reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

karina odwazna fryzurka....
u mnie beda troche problemy, mam geste, gruuuube wlosy i w krotkich mowia bede miala szope a nie fryzure..... ze niby glowa mi sie powiekszy.... przez to :dry: taaaaakie mam dobre kolezanki :dry: Poszla bym do stylisty ale ile biora/?

reklama
Beata dawaj prasowanie do mnie
ja wpadlam w jakis trans i dzis pierze sie trzecia pralka :-p
postanowilam wyprac wszystkie zimowe kurtki,kombinezony i chowam do szafy :-)
wysprzatalam moja pralnie,garderobe i jestem happy

of kors mezulowi szczeka spadla

a co do sprzatania....to ja chyba nie umiem nic nie zrobic :dry: chyba powinnam do psychiatry sie udac hihiii
no ale to szkola mojej matki pedantki:sorry2:

jutro obiecuje sobie odpoczywac bo wczoraj i dzis i chata jest wysprzatana

ale zaznaczam ze dzis sie nei zmeczylam porzadkami bo wczoraj zrobilam najgorsze :-)

Hania jest nie znosna ale powedrowala do taty :-p
Milenka poszla spac
ja teraz czekam na lasagne(grzeje sie w mikro)
i siedze,bycze sie hihiii
zaraz pilota w łapke i luzik bluzik :-)

Lilka poprasowałam o 20 bo jutro kumpela ,ma wpaść na kawkę i dupka by leżało ale dzięki, lasagne ja też bym zjadła mniam

hej laseczki, wrzucam mój nowy łeb
i lecę na zakupy,
wpadnę wieczorem :rofl2:

Misia ładnie kiedyś miałam podobną ale mam za okrągłą buzię więc teraz muszę trochę dłużej

Dziewczyny spadam bo praktycznie od 3 prawie na nogach brrrr:wściekła/y:pa,pa

ja tez mam dlugie wlosy :-)
ale nadal zapuszczam,jak bede w PL ide do kumpla fryzjera-artysty i poprosze go by fajnie mi wlosy scial ale nadal by byly dlugie,tylko np.fajnie pocieniowane...moze grzywka na pol czola ? :happy:

ja w krotkich wlosach sie nie czuje...

cholipka to ucho mnie dobija
czytalam co pisalyscie i az wlosy na glowie mi sie jeza na sama mysl :szok:
ale ja uszy myje codziennie....i cholipka co ja dzis takiego zrobilam ze tak sobie zaszkodzilam :zawstydzona/y:
oby jutro rano przeszlo...

Lilka mam nadzieje ze Ci przejdzie a moze zawialas sobie co???
Co do wlosow to tak jak napisalam zawsze mialam dlugie i u mnie zmiany jakie byly to grzywka ktorej wczesniej nie mialam taka prosta dluga potem krotka potem ze skosu i wlosy najpierw scinane na prosto teraz osttanio scieniowane ale sa to takie kosmetyczne rzeczy i jak widze jak dzewczyny robia sobie rozne fryzury konkretne gdzie widac od razu roznice bardzo mi sie podoba:tak:Juz ostatnio jak bylam u fryzjera nosilam sie z zamiarem zrobienia tego ale wycofalam sie taka ze mnie trzesidupa heheheh

karina odwazna fryzurka....
u mnie beda troche problemy, mam geste, gruuuube wlosy i w krotkich mowia bede miala szope a nie fryzure..... ze niby glowa mi sie powiekszy.... przez to :dry: taaaaakie mam dobre kolezanki :dry: Poszla bym do stylisty ale ile biora/?

Hahaha ale szczere:-Dto ja mam zupelne przeciwienstwo Twoich wlosow u mnei sa raczej cienkie,delikatne i mam proste jak diabli. Znajomi przez dlugi dlugi czas mysleli ze ja sobie prostuje je codziennie a ja mam takie druciaki proste:tak:
No wlasnie dosc odwazna i kurcze nei wiem czy odwazyc sie czy nie......:dry:

Lilka mam nadzieje ze Ci przejdzie a moze zawialas sobie co???
Co do wlosow to tak jak napisalam zawsze mialam dlugie i u mnie zmiany jakie byly to grzywka ktorej wczesniej nie mialam taka prosta dluga potem krotka potem ze skosu i wlosy najpierw scinane na prosto teraz osttanio scieniowane ale sa to takie kosmetyczne rzeczy i jak widze jak dzewczyny robia sobie rozne fryzury konkretne gdzie widac od razu roznice bardzo mi sie podoba:tak:Juz ostatnio jak bylam u fryzjera nosilam sie z zamiarem zrobienia tego ale wycofalam sie taka ze mnie trzesidupa heheheh

no i wlasnie z tych powodow co ty i ja pare razy poszlam zaszalec z fryzurką:tak:
ale efekt koncowy mnie zawsze wpieniał :baffled:
jeszcze zadna fryzjerka nie zrobila mi na glowie cos fajnego
fakt wszyscy mowili ze fajnie wygladam ale te fryzury dodawaly mi lat :baffled:
a mi na tym akurat nie zalezy....
wiec trzymam sie moich dlugich

nigdy ne bylo stac mnie na jednego super fryzjera,ale teraz jak bede w wolsztynie to ide :-p ino w sumie juz bym musiala sobie termin u niego zaklepac bo....jak sie chcialam kiedys zapisac to terminy na 3 miechy do przodu mial zajete :szok:

no i wlasnie z tych powodow co ty i ja pare razy poszlam zaszalec z fryzurką:tak:
ale efekt koncowy mnie zawsze wpieniał :baffled:
jeszcze zadna fryzjerka nie zrobila mi na glowie cos fajnego
fakt wszyscy mowili ze fajnie wygladam ale te fryzury dodawaly mi lat :baffled:
a mi na tym akurat nie zalezy....
wiec trzymam sie moich dlugich

nigdy ne bylo stac mnie na jednego super fryzjera,ale teraz jak bede w wolsztynie to ide :-p ino w sumie juz bym musiala sobie termin u niego zaklepac bo....jak sie chcialam kiedys zapisac to terminy na 3 miechy do przodu mial zajete :szok:

Moja fryzjerka do ktorej chodze tez ma niezle terminy no aleona nie ejst stylista:-(

reklama
Witam.
Nareszcie jestem.Dzieciaki juz wykąpane tylko Antek jeszcze szaleje zamiast spać :wściekła/y:
Musiałam sobie zapisać na kartce co miałam Wam powiedzieć bo bym zapomniała :baffled:

Zaczne od prośby do Kariny.
Prosze nie cytuj całych wypowiedzi :sorry2: Skasuj w cytowanej odpowiedzi to czego nie chcesz cytować.Niewiem czy jasno się wyrażam,ale myśle,że mnie zrozumiesz.
Teraz Twoje odpowiedzi na cytowane zdanie są nie jasne,bo niewiadomo do czego się odnosisz i trzeba też cały cytat czytać ( a to ostatnie to mistrzostwo świata :laugh2: ).
Już Misia Cię o to wcześniej prosiła,ale chyba nie zauważyłaś :sorry2:
A i super,że chrzciny się udały.Może jakąś fotorelacje pokażesz?
Lilka współczuje bólu ucha.Masz tam jakieś kropelki?
A co do pedantyczności...ja też odziedziczyłam po mamie :-D:-D
Ty masz lasagne a ja zapiekanki. :tak:
Bira to jakiś naprawde uczciwy człowiek powiesił kurteczke,albo nie ma dzieci w rodzinie :-D:-D
Wisienko David faktycznie sie opalił :-D Posmarowałaś go jakimś kremikiem juz po opalaniu? Żeby go nie piekło i skóra nie zeszła?
Kathe dobre z tym pitem :-D Musisz udobruchać mężusia.
U nas na szczęście nie ma latania z pitami. ;-)
Beatko a co ty namodzieliłaś na tych włosach??
Z tego co widziałam masz czarne i próbowałaś je sobie rozjaśnić ? :szok::szok:
Ja już wiem jak wyglądasz ;-)
Misiu włoski śliczne.Wygodna fryzurka. :tak:
Aniulko jakie Twój mąż ma jeszcze ukryte talenty ? No bravo bravo :tak::tak:
A co do tej rolety to nie podpowiem,ale sensownie to wszystko brzmi :-)
Aluśka to straszne co koleżanka przeszła :no::-(
Asix sukienka bombowa.Hmmm....musze się przejechać do Nexta ;-)
Sabinko koleżanka moja,a zarazem przyszła chrzestna Matta wypłyneła w głębokie morza i oceny na statku Scholar Ship.Niewiem czy słyszałaś o takim programie studenckim :sorry2:
Koszt nie mały bo 20 000$ ale ona zapłaciła połowe bo druga połowa to stypendium :tak:
Oprócz wyznaczonej trasy kilka razy urwała się ze statku.Była w tylu miejscach,że trudno mi wymienić :Haiti.Kambodża.Wietnam.Tajlandia.Andy,Nowa Zelandia.Australia,Portugalia.Grecja.Hong-Kong,Szanghaj.To tylko to co udało mi się zapamiętać.
Tutaj link do tego porgramu:
http://thescholarship.com/voyages/default.aspx#

Joile
buziaki ;-)

Mateusz nie spi jedna.Pisze tego posta juz 2 godziny.Ryczy jak opętany :baffled:
Lece ratować tatuśka ;-)

Do góry