reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Karina u mnie w domu ok 20 stopni..i ma body z długim+ śpiochy(lub rajtuzki lub spodenki) lub body z krótkim + bluzeczka cieńka + spichy
a na zewnatrz rajtuzki, spodenki, body z długim+ cieńka kamizelka+kurteczka:-) no i buciki:-)

ale mi dziś kręgosłup napier....zaraz sie chyba przekręce......;/;/

Karina u mnie w domu ok 20 stopni..i ma body z długim+ śpiochy(lub rajtuzki lub spodenki) lub body z krótkim + bluzeczka cieńka + spichy
a na zewnatrz rajtuzki, spodenki, body z długim+ cieńka kamizelka+kurteczka:-) no i buciki:-)

ale mi dziś kręgosłup napier....zaraz sie chyba przekręce......;/;/

A czyms go przykrywasz na spacerku????
No to ja chyba jak zwykle przedobrzylam bo maly jak pisalam mial body z dlugim,na to rjstopki na to spodenki ogrodniczki bluza polarkowa i kurtka dosc ciepla bo na korzyszku:sorry2:i butki i w wozku mam polarkowy spiworek i do polowy byl przykryty

No to się wyżaliłam na pogryzionym:zawstydzona/y:

Ja Piotrka ubieram tak:
W DOMU: body z długim rękawem + spodnie (lub rajtuzki)
NA SPACER: body z dł rekawem na to cienka bluzeczka + kurteczka polarowa i przykrywam kocykiem chyba ze jest ciepło to nie przykrywam.
a jak jest bardzo ciepło jak było ostatnio kilka dni. to tylko body z dł rekawkiem spodenki + rajtuzki i kurteczka polarowa.
wsio;-)

Dziewczyny mam pytanko jak ubieracie swoje maluchy?????w domu i na sopacerze???
Ja bylam ze swoim i nagle podczas snu tak zaczal mi plakac ze az zanaoil sie od tego placzu i zastanawiam sie czy jego nie przegrzalam
Mial body z dlugim rekawkiem, na to rajstpki,spodnie dzinsowe,buciki na body sweterek z dlugim i kurteczka i lekko nozki mial przykryte spiworkiem polarowym......
Teraz sciagnelam jemu wszystko i ma body z dlugim i na to rajstopki nic wiecej.

W domu u mnie jest teraz 23 stopnie mam sloneczne mieszkanie a na dworzu okolo 16-18

Chcialabym wysjc jeszcze z nim ale nie wiem czy to bylo przyczyna ze z palczu zaczal mi sie krztusic.......

W domu body z długim i śpiochy, a na spacerek zakładam na to spodenki, cienka bluze i kurteczkę, ale i tak czasami jest jej za goraco i ciągle się wierci.

Karinka ja Ci powiem szczeże że jak nie wieje to niczym go nie przykrywam...
tak był przyzwyczajony.
a kurteczke to ma taką cieńką polarową..lub nawet ostatnio tylko sztruksową:-) zależy czy swieci słoneczko i czy wieje ....

Dzieki dziewczyny no to jestem niezle walnieta biedny maly plakal przez moja glupote najprawdopodobniej.
W sumie nie plakal tylko to bylo takie przerazliwe darcie sie:-(

troche sie przespalam, wypocilam, zjadlam rosol i juz mi troche lepiej. Nadal wszystko nawala ale przynajmniej mna nie telepie. Kurde mam nadzieje ze dojde do siebie do soboty, bo planowalismy WIELKIE porzadki przez caly weekend.
Mamy tyle gratow niepotrzebnych i wogole, ostatnio sasiad nam przyniosl pelno ubranek i zabawek dla malucha, (chyba z 10 kartonow) ale nic mi sie z tego nie podoba :no: i wszystko pojdzie w kubel. Ja to bym sie wogole wstydzila takie szmaty przynosic.
No i chce sprzatnac saune, bo mamy ale jest zawalona rupieciami a chce z niej korzystac, bo bardzo pomaga na chudniecie.

sabina ja bylam i w czechach i na slowacji i o wiele bardziej preferuje czechy.

pusia pewnie ze jabluszko tez pomoze, mojemu jak dawalam ze sloiczka to takie kupska walil ze ho ho :laugh2::laugh2:
aaaaa ja pierwsze slysze aby w hotelu spisywali dane dziecka

misia trzymaj sie !!!

annieneczka, sprawdzilam w kalendarzu i 5 maja mamy wolne, to jest chyba wtorek jak dobrze pamietam.

No to się wyżaliłam na pogryzionym:zawstydzona/y:

Ja Piotrka ubieram tak:
W DOMU: body z długim rękawem + spodnie (lub rajtuzki)
NA SPACER: body z dł rekawem na to cienka bluzeczka + kurteczka polarowa i przykrywam kocykiem chyba ze jest ciepło to nie przykrywam.
a jak jest bardzo ciepło jak było ostatnio kilka dni. to tylko body z dł rekawkiem spodenki + rajtuzki i kurteczka polarowa.
wsio;-)

elbra no wiesz ty co rajtuzki zakladac chlopakowi? :laugh2::laugh2:

reklama
Wisienka no no sauna.Prosze jakie skarby masz w domku.

Też sprawdziłam. 5 maja to poniedziałek :tak::tak:
Czyli mamy w te same dni mężów w domku.
Ja też nigdy nie słyszałam,żeby chcieli coś od dziecka w hotelu,ale nie wnikam :sorry2:

Idę na spacerek.Normalnie tak słońce praży,że przez szybę się opalę :-D

Do góry