reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
cZesc laseczki

a ja wyjatkowo w tygodniu kuknelam co u Was :laugh2: cieszycie sie?? :sorry2:

misia suuuuper fryzurka, sama sie zastanawiam nad scieciem wlosow na krocej, bo maly targa mi je w kazda strone i straszne katusze cierpie przez to :sorry2: nigdy nie mialam krotkich.....

moj Babelek fika sprezynki, tylko by stal i stakl na swych malutkich pytuniach.... jest przeslodziutki :-D ...ale sie zachwalam dzieciatkiem, ale taaaaak bardzo go kocham! Teraz spi...

milego tygodnia kochane!!!! odezwe sie w czwarek pewnie, buzka!

Pewnie ze cieszymy sie:tak:a masz jakas upatrzona fryzurke???

nie nie mam, ale bardzo mi sie podoba jak maja tak asymetrycznie. Ze wlosy nad ujednych uszkiem na chlopaka a nad 2gim dluzsze...... tylko czy mi pasowac bedzie? chcialabym, zaszalec z wlkosami pokim mloda :p hehehehe
a ty karona masz wypatrzona?

Anulka ja też sie nie spotkałam:-(
Misia extra włoski super Ci pasuja:-) słodziutko...
Larvunia bbbbbbbaaaarrrrrrrrdddzzzoooo sie cieszymy:-) ucałuj Marcelka:-) buziak
Kathe to dałas czadu z tym PIT-em hehehe
Karina ja mam tak samo chcę ściać całkiem ale się boję;-) ale i tak obcięłam jak na mnie dużo jeszcze 2 latat temu przed slubem miałam po tyłek:-) i tak całe życie...
Beatko ja niecierpie prasować!!!
Liluś a weźmiesz odemnie też???ale to dopiero za 10 lat jak odchowasz dzieciaki;-)Lasagne mniam mniam;-)

sabinka a myslalam ze ty tylko z ranca przesiadujesz na bb :-p

nooooo to coraz wiecej nas widze co mialy cale zycie dlugoie wlosy :-D czas na zmiany babki! :-D:-D:-D kotra pierwsza sie odwazy?? :p

nie nie mam, ale bardzo mi sie podoba jak maja tak asymetrycznie. Ze wlosy nad ujednych uszkiem na chlopaka a nad 2gim dluzsze...... tylko czy mi pasowac bedzie? chcialabym, zaszalec z wlkosami pokim mloda :p hehehehe
a ty karona masz wypatrzona?

Ja myslalam cos o takiej fryzurce
Fryzury 2008 - Internetowy Katalog Fryzur
albo taki klasyczny bob z tym ze zastanawiam sie nad grzywka bo tez mialam dlugi czas teraz ona troche odrosla mi i zaczesuje ja na bok.
Jamam pociagla twarz i znajoma doradza mi ze powinno pasowac bo jak twierdzi dlugie wlosy jeszcze bardziej wyciagaja a krotkier takie do lini brody wypelniaja troche buzie.
I tak miotam sie najgorsze ze u mnie nie ma stulisty dobrego wiec moge tylko zdac sie na siebie:dry:
Moj maz lubi dlugie wlosy ale powiedzial ze przecierpi moje sciecie jak bedzie mi pasowac i bede ladnie wygladac z tym ze ja wrozka nie jestem:sorry2:
Jak wejdziesz na ten link mozesz popatrzec sobie tez inne fryzurki dla krotkich,srednich i dlugich wlosow;-)

karina fajna stronka.... popatrze cos dla siebie....
ile kosztuje taki stylista??
sabina ja tylko w weekendy jestem na bb -dzis wyjatek. I zaluje ze tylko w weekendy, ale cxzasu nie mam.....

karina fajna stronka.... popatrze cos dla siebie....
ile kosztuje taki stylista??
sabina ja tylko w weekendy jestem na bb -dzis wyjatek. I zaluje ze tylko w weekendy, ale cxzasu nie mam.....

Wiesz coja nie mam pojecia nawet ile taki stylista kosztuje ale gdyby byl jakis dobry ktory powiedzialby mi ze do Pani karnacji i koloru oczu pasuje taki i taki kolor a do Pani twarzy taka a taka fryzurka to pokusilabym sie:tak:

reklama
ja tez mam dlugie wlosy :-)
ale nadal zapuszczam,jak bede w PL ide do kumpla fryzjera-artysty i poprosze go by fajnie mi wlosy scial ale nadal by byly dlugie,tylko np.fajnie pocieniowane...moze grzywka na pol czola ? :happy:

ja w krotkich wlosach sie nie czuje...

cholipka to ucho mnie dobija
czytalam co pisalyscie i az wlosy na glowie mi sie jeza na sama mysl :szok:
ale ja uszy myje codziennie....i cholipka co ja dzis takiego zrobilam ze tak sobie zaszkodzilam :zawstydzona/y:
oby jutro rano przeszlo...

Do góry