatnia chwile sie rozlicza, ja juz dawno po a on czeka na ostatnie dni:sorry2:no i zgubil sie jego pit:dry:od 5 dni szukalismy , az w koncu dzisiaj cos mnie tknelo zeby zajrzec do szafki z butami:zawstydzona/y:sprzatalam po lebkach i tam go wepchnelam:zawstydzona/y:ale Kuba byl wsciekly:-pbo to jemu sie dostalo ze zgubil;-)

No więc dziewczyny dzisiaj kopy w dupcie nie pomogły wypiłam 3 kawy i nic nie poprasowałam tylko poodkurzałam na spacerze dłuższym nie byłam bo mam lenia strasznego:tak::-D
I jeszcze spieprzyłam te włosy siostra zrobi mi w środę bo fryzjera mam na 6 maja:tak:Najlepiej będzie chyba jak będę powoli szła do spania bo jeszcze jakąś przygodę załapię:-D
Kathe no ładnie:-D
Wszystkie pewnie zadowolone ze spacerków

Beata dawaj prasowanie do mnie
ja wpadlam w jakis trans i dzis pierze sie trzecia pralka :-p
postanowilam wyprac wszystkie zimowe kurtki,kombinezony i chowam do szafy :-)
wysprzatalam moja pralnie,garderobe i jestem happy

of kors mezulowi szczeka spadla

a co do sprzatania....to ja chyba nie umiem nic nie zrobic :dry: chyba powinnam do psychiatry sie udac hihiii
no ale to szkola mojej matki pedantki:sorry2:

jutro obiecuje sobie odpoczywac bo wczoraj i dzis i chata jest wysprzatana

ale zaznaczam ze dzis sie nei zmeczylam porzadkami bo wczoraj zrobilam najgorsze :-)

Hania jest nie znosna ale powedrowala do taty :-p
Milenka poszla spac
ja teraz czekam na lasagne(grzeje sie w mikro)
i siedze,bycze sie hihiii
zaraz pilota w łapke i luzik bluzik :-)

hej laseczki, wrzucam mój nowy łeb
i lecę na zakupy,
wpadnę wieczorem :rofl2:

Załączniki

• kaskagrzecznie2.jpg
    kaskagrzecznie2.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 54
  • kaskagrzecznie3.jpg
    kaskagrzecznie3.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 76
wow Misia super fryzurka!
bardzo ci pasuje :tak:
bomba :-)

no i wlec wlec wieczorem bo brak cie tutaj :-)

tak samo Pati....halooooo Pati :-)

Witam Kochane:tak:

Aluska... wspolczuje Twojej znajomej - biedna... bol fizyczny i jeszcze mysl o maluszku,a wlasciwie jego braku... brrr, naprawde wspolczucia:-:)-(
Co do nocek, to moze zabki - zabki... ;-);-)

Women, ja tez mam juz blender - czekam na odpowiednie warzywka;-) i tez bede sama pitrasic:tak::tak:

Wisienka, gratuluje Davidowi... mmm, pewnie fajnie tak popatrzec jak chwyta sie za nozki:-D:-D

Anineczko... zazdroszcze Twojej kolezance takiej wyprawy... och, jak ja kocham podroze:-p:-p:tak::tak:

Lilus, z tym uszkiem to nie mam pojecia... ale z brzuchem i w ogole to dziewczyny maja ogromna racje... ODPOCZYWAJ!!!!

Asix.. gratuluje Maciusiowi przewrotow... hmmm, a Ty musisz chyba baczniej obserwowac swego synka:-D:-D

Pusia, ale wedrowniczek z Twojego Kacperka:-D:-D:-D usmialam sie, ale z drugiej strony faktycznie trzeba bardziej uwazac...

Misia, czekam na fotki od fryzjera:tak::tak::tak:

Beatko, jak tam prasowanko?? Kopnac, czy juznie trzeba:-D:-D?

U nas tez caly dzionek zlecial super od rana - od9.30 do 14.30 poza domem, potem Oskarus zjadl zupke, i smial sie caly czas w glos... teraz spatunie - juz w sumie usnal przed 17ta... wiec zaraz powinien wstac:-p:-p Mezus szyje owy spiworek, wspominalam Wam o tym extra kocyku - no i wlasnie cos z niego klecimy, a ze mezus ma rozne talenty, wiec wierze, ze bedzie super:tak::tak:
Kupilismy dzis Oskarkowi parasolke do spacerowki, za 42zł... mialam zamowic na allegro - tam z przesylka wychodzilo cos k.35zł, ale potrzebna byla na juz, wiec jest:tak::tak:

Dzieki jeszcze raz Kochane, za odpowiedzi co do zabeczka... no i mialyscie racje, dzis juz tej kreseczki nie ma, jest wyzszy zabus...:-):-):-) i kropeczki wokol takie bordowe - takze to na dziaselku, pewnie od przebijania sie zabka...

Dobra, troszke poczytalam co u Was, poodpisywalam, mykam na dol, do mezusia pomoc przy tym szyciu. Bo o 19tej kapanie Oskarka:-):-)

Ps. ma ktoras z Was cos takiego, albo slyszalyscie czy dziala:
Markiza Velux MHL ( Okna dachowe) DOBRA CENA (348781381) - Aukcje internetowe Allegro

bo z tego co pisza, to chroni przed nagrzewaniem pomiszczen... a my nasza sypialnie i pokoj Oskarka mamy na poddaszu... i jak robilismy remont to bylo cieplo (lato ub.roku), wiec moze to by cos pomoglo... Klima nie wchodzi w rachube, nie ma jak jej zamocowac... mamy na dole, wiec bedziemy chyba otwierac szeroko drzwi... coby chlodek szedl na gore:-D:-D:-D

Anulka ja niestety nie spotkalam sie z czyms takim:no2:wiec nie doradze

hej mamcie, my tez caly dzien na dworzu:-)

moze chciala ogladac swiat?:-)albo bylo jej za cieplo, no ale jak mowisz ze karczek byl letni wiec chyba to nie to.

Ale mielismy akcje a pitem, moj maz to zawsze na ostatnia chwile sie rozlicza, ja juz dawno po a on czeka na ostatnie dni:sorry2:no i zgubil sie jego pit:dry:od 5 dni szukalismy , az w koncu dzisiaj cos mnie tknelo zeby zajrzec do szafki z butami:zawstydzona/y:sprzatalam po lebkach i tam go wepchnelam:zawstydzona/y:ale Kuba byl wsciekly:-pbo to jemu sie dostalo ze zgubil;-)

Hehehe ladnie ale nieraz tak jest ja jeszcze mam inaczej jak trzymam jakas rzecz w reku klade ja na miejsce z ta roznica ze pozniej tego nie moge znalesc bo to niby miejsce jest gdzie indziej ( hmmmm nie wiem czy wiecie o co chodzi:dry:)

hej laseczki, wrzucam mój nowy łeb
i lecę na zakupy,
wpadnę wieczorem :rofl2:

Nonono Misia super fryzurka pasuje Tobie:tak::-);-)
Ja postanowilam ze swoje zetne na krotko najprawdopodobniej tylko musze jeszcze przekonac sie do tego bo nie wiem czy bedzie pasowac a cale zycie mialam dlugie wlosy.

reklama
cZesc laseczki

a ja wyjatkowo w tygodniu kuknelam co u Was :laugh2: cieszycie sie?? :sorry2:

misia suuuuper fryzurka, sama sie zastanawiam nad scieciem wlosow na krocej, bo maly targa mi je w kazda strone i straszne katusze cierpie przez to :sorry2: nigdy nie mialam krotkich.....

moj Babelek fika sprezynki, tylko by stal i stakl na swych malutkich pytuniach.... jest przeslodziutki :-D ...ale sie zachwalam dzieciatkiem, ale taaaaak bardzo go kocham! Teraz spi...

milego tygodnia kochane!!!! odezwe sie w czwarek pewnie, buzka!

Do góry