sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
kurcze ale lecicie ze stronami:-)
my już wróciliśmy:-) od 12 byliśmy na spacerkach:-)
nadrabiając:-)
Karina super ze chrzciny udaneJ
Asix sukienka ślicznaJ
Wisienka no jak można kompa przegrzaćJ hihihi dobrze że już działaJ
Anulka ślicznie Oskarek spał…a u nas tak srednio niby spał ale się przebudzał po smoka..chyba jednak zabeczki ehh, a co do ząbka zepsutego to na pewno nie…zobaczyszJ
Pusia no to piękne akrobacje Kacperek robi…Gratulacje..ale jednak chyba musisz częściej teraz zerkać co tam u niego…
I wrzuć foteczki
Aluśka straszna historia z tą koleżankąLL przykro …L
Women to czemu z Czarkiem nei wyszło???
Anineczka kurcze a Ta Twoja kumpela to z Polski? Bo moim marzeniem jest wycieczka dookoła świata.. i chcemy sobie zafundować taką w najbliższych latachJ jak z Polski to z jakiego biura leciała? Bo na razie to zbieamy informacje i może za rok…ehhh
Misia koniecznie pokaż zdjęcia z fryzurką!!czekamJ
Wisienka Dav ślicznie opalony miodzieJ super ze cyc uratowany:
Beatko to kurcze masz nocki…;/ współczucie…oby dziś było lepiejJ wysle Kapika do Olki to od razu uśnie się im lepiejJ
Hehehe no no mam nadzieje ze Kapik faworytemJ mezuś już obczaił przyszłą synową i bardzo się mu podoba wiec wiesz Beatko hihihih
Lilka opiernicz mężusia Ty masz odpoczywać!! O Hania też taka wysportowana nono noJ ślicznieJ biedne uszkoLLLODPOCZYWAJ JAK NAJWIĘCEJ KOCHANA!
Bira super że kurtka odnaleziona..
Beatko kop w dupkeJ
Asix no wiesz co siedzieć na kompie zamiast obserwować akrobacje hihi ale na pewno to kilka razy jeszcze dzis powtorzy…
Liluś a dasz rade wytrzymac nie znając płci???? Mnie by ciekawość zżarła na maxa
Aluśka na pewno już ostatni raz Amandzie ma pieluche będzie dobrzeJ
Beatka dawaj fotyJ
Wisienka no no a do buzi już włożyłJ gratulacje
Uffffffff troche nadrobiłam ale przepraszam że nie wszystko ale nie dam rady
;/
Wrzuce kilak foteczek weekendowych d galeriJ
Buziak
Będę potemJ
my już wróciliśmy:-) od 12 byliśmy na spacerkach:-)
nadrabiając:-)
Karina super ze chrzciny udaneJ
Asix sukienka ślicznaJ
Wisienka no jak można kompa przegrzaćJ hihihi dobrze że już działaJ
Anulka ślicznie Oskarek spał…a u nas tak srednio niby spał ale się przebudzał po smoka..chyba jednak zabeczki ehh, a co do ząbka zepsutego to na pewno nie…zobaczyszJ
Pusia no to piękne akrobacje Kacperek robi…Gratulacje..ale jednak chyba musisz częściej teraz zerkać co tam u niego…
I wrzuć foteczki
Aluśka straszna historia z tą koleżankąLL przykro …L
Women to czemu z Czarkiem nei wyszło???
Anineczka kurcze a Ta Twoja kumpela to z Polski? Bo moim marzeniem jest wycieczka dookoła świata.. i chcemy sobie zafundować taką w najbliższych latachJ jak z Polski to z jakiego biura leciała? Bo na razie to zbieamy informacje i może za rok…ehhh
Misia koniecznie pokaż zdjęcia z fryzurką!!czekamJ
Wisienka Dav ślicznie opalony miodzieJ super ze cyc uratowany:
Beatko to kurcze masz nocki…;/ współczucie…oby dziś było lepiejJ wysle Kapika do Olki to od razu uśnie się im lepiejJ
Hehehe no no mam nadzieje ze Kapik faworytemJ mezuś już obczaił przyszłą synową i bardzo się mu podoba wiec wiesz Beatko hihihih
Lilka opiernicz mężusia Ty masz odpoczywać!! O Hania też taka wysportowana nono noJ ślicznieJ biedne uszkoLLLODPOCZYWAJ JAK NAJWIĘCEJ KOCHANA!
Bira super że kurtka odnaleziona..
Beatko kop w dupkeJ
Asix no wiesz co siedzieć na kompie zamiast obserwować akrobacje hihi ale na pewno to kilka razy jeszcze dzis powtorzy…
Liluś a dasz rade wytrzymac nie znając płci???? Mnie by ciekawość zżarła na maxa
Aluśka na pewno już ostatni raz Amandzie ma pieluche będzie dobrzeJ
Beatka dawaj fotyJ
Wisienka no no a do buzi już włożyłJ gratulacje
Uffffffff troche nadrobiłam ale przepraszam że nie wszystko ale nie dam rady
;/
Wrzuce kilak foteczek weekendowych d galeriJ
Buziak
Będę potemJ