reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

kurcze ale lecicie ze stronami:-)
my już wróciliśmy:-) od 12 byliśmy na spacerkach:-)
nadrabiając:-)

Karina super ze chrzciny udaneJ
Asix sukienka ślicznaJ
Wisienka no jak można kompa przegrzaćJ hihihi dobrze że już działaJ
Anulka ślicznie Oskarek spał…a u nas tak srednio niby spał ale się przebudzał po smoka..chyba jednak zabeczki ehh, a co do ząbka zepsutego to na pewno nie…zobaczyszJ
Pusia no to piękne akrobacje Kacperek robi…Gratulacje..ale jednak chyba musisz częściej teraz zerkać co tam u niego…
I wrzuć foteczki
Aluśka straszna historia z tą koleżankąLL przykro …L
Women to czemu z Czarkiem nei wyszło???
Anineczka kurcze a Ta Twoja kumpela to z Polski? Bo moim marzeniem jest wycieczka dookoła świata.. i chcemy sobie zafundować taką w najbliższych latachJ jak z Polski to z jakiego biura leciała? Bo na razie to zbieamy informacje i może za rok…ehhh
Misia koniecznie pokaż zdjęcia z fryzurką!!czekamJ
Wisienka Dav ślicznie opalony miodzieJ super ze cyc uratowany:
Beatko to kurcze masz nocki…;/ współczucie…oby dziś było lepiejJ wysle Kapika do Olki to od razu uśnie się im lepiejJ
Hehehe no no mam nadzieje ze Kapik faworytemJ mezuś już obczaił przyszłą synową i bardzo się mu podoba wiec wiesz Beatko:D:D:D hihihih
Lilka opiernicz mężusia Ty masz odpoczywać!! O Hania też taka wysportowana nono noJ ślicznieJ biedne uszkoLLLODPOCZYWAJ JAK NAJWIĘCEJ KOCHANA!
Bira super że kurtka odnaleziona..
Beatko kop w dupkeJ
Asix no wiesz co siedzieć na kompie zamiast obserwować akrobacje hihi ale na pewno to kilka razy jeszcze dzis powtorzy…
Liluś a dasz rade wytrzymac nie znając płci???? Mnie by ciekawość zżarła na maxa
Aluśka na pewno już ostatni raz Amandzie ma pieluche będzie dobrzeJ
Beatka dawaj fotyJ
Wisienka no no a do buzi już włożyłJ gratulacje

Uffffffff troche nadrobiłam ale przepraszam że nie wszystko ale nie dam rady
;/
Wrzuce kilak foteczek weekendowych d galeriJ

Buziak
Będę potemJ

reklama
Witam Kochane:tak:

Aluska... wspolczuje Twojej znajomej - biedna... bol fizyczny i jeszcze mysl o maluszku,a wlasciwie jego braku... brrr, naprawde wspolczucia:-:)-(
Co do nocek, to moze zabki - zabki... ;-);-)

Women, ja tez mam juz blender - czekam na odpowiednie warzywka;-) i tez bede sama pitrasic:tak::tak:

Wisienka, gratuluje Davidowi... mmm, pewnie fajnie tak popatrzec jak chwyta sie za nozki:-D:-D

Anineczko... zazdroszcze Twojej kolezance takiej wyprawy... och, jak ja kocham podroze:-p:-p:tak::tak:

Lilus, z tym uszkiem to nie mam pojecia... ale z brzuchem i w ogole to dziewczyny maja ogromna racje... ODPOCZYWAJ!!!!

Asix.. gratuluje Maciusiowi przewrotow... hmmm, a Ty musisz chyba baczniej obserwowac swego synka:-D:-D

Pusia, ale wedrowniczek z Twojego Kacperka:-D:-D:-D usmialam sie, ale z drugiej strony faktycznie trzeba bardziej uwazac...

Misia, czekam na fotki od fryzjera:tak::tak::tak:

Beatko, jak tam prasowanko?? Kopnac, czy juznie trzeba:-D:-D?

U nas tez caly dzionek zlecial super od rana - od9.30 do 14.30 poza domem, potem Oskarus zjadl zupke, i smial sie caly czas w glos... teraz spatunie - juz w sumie usnal przed 17ta... wiec zaraz powinien wstac:-p:-p Mezus szyje owy spiworek, wspominalam Wam o tym extra kocyku - no i wlasnie cos z niego klecimy, a ze mezus ma rozne talenty, wiec wierze, ze bedzie super:tak::tak:
Kupilismy dzis Oskarkowi parasolke do spacerowki, za 42zł... mialam zamowic na allegro - tam z przesylka wychodzilo cos k.35zł, ale potrzebna byla na juz, wiec jest:tak::tak:

Dzieki jeszcze raz Kochane, za odpowiedzi co do zabeczka... no i mialyscie racje, dzis juz tej kreseczki nie ma, jest wyzszy zabus...:-):-):-) i kropeczki wokol takie bordowe - takze to na dziaselku, pewnie od przebijania sie zabka...

Dobra, troszke poczytalam co u Was, poodpisywalam, mykam na dol, do mezusia pomoc przy tym szyciu. Bo o 19tej kapanie Oskarka:-):-)

Ps. ma ktoras z Was cos takiego, albo slyszalyscie czy dziala:
http://allegro.pl/item348781381_markiza_velux_mhl_okna_dachowe_dobra_cena.html

bo z tego co pisza, to chroni przed nagrzewaniem pomiszczen... a my nasza sypialnie i pokoj Oskarka mamy na poddaszu... i jak robilismy remont to bylo cieplo (lato ub.roku), wiec moze to by cos pomoglo... Klima nie wchodzi w rachube, nie ma jak jej zamocowac... mamy na dole, wiec bedziemy chyba otwierac szeroko drzwi... coby chlodek szedl na gore:-D:-D:-D

hej mamcie, my tez caly dzien na dworzu:-)
Wróciliśmy już ze spacerku pogoda bardzo ładna 20 stopni na plusie i wszystko było by super gdyby nie to że Amanda wcale nie chciała spać tylko po godzinie drała się jakby ją ze skóry obdzierali :baffled::no::szok:
moze chciala ogladac swiat?:-)albo bylo jej za cieplo, no ale jak mowisz ze karczek byl letni wiec chyba to nie to.

Ale mielismy akcje a pitem, moj maz to zawsze na ostatnia chwile sie rozlicza, ja juz dawno po a on czeka na ostatnie dni:sorry2:no i zgubil sie jego pit:dry:od 5 dni szukalismy , az w koncu dzisiaj cos mnie tknelo zeby zajrzec do szafki z butami:zawstydzona/y:sprzatalam po lebkach i tam go wepchnelam:zawstydzona/y:ale Kuba byl wsciekly:-pbo to jemu sie dostalo ze zgubil;-)

No więc dziewczyny dzisiaj kopy w dupcie nie pomogły wypiłam 3 kawy i nic nie poprasowałam tylko poodkurzałam na spacerze dłuższym nie byłam bo mam lenia strasznego:tak::-D
I jeszcze spieprzyłam te włosy siostra zrobi mi w środę bo fryzjera mam na 6 maja:tak:Najlepiej będzie chyba jak będę powoli szła do spania bo jeszcze jakąś przygodę załapię:-D
Kathe no ładnie:-D
Wszystkie pewnie zadowolone ze spacerków

Beata dawaj prasowanie do mnie
ja wpadlam w jakis trans i dzis pierze sie trzecia pralka :-p
postanowilam wyprac wszystkie zimowe kurtki,kombinezony i chowam do szafy :-)
wysprzatalam moja pralnie,garderobe i jestem happy

of kors mezulowi szczeka spadla

a co do sprzatania....to ja chyba nie umiem nic nie zrobic :dry: chyba powinnam do psychiatry sie udac hihiii
no ale to szkola mojej matki pedantki:sorry2:

jutro obiecuje sobie odpoczywac bo wczoraj i dzis i chata jest wysprzatana

ale zaznaczam ze dzis sie nei zmeczylam porzadkami bo wczoraj zrobilam najgorsze :-)

Hania jest nie znosna ale powedrowala do taty :-p
Milenka poszla spac
ja teraz czekam na lasagne(grzeje sie w mikro)
i siedze,bycze sie hihiii
zaraz pilota w łapke i luzik bluzik :-)

hej laseczki, wrzucam mój nowy łeb
i lecę na zakupy,
wpadnę wieczorem :rofl2:

Załączniki

• kaskagrzecznie2.jpg
    kaskagrzecznie2.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 50
  • kaskagrzecznie3.jpg
    kaskagrzecznie3.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 73
wow Misia super fryzurka!
bardzo ci pasuje :tak:
bomba :-)

no i wlec wlec wieczorem bo brak cie tutaj :-)

tak samo Pati....halooooo Pati :-)

Witam Kochane:tak:

Aluska... wspolczuje Twojej znajomej - biedna... bol fizyczny i jeszcze mysl o maluszku,a wlasciwie jego braku... brrr, naprawde wspolczucia:-:)-(
Co do nocek, to moze zabki - zabki... ;-);-)

Women, ja tez mam juz blender - czekam na odpowiednie warzywka;-) i tez bede sama pitrasic:tak::tak:

Wisienka, gratuluje Davidowi... mmm, pewnie fajnie tak popatrzec jak chwyta sie za nozki:-D:-D

Anineczko... zazdroszcze Twojej kolezance takiej wyprawy... och, jak ja kocham podroze:-p:-p:tak::tak:

Lilus, z tym uszkiem to nie mam pojecia... ale z brzuchem i w ogole to dziewczyny maja ogromna racje... ODPOCZYWAJ!!!!

Asix.. gratuluje Maciusiowi przewrotow... hmmm, a Ty musisz chyba baczniej obserwowac swego synka:-D:-D

Pusia, ale wedrowniczek z Twojego Kacperka:-D:-D:-D usmialam sie, ale z drugiej strony faktycznie trzeba bardziej uwazac...

Misia, czekam na fotki od fryzjera:tak::tak::tak:

Beatko, jak tam prasowanko?? Kopnac, czy juznie trzeba:-D:-D?

U nas tez caly dzionek zlecial super od rana - od9.30 do 14.30 poza domem, potem Oskarus zjadl zupke, i smial sie caly czas w glos... teraz spatunie - juz w sumie usnal przed 17ta... wiec zaraz powinien wstac:-p:-p Mezus szyje owy spiworek, wspominalam Wam o tym extra kocyku - no i wlasnie cos z niego klecimy, a ze mezus ma rozne talenty, wiec wierze, ze bedzie super:tak::tak:
Kupilismy dzis Oskarkowi parasolke do spacerowki, za 42zł... mialam zamowic na allegro - tam z przesylka wychodzilo cos k.35zł, ale potrzebna byla na juz, wiec jest:tak::tak:

Dzieki jeszcze raz Kochane, za odpowiedzi co do zabeczka... no i mialyscie racje, dzis juz tej kreseczki nie ma, jest wyzszy zabus...:-):-):-) i kropeczki wokol takie bordowe - takze to na dziaselku, pewnie od przebijania sie zabka...

Dobra, troszke poczytalam co u Was, poodpisywalam, mykam na dol, do mezusia pomoc przy tym szyciu. Bo o 19tej kapanie Oskarka:-):-)

Ps. ma ktoras z Was cos takiego, albo slyszalyscie czy dziala:
Markiza Velux MHL ( Okna dachowe) DOBRA CENA (348781381) - Aukcje internetowe Allegro

bo z tego co pisza, to chroni przed nagrzewaniem pomiszczen... a my nasza sypialnie i pokoj Oskarka mamy na poddaszu... i jak robilismy remont to bylo cieplo (lato ub.roku), wiec moze to by cos pomoglo... Klima nie wchodzi w rachube, nie ma jak jej zamocowac... mamy na dole, wiec bedziemy chyba otwierac szeroko drzwi... coby chlodek szedl na gore:-D:-D:-D

Anulka ja niestety nie spotkalam sie z czyms takim:no2:wiec nie doradze

hej mamcie, my tez caly dzien na dworzu:-)

moze chciala ogladac swiat?:-)albo bylo jej za cieplo, no ale jak mowisz ze karczek byl letni wiec chyba to nie to.

Ale mielismy akcje a pitem, moj maz to zawsze na ostatnia chwile sie rozlicza, ja juz dawno po a on czeka na ostatnie dni:sorry2:no i zgubil sie jego pit:dry:od 5 dni szukalismy , az w koncu dzisiaj cos mnie tknelo zeby zajrzec do szafki z butami:zawstydzona/y:sprzatalam po lebkach i tam go wepchnelam:zawstydzona/y:ale Kuba byl wsciekly:-pbo to jemu sie dostalo ze zgubil;-)

Hehehe ladnie ale nieraz tak jest ja jeszcze mam inaczej jak trzymam jakas rzecz w reku klade ja na miejsce z ta roznica ze pozniej tego nie moge znalesc bo to niby miejsce jest gdzie indziej ( hmmmm nie wiem czy wiecie o co chodzi:dry:)

hej laseczki, wrzucam mój nowy łeb
i lecę na zakupy,
wpadnę wieczorem :rofl2:

Nonono Misia super fryzurka pasuje Tobie:tak::-);-)
Ja postanowilam ze swoje zetne na krotko najprawdopodobniej tylko musze jeszcze przekonac sie do tego bo nie wiem czy bedzie pasowac a cale zycie mialam dlugie wlosy.

reklama
cZesc laseczki

a ja wyjatkowo w tygodniu kuknelam co u Was :laugh2: cieszycie sie?? :sorry2:

misia suuuuper fryzurka, sama sie zastanawiam nad scieciem wlosow na krocej, bo maly targa mi je w kazda strone i straszne katusze cierpie przez to :sorry2: nigdy nie mialam krotkich.....

moj Babelek fika sprezynki, tylko by stal i stakl na swych malutkich pytuniach.... jest przeslodziutki :-D ...ale sie zachwalam dzieciatkiem, ale taaaaak bardzo go kocham! Teraz spi...

milego tygodnia kochane!!!! odezwe sie w czwarek pewnie, buzka!

Do góry