reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Witam

Ja tak na szybko

Pusia ale dalej są potrzebne paszporty :dry:
Przecież weszliśmy do Strefy Schengen i z tego co wiem,na granicach niemieckich i czeskich nie sprawdzają paszportów?
Niewiem,być może się myle,jak tak to mnie poprawcie,ale sprawdz to :tak::tak:

reklama
Witam

Ja tak na szybko

Przecież weszliśmy do Strefy Schengen i z tego co wiem,na granicach niemieckich i czeskich nie sprawdzają paszportów?
to fakt ale potrzebny jest jakis dokument tozsamosci , nikt nie sprawdza na granicy ale nie mozna przeciez jezdzic po obcym kraju bez dokumentow

mam nadzieję że niedługo przyjdą nocki że będzie przesypiał np cała noc no albo dobra może się raz na karmionko obudzić :-D:-D (takk pomarzyć sobie można hihi;-))

Kobitki a co robicie na weekend majowy ??
My chcieliśmy jechać do Pragi ale... oczywiście za późno sie zorientowaliśmy że mały musi mieć paszport no i lipa .

Pusia ja też chciałam na Słowacje do Tatralandi to kuźde się połapałam o paszporcie!!!!:crazy: no i nici ze słowacji

Dzień dobry

U pogoda chyba biedzie ładna świeci słoneczko tylko jeszcze nie wiem ile stopni jest.

Nocka była beznadziejna:-(. Kacperka chyba brzuszek bolał bo płakał nawet na rękach wyginał sie jak by go coś uwierało. Dziś walną pierwszy raz kupki takie kiełbaski ale cierpiał przy tym strasznie bo były twarde więc bidulek krzyczał bardzo:-:)-(. Chyba dostał zatwardzenia od tego Sinlaka może no bo od jabłka to raczej zatwardzenia nie dostaje sie no nie hmmm. Sama nie wiem. Teraz zasnął mam nadzieję, że trochę pośpi.

Beata34 cieszę się, że krzesełko pasuje :tak::tak:, ale ja już jednak pozostanę przy Chicco Polly

Dziś znowu basen - oby Kacper miał na nim dobry nastrój :tak::tak:

Współczuje nocek:-( i przyjemnej zabawy na basenie:-)

dzien dobry
pomalu juz sie pakuje w piatek popoludniu jedziemy samochodem do polski
mam nadzieje ze maly dobrze zniesie te podroz

Udanej podrózy:-)

Dzien doberek:-):-)

u nas pogoda pikna... zaraz mykamy na spacerek:tak::tak:?

Udanych spacerków:-)

dzien dobry

beata :no: nadal mna trzesie, ale juz jest lepiej. Prawie cala noc nie spalam, wszystko mnie boli i jest mi niedobrze. :baffled:
najgorsze to to ze jak ja sie wiercilam i budzilam w nocy to Dav ze mna, i w placz wiec w nocy mialam masakre............
juz nie pamietam kiedy sie tak zle czulam.

wlasnie moge brac cos jeszcze poza paracetamolem?

pusia tu 2 maj jest wolny i planujemy wtedy pojechac do olbrzymiego centrum handlowego w miejscowosci essex pod londynem,

Wisienkka to niedobrze:-( zdrowiej kochana szybciutko:-(

Anulka ale swietne zdjecia masz w podpisie super:tak:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KOLEJNEGO LISTOPADAOWEGO SZKRABA. MADZIU WSZYSTKEIGO CO NAJLEPSZE

Dołaczam sie do zyczeń! Kochana Madziu 100 LAT
Witajcie kochane!

Jestem urobiona po pachy, więc melduję tylko że żyję.
Dzisiaj Igor obudził się o 3 w nocy i jęczał do 5 rano, myślałam że się wścieknę.
Czwartki, piątki, soboty - zajęte w 200% - praca.
Oprócz tego zmagania z dwulatkiem. Raz lepiej, raz gorzej.
Ściskam Was i tęsknię.
Stop.
;-)

MIsia bidulko....Mocno ściaskamy trzymaj się kochana

a ja sie juz doczekac nie mogę jeszcze tylko czwartek piątek i mężuś ma wolne cały tydzieeeeeeeńńńńńńńń ale extra:-)

to fakt ale potrzebny jest jakis dokument tozsamosci , nikt nie sprawdza na granicy ale nie mozna przeciez jezdzic po obcym kraju bez dokumentow
To prawda :tak::tak:
Ale na weekend tylko jadą :sorry2::sorry2::sorry2:
A myśle,że akt urodzenia też jest swego rodzaju dokumentem.
A pozatym po coś otworzyli te granice,nazwali pięknie Strefa Schengen i powiedzieli,że teraz możemy poruszać się po tych krajach.
No niewiem.Tak główkuje.
Pusia i tak zrobi jak chce :)

Witam:-)

Zaliczyłam już dzisiaj lekarza. Inga ma super wyniki. Nareszcie:-):-) Pogoda piękna, wiec czekam tylko jak gwiazda się obudzi i mykamy na spacerek. Później może jeszcze do lasu pojedziemy... na pewno;-):-)

Beata, ale Ci dobrze z tą Turcją. Dobrej zabawy Wam życzę.

Pusia, współczuję tego zatwardzenia. Daj małemu słoiczek śliwek. Zaraz będzie lepiej.

Wisienka, kuruj się. Oby szybko C przeszło.

mam nadzieję że niedługo przyjdą nocki że będzie przesypiał np cała noc no albo dobra może się raz na karmionko obudzić :-D:-D (takk pomarzyć sobie można hihi;-))

Kobitki a co robicie na weekend majowy ??
My chcieliśmy jechać do Pragi ale... oczywiście za późno sie zorientowaliśmy że mały musi mieć paszport no i lipa .

My jedziemy na zlocik 1 maja do niedzieli. Już się doczekać nie mogę.

Witam

Ja tak na szybko

Masz racje nie sprawdzają na granicy bo nie ma granicy :) ale jak np będziemy w jakimś hotelu to spisuje sie jakieś tam numery np dowodu u dorosłych i wtedy taki Maluch tez musi miec jakiś dowód tożsamości np no i tu pojawia sie problem

Masz racje nie sprawdzają na granicy bo nie ma granicy :) ale jak np będziemy w jakimś hotelu to spisuje sie jakieś tam numery np dowodu u dorosłych i wtedy taki Maluch tez musi miec jakiś dowód tożsamości np no i tu pojawia sie problem
A np. akt urodzenia z peselem?
Kurcze popytajcie,szkoda wycieczki :sorry2:
Choc wiem,wiem.Nic na siłe :-)

Bira super,że masz okaz zdrowia w domku :tak::tak:
A ja nawet niewiem kiedy wypada weekend majowy :dry:
Choć u nas pewnie tylko jeden dzień będzie wolny-bakn holiday w poniedziałek :baffled:
Pewnie tak jak u Wisienki :tak:
Wisienko zdrówka ;-)

A np. akt urodzenia z peselem?
Kurcze popytajcie,szkoda wycieczki :sorry2:
Choc wiem,wiem.Nic na siłe :-)

Bira super,że masz okaz zdrowia w domku :tak::tak:
A ja nawet niewiem kiedy wypada weekend majowy :dry:
Choć u nas pewnie tylko jeden dzień będzie wolny-bakn holiday w poniedziałek :baffled:
Pewnie tak jak u Wisienki :tak:
Wisienko zdrówka ;-)

myślę że może na weekend w czerwcu da się coś wymyślić bo tez u nas jakiś ma być długi ale nie pamiętam dokładnie kiedy

reklama
Dziewczyny mam pytanko jak ubieracie swoje maluchy?????w domu i na sopacerze???
Ja bylam ze swoim i nagle podczas snu tak zaczal mi plakac ze az zanaoil sie od tego placzu i zastanawiam sie czy jego nie przegrzalam
Mial body z dlugim rekawkiem, na to rajstpki,spodnie dzinsowe,buciki na body sweterek z dlugim i kurteczka i lekko nozki mial przykryte spiworkiem polarowym......
Teraz sciagnelam jemu wszystko i ma body z dlugim i na to rajstopki nic wiecej.

W domu u mnie jest teraz 23 stopnie mam sloneczne mieszkanie a na dworzu okolo 16-18

Chcialabym wysjc jeszcze z nim ale nie wiem czy to bylo przyczyna ze z palczu zaczal mi sie krztusic.......

Do góry