reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Dzień dobry

U pogoda chyba biedzie ładna świeci słoneczko tylko jeszcze nie wiem ile stopni jest.

Nocka była beznadziejna:-(. Kacperka chyba brzuszek bolał bo płakał nawet na rękach wyginał sie jak by go coś uwierało. Dziś walną pierwszy raz kupki takie kiełbaski ale cierpiał przy tym strasznie bo były twarde więc bidulek krzyczał bardzo:-:)-(. Chyba dostał zatwardzenia od tego Sinlaka może no bo od jabłka to raczej zatwardzenia nie dostaje sie no nie hmmm. Sama nie wiem. Teraz zasnął mam nadzieję, że trochę pośpi.

Beata34 cieszę się, że krzesełko pasuje :tak::tak:, ale ja już jednak pozostanę przy Chicco Polly

Dziś znowu basen - oby Kacper miał na nim dobry nastrój :tak::tak:

mozesz jeszcze raz napisac jakie to krzeselko dla malucha kupilas?? no i gratuluje wyjazdu i zakopow:-D
Asix Fisher Price Rainforest

Dzień dobry

U pogoda chyba biedzie ładna świeci słoneczko tylko jeszcze nie wiem ile stopni jest.

Nocka była beznadziejna:-(. Kacperka chyba brzuszek bolał bo płakał nawet na rękach wyginał sie jak by go coś uwierało. Dziś walną pierwszy raz kupki takie kiełbaski ale cierpiał przy tym strasznie bo były twarde więc bidulek krzyczał bardzo:-:)-(. Chyba dostał zatwardzenia od tego Sinlaka może no bo od jabłka to raczej zatwardzenia nie dostaje sie no nie hmmm. Sama nie wiem. Teraz zasnął mam nadzieję, że trochę pośpi.

Beata34 cieszę się, że krzesełko pasuje :tak::tak:, ale ja już jednak pozostanę przy Chicco Polly

Współczuję Pusia nocki a co do krzesełka to wybór trafny

Wisienka żyjesz?
Women powodzenia pozdrów Pati

Dzien doberek:-):-)

u nas pogoda pikna... zaraz mykamy na spacerek:tak::tak:

Mirka, a ile macie km do przejechania? Na dlugo sie wybieracie?
ok. 1000 km (z wiednia do olsztyna) jedziemy na tydzien
jak bedzie zle to porostu sie zatrzymam i pojdziemy do hotelu
ale mam nadzieje ze bedzie ok jedziemy glownie w nocy wiec maly powinien spac
poza tym on lubi jezdzic samochodem

Karinka kurde rzeczywiscie teraz się zmieniło:-) to teraz ja do was przyjeżdzam!!:-) hihih u mnei tragedia nic się nie chce buuu...jutro chyba wsiade w autko i gdzieś sie przejade bo masakra zwariuje w domu...

własnie Iwcia gdzie mieszkasz??

Sabinka to dawaj do nas:tak:jest naprawde slicznie

Dziewczyny u mnie to samo co pisała Karina więc zapraszam na północ woda na drugą kawkę wstawiona:tak:

Krzesełko FP super bez zastrzeżeń Ola siedziała cały poranek i bawiła się zabawkami uważam że dobrze zrobiłam i nie kupiłam Chicco bo raz droższe a dwa dziecko leżeć tam nie będzie no i po trzecie FP jest super kolorowe także kto chce jeszcze kupić to ja mówię że polecam

Dzisiaj od rana walczę z trojanami wię o 17 mam reinstalację mam nadzieję że wieczorem będę już mogła zaglądnąć

Beatka fajnie ze udany zakup i Olenka tak z checia siedzi w krzeselku my swoje dostaniemy w niedziele na chrzcinach az jestem ciekawa:sorry2::tak:

Dzień dobry

Hmmmm Pusia ja mojemu tez daje Sinlak i jest ok jezeli chodzi o kupki:tak:szkoda ze malutki tak sie nacierpial moze podaj jemu troszke sliwki....????one sa chyba od 4 miesiaca

My zaraz zmykamy na dworek:blink:

Dzień dobry

Współczuję, u nas do niedawna było to samo ale teraz jest lepiej, pozostaje Ci tylko cierpliwie czekać, wiem jak się czujesz, chociaż to nijakie pocieszenie.

Współczuję, u nas do niedawna było to samo ale teraz jest lepiej, pozostaje Ci tylko cierpliwie czekać, wiem jak się czujesz, chociaż to nijakie pocieszenie.

mam nadzieję że niedługo przyjdą nocki że będzie przesypiał np cała noc no albo dobra może się raz na karmionko obudzić :-D:-D (takk pomarzyć sobie można hihi;-))

Kobitki a co robicie na weekend majowy ??
My chcieliśmy jechać do Pragi ale... oczywiście za późno sie zorientowaliśmy że mały musi mieć paszport no i lipa .

Dzień doberek!:tak::tak::tak:

U nas pogoda zapowiada sie całkiem ładna.....słoneczko świeci ale widać przez okno że jeszcze wiaterek powiewa.... mam nadzieję że niezbyt chłodny bo po śniadanku śmigniemy na spacerek.....:tak::tak::tak:

kurcze następna ma ładną pogodę..jade do was po kolei wszystkie będziemy odwiedzać:-)

Dziewczyny u mnie to samo co pisała Karina więc zapraszam na północ woda na drugą kawkę wstawiona:tak:

Krzesełko FP super bez zastrzeżeń Ola siedziała cały poranek i bawiła się zabawkami uważam że dobrze zrobiłam i nie kupiłam Chicco bo raz droższe a dwa dziecko leżeć tam nie będzie no i po trzecie FP jest super kolorowe także kto chce jeszcze kupić to ja mówię że polecam

Dzisiaj od rana walczę z trojanami wię o 17 mam reinstalację mam nadzieję że wieczorem będę już mogła zaglądnąć

a co Ty Beatko wymodziłaś z tymi trojanamI:-) a nie miałaś ostatnio reinstal systemu??? no jak dla mnie krzesełko tez rewelka:-)

a co dzisiaj u mnie.... mhhhh
maly jest jednak na cos uczulony bo cala glowke i brzuch ma w krostkach no i dzisiaj musze mu cos wyeliminowac, moze zaczne od zupki jarzynowej (wczoraj myslalam, ze to moze pietruszka ale krostek ma jeszcze wiecej ), jak nie zejdzie to zostanie soczek owocowy-rozcieczany albo kaszki i kleiki

no i dzisiaj Matti znowu marudny, oby nie bylo powtorki z zebami bo mam dzis tyle do zrobienia:tak:
dobra ja lece do potem...

aaaaaaaaa i mamuski ktore maja brzydka pogode-sloneczka zycze!!

Asix współczuje uczulenia:-(testuj na co....
ząbki ząbki:-) Mateuszku nie marudź mamusi;-)

No tak to niby niedaleko, Nowy Sącz odwiedzamy zawsze jak jedziemy na wakacje w góry. Od Ciebie to już bliziutko więc pewnie czasami robicie sobie górskie wypady. Wysyłam do Ciebie słoneczko.:-)

oj uwielbiam górki:-) planujemy w tym roku z Kapikiem Morskie Oko;-) bo wyżej go nie wezmę jeszcze;-)

Witam mamcie!!

u mnie pogoda też dzisaj pod psem:-(
Muszę się wyrwać chociaż na chwilke z tego domu "wariatów" bo inaczej tu zwariuję. Ale pogoda lipna więc zostajemy w domu.
Jestem tak zła, że szok dzisiaj!! Sorki:zawstydzona/y:

Elbra bidulko..:-( uśmiechnąć się proszę...

reklama
mam nadzieję że niedługo przyjdą nocki że będzie przesypiał np cała noc no albo dobra może się raz na karmionko obudzić :-D:-D (takk pomarzyć sobie można hihi;-))

Kobitki a co robicie na weekend majowy ??
My chcieliśmy jechać do Pragi ale... oczywiście za późno sie zorientowaliśmy że mały musi mieć paszport no i lipa .

U mnie z pracy jest wyjazd do Wilna ale nie zostawię Madzi na kilka dni z dziadkami bo wydaje mi się że jest jeszcze na to za mała.Tak więc pewnie skoczymy gdzieś niedaleko.
Chyba wystarczył by taki dowód tymczasowy dla dzieci ale to i tak nie zdążycie przed długim weekendem wyrobić.

Do góry