reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

karina odwazna fryzurka....
u mnie beda troche problemy, mam geste, gruuuube wlosy i w krotkich mowia bede miala szope a nie fryzure..... ze niby glowa mi sie powiekszy.... przez to :dry: taaaaakie mam dobre kolezanki :dry: Poszla bym do stylisty ale ile biora/?

reklama
Beata dawaj prasowanie do mnie
ja wpadlam w jakis trans i dzis pierze sie trzecia pralka :-p
postanowilam wyprac wszystkie zimowe kurtki,kombinezony i chowam do szafy :-)
wysprzatalam moja pralnie,garderobe i jestem happy

of kors mezulowi szczeka spadla

a co do sprzatania....to ja chyba nie umiem nic nie zrobic :dry: chyba powinnam do psychiatry sie udac hihiii
no ale to szkola mojej matki pedantki:sorry2:

jutro obiecuje sobie odpoczywac bo wczoraj i dzis i chata jest wysprzatana

ale zaznaczam ze dzis sie nei zmeczylam porzadkami bo wczoraj zrobilam najgorsze :-)

Hania jest nie znosna ale powedrowala do taty :-p
Milenka poszla spac
ja teraz czekam na lasagne(grzeje sie w mikro)
i siedze,bycze sie hihiii
zaraz pilota w łapke i luzik bluzik :-)

Lilka poprasowałam o 20 bo jutro kumpela ,ma wpaść na kawkę i dupka by leżało ale dzięki, lasagne ja też bym zjadła mniam

hej laseczki, wrzucam mój nowy łeb
i lecę na zakupy,
wpadnę wieczorem :rofl2:

Misia ładnie kiedyś miałam podobną ale mam za okrągłą buzię więc teraz muszę trochę dłużej

Dziewczyny spadam bo praktycznie od 3 prawie na nogach brrrr:wściekła/y:pa,pa

ja tez mam dlugie wlosy :-)
ale nadal zapuszczam,jak bede w PL ide do kumpla fryzjera-artysty i poprosze go by fajnie mi wlosy scial ale nadal by byly dlugie,tylko np.fajnie pocieniowane...moze grzywka na pol czola ? :happy:

ja w krotkich wlosach sie nie czuje...

cholipka to ucho mnie dobija
czytalam co pisalyscie i az wlosy na glowie mi sie jeza na sama mysl :szok:
ale ja uszy myje codziennie....i cholipka co ja dzis takiego zrobilam ze tak sobie zaszkodzilam :zawstydzona/y:
oby jutro rano przeszlo...

Lilka mam nadzieje ze Ci przejdzie a moze zawialas sobie co???
Co do wlosow to tak jak napisalam zawsze mialam dlugie i u mnie zmiany jakie byly to grzywka ktorej wczesniej nie mialam taka prosta dluga potem krotka potem ze skosu i wlosy najpierw scinane na prosto teraz osttanio scieniowane ale sa to takie kosmetyczne rzeczy i jak widze jak dzewczyny robia sobie rozne fryzury konkretne gdzie widac od razu roznice bardzo mi sie podoba:tak:Juz ostatnio jak bylam u fryzjera nosilam sie z zamiarem zrobienia tego ale wycofalam sie taka ze mnie trzesidupa heheheh

karina odwazna fryzurka....
u mnie beda troche problemy, mam geste, gruuuube wlosy i w krotkich mowia bede miala szope a nie fryzure..... ze niby glowa mi sie powiekszy.... przez to :dry: taaaaakie mam dobre kolezanki :dry: Poszla bym do stylisty ale ile biora/?

Hahaha ale szczere:-Dto ja mam zupelne przeciwienstwo Twoich wlosow u mnei sa raczej cienkie,delikatne i mam proste jak diabli. Znajomi przez dlugi dlugi czas mysleli ze ja sobie prostuje je codziennie a ja mam takie druciaki proste:tak:
No wlasnie dosc odwazna i kurcze nei wiem czy odwazyc sie czy nie......:dry:

Lilka mam nadzieje ze Ci przejdzie a moze zawialas sobie co???
Co do wlosow to tak jak napisalam zawsze mialam dlugie i u mnie zmiany jakie byly to grzywka ktorej wczesniej nie mialam taka prosta dluga potem krotka potem ze skosu i wlosy najpierw scinane na prosto teraz osttanio scieniowane ale sa to takie kosmetyczne rzeczy i jak widze jak dzewczyny robia sobie rozne fryzury konkretne gdzie widac od razu roznice bardzo mi sie podoba:tak:Juz ostatnio jak bylam u fryzjera nosilam sie z zamiarem zrobienia tego ale wycofalam sie taka ze mnie trzesidupa heheheh

no i wlasnie z tych powodow co ty i ja pare razy poszlam zaszalec z fryzurką:tak:
ale efekt koncowy mnie zawsze wpieniał :baffled:
jeszcze zadna fryzjerka nie zrobila mi na glowie cos fajnego
fakt wszyscy mowili ze fajnie wygladam ale te fryzury dodawaly mi lat :baffled:
a mi na tym akurat nie zalezy....
wiec trzymam sie moich dlugich

nigdy ne bylo stac mnie na jednego super fryzjera,ale teraz jak bede w wolsztynie to ide :-p ino w sumie juz bym musiala sobie termin u niego zaklepac bo....jak sie chcialam kiedys zapisac to terminy na 3 miechy do przodu mial zajete :szok:

no i wlasnie z tych powodow co ty i ja pare razy poszlam zaszalec z fryzurką:tak:
ale efekt koncowy mnie zawsze wpieniał :baffled:
jeszcze zadna fryzjerka nie zrobila mi na glowie cos fajnego
fakt wszyscy mowili ze fajnie wygladam ale te fryzury dodawaly mi lat :baffled:
a mi na tym akurat nie zalezy....
wiec trzymam sie moich dlugich

nigdy ne bylo stac mnie na jednego super fryzjera,ale teraz jak bede w wolsztynie to ide :-p ino w sumie juz bym musiala sobie termin u niego zaklepac bo....jak sie chcialam kiedys zapisac to terminy na 3 miechy do przodu mial zajete :szok:

Moja fryzjerka do ktorej chodze tez ma niezle terminy no aleona nie ejst stylista:-(

reklama
Witam.
Nareszcie jestem.Dzieciaki juz wykąpane tylko Antek jeszcze szaleje zamiast spać :wściekła/y:
Musiałam sobie zapisać na kartce co miałam Wam powiedzieć bo bym zapomniała :baffled:

Zaczne od prośby do Kariny.
Prosze nie cytuj całych wypowiedzi :sorry2: Skasuj w cytowanej odpowiedzi to czego nie chcesz cytować.Niewiem czy jasno się wyrażam,ale myśle,że mnie zrozumiesz.
Teraz Twoje odpowiedzi na cytowane zdanie są nie jasne,bo niewiadomo do czego się odnosisz i trzeba też cały cytat czytać ( a to ostatnie to mistrzostwo świata :laugh2: ).
Już Misia Cię o to wcześniej prosiła,ale chyba nie zauważyłaś :sorry2:
A i super,że chrzciny się udały.Może jakąś fotorelacje pokażesz?
Lilka współczuje bólu ucha.Masz tam jakieś kropelki?
A co do pedantyczności...ja też odziedziczyłam po mamie :-D:-D
Ty masz lasagne a ja zapiekanki. :tak:
Bira to jakiś naprawde uczciwy człowiek powiesił kurteczke,albo nie ma dzieci w rodzinie :-D:-D
Wisienko David faktycznie sie opalił :-D Posmarowałaś go jakimś kremikiem juz po opalaniu? Żeby go nie piekło i skóra nie zeszła?
Kathe dobre z tym pitem :-D Musisz udobruchać mężusia.
U nas na szczęście nie ma latania z pitami. ;-)
Beatko a co ty namodzieliłaś na tych włosach??
Z tego co widziałam masz czarne i próbowałaś je sobie rozjaśnić ? :szok::szok:
Ja już wiem jak wyglądasz ;-)
Misiu włoski śliczne.Wygodna fryzurka. :tak:
Aniulko jakie Twój mąż ma jeszcze ukryte talenty ? No bravo bravo :tak::tak:
A co do tej rolety to nie podpowiem,ale sensownie to wszystko brzmi :-)
Aluśka to straszne co koleżanka przeszła :no::-(
Asix sukienka bombowa.Hmmm....musze się przejechać do Nexta ;-)
Sabinko koleżanka moja,a zarazem przyszła chrzestna Matta wypłyneła w głębokie morza i oceny na statku Scholar Ship.Niewiem czy słyszałaś o takim programie studenckim :sorry2:
Koszt nie mały bo 20 000$ ale ona zapłaciła połowe bo druga połowa to stypendium :tak:
Oprócz wyznaczonej trasy kilka razy urwała się ze statku.Była w tylu miejscach,że trudno mi wymienić :Haiti.Kambodża.Wietnam.Tajlandia.Andy,Nowa Zelandia.Australia,Portugalia.Grecja.Hong-Kong,Szanghaj.To tylko to co udało mi się zapamiętać.
Tutaj link do tego porgramu:
http://thescholarship.com/voyages/default.aspx#

Joile
buziaki ;-)

Mateusz nie spi jedna.Pisze tego posta juz 2 godziny.Ryczy jak opętany :baffled:
Lece ratować tatuśka ;-)

Do góry