reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Pusia kochana wspolczuje tobie i Kacperkowi tez nocy,zycze kolejnej udanej i przespanej
Elbra uśmiechnij sie maleńka albo wygadaj na pogryzionych...
Beatko super ze krzesełko pasuje.
Pati oczywiscie pozdrowie od was
A ja w weekend majowy siedze w domu...brak kasy na wyjazdy-wole cos kupic małemu he

Ok spadam sie szykować
Bede popoludniu pa

reklama
ok. 1000 km (z wiednia do olsztyna) jedziemy na tydzien
jak bedzie zle to porostu sie zatrzymam i pojdziemy do hotelu
ale mam nadzieje ze bedzie ok jedziemy glownie w nocy wiec maly powinien spac
poza tym on lubi jezdzic samochodem

jak lubi jezdzic to powinno byc ok:tak::tak: - chociaz 1000km to w sumie sporo jak na jeden dzien. Nasz Oskar kocha jazde autem - moze dlatego, ze w ciazy troche sie najezdzilam:-D nawet do Chorwacji jechalismy autem:-D:-D
a jakby co to faktycznie zawsze mozecie odsapnac w jakims hotelu :-)

Beata, fajny hotel:-) a lecicie na 7 czy 14 dni? Bylas juz kiedys w Turcji?

dzien dobry

u nas przesliczna pogoda ale siedze w domu

a piersi cię nie bolą??
bo mnie tak sie zaczynało zapalenie piersi:-( więc uważaj na przeciągi itp

elbra piersi oki, nawet jakby pustsze, ale to pewnie od tego ze nie jem, bo zaraz mi niedobrze :baffled:
pewnie po basenie sie zalatwilam........

zbijaj, zbijaj.
zebyś nie miała problemów z karmieniem

agu$ nie mow mi o kramieniu.....to karmienie to ostatnia rzecz na jaka wczoraj mialam ochote :sorry2:

Wracaj do zdrowia Wisienko

Wisienka i jak sie czujesz lepiej???????.

Wisienka zdóweczka

Dziekuje kochane

dzien dobry
pomalu juz sie pakuje w piatek popoludniu jedziemy samochodem do polski
mam nadzieje ze maly dobrze zniesie te podroz

mirka super, my w polowie wrzesnia planujemy jechac samochodem
a sama jedziesz czy z mezem?

Wisienka żyjesz?

beata :no: nadal mna trzesie, ale juz jest lepiej. Prawie cala noc nie spalam, wszystko mnie boli i jest mi niedobrze. :baffled:
najgorsze to to ze jak ja sie wiercilam i budzilam w nocy to Dav ze mna, i w placz wiec w nocy mialam masakre............
juz nie pamietam kiedy sie tak zle czulam.

wlasnie moge brac cos jeszcze poza paracetamolem?

Kobitki a co robicie na weekend majowy ??
My chcieliśmy jechać do Pragi ale... oczywiście za późno sie zorientowaliśmy że mały musi mieć paszport no i lipa .

pusia tu 2 maj jest wolny i planujemy wtedy pojechac do olbrzymiego centrum handlowego w miejscowosci essex pod londynem,

Witajcie kochane!

Jestem urobiona po pachy, więc melduję tylko że żyję.
Dzisiaj Igor obudził się o 3 w nocy i jęczał do 5 rano, myślałam że się wścieknę.
Czwartki, piątki, soboty - zajęte w 200% - praca.
Oprócz tego zmagania z dwulatkiem. Raz lepiej, raz gorzej.
Ściskam Was i tęsknię.
Stop.
;-)

reklama
Do góry