reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Oj Iwcia to chyba mieszkasz gdzies na poludniu Polski co????jak mowisz ze masz taka paskudna pogode.
U mnie ladnie ale wczesniej przez 2 tygodnie byla taka okropna pogoda caly czas padalo,wialo i bylo chlodno.:tak:

reklama
Karinka kurde rzeczywiscie teraz się zmieniło:-) to teraz ja do was przyjeżdzam!!:-) hihih u mnei tragedia nic się nie chce buuu...jutro chyba wsiade w autko i gdzieś sie przejade bo masakra zwariuje w domu...

własnie Iwcia gdzie mieszkasz??

dzien dobry
kawka zrobiona i sie melduje
na 12 na bioderka a pozniej do pediatry do przychodni
u nas piekna pogoda

Women po trzydniówce też jest wysypka,a ta temperatura i wysypka wskazują na to.

Pstryk :-D

Anineczko byłoby super...

Karinka kurde rzeczywiscie teraz się zmieniło:-) to teraz ja do was przyjeżdzam!!:-) hihih u mnei tragedia nic się nie chce buuu...jutro chyba wsiade w autko i gdzieś sie przejade bo masakra zwariuje w domu...

własnie Iwcia gdzie mieszkasz??

Sabinko wpadaj do mnie,w tej chwili jest 13 stopni:-)

Dokładnie mieszkam na południu, w takiej mieścinie jak Tarnobrzeg, ale nie wiem czy wiecie gdzie to jest, w okolicach Rzeszowa. A co do pogody to właśnie zaczęło świecić słoneczko więc po porannej drzemce wyruszamy na spacerek bo już nie chce mi się siedzieć w 4 ścianach.:tak:

Dzień doberek!:tak::tak::tak:

U nas pogoda zapowiada sie całkiem ładna.....słoneczko świeci ale widać przez okno że jeszcze wiaterek powiewa.... mam nadzieję że niezbyt chłodny bo po śniadanku śmigniemy na spacerek.....:tak::tak::tak:

Oj Iwcia to chyba mieszkasz gdzies na poludniu Polski co????jak mowisz ze masz taka paskudna pogode.
U mnie ladnie ale wczesniej przez 2 tygodnie byla taka okropna pogoda caly czas padalo,wialo i bylo chlodno.:tak:

Dziewczyny u mnie to samo co pisała Karina więc zapraszam na północ woda na drugą kawkę wstawiona:tak:

Krzesełko FP super bez zastrzeżeń Ola siedziała cały poranek i bawiła się zabawkami uważam że dobrze zrobiłam i nie kupiłam Chicco bo raz droższe a dwa dziecko leżeć tam nie będzie no i po trzecie FP jest super kolorowe także kto chce jeszcze kupić to ja mówię że polecam

Dzisiaj od rana walczę z trojanami wię o 17 mam reinstalację mam nadzieję że wieczorem będę już mogła zaglądnąć

dzien dobry!!
my jak zwykle juz przed 7 na nogach no ale wlasnie skonczylam czytac co naskrobalyscie :tak:

ja też mam Dentinox ale używam sporadycznie jak Kapik za dużo marudzi:-) ząbki mu idą ale na szczęście odpukać nei jest u nas z tym tak źle...ale jak mi ostatnio pediatra powiedziała że idą pieknie ale iść mogą jeszcze tydzień albo 2-3 miesiace to się lekko podłamalam:-)

no to dobrze ze piszesz bo sie zastanawialam juz czy poprostu sobie tych zebow nie wkrecilam:-D

No a właśnie jak pisałam tego posta 3 godziny temu to przyjechało krzesełko, Ola zrobiła 2 razy kupę i jeszcze moi rodzice przyjechali dlatego młyn jak nie wiem co szok:szok:,Krzesełko uwazam że jest super bardzo ładnie wykonane a Olka aż piała z zachwytu.Tylko Michał teraz zazdrosny ale kupiłam mu już na wyjazd klapki do kąpania w H&M a Olce super kapelusik Hello Kitty i do tego sukienkę i drugą sukienkę.Sobie spodnie białe 3/4 masakra dzisiaj już wymiękam

mozesz jeszcze raz napisac jakie to krzeselko dla malucha kupilas?? no i gratuluje wyjazdu i zakopow:-D

a tu nie robia usg :no:

jestem chora,
od ok 15 zaczelo mnie trzasc - mialam 34,4 a teraz mam 37.9 po wzieciu paracetamolu.

oj zdrowiej nam kochana, mam nadzieje, ze dzisiaj juz jest lepiej:sorry2:
Mały spał do 19,pozniej nie chcial jesc i do 21 sie pobawilismy,o 21 kapiel i wypil 180ml i od 22 spi.Zauwazylam na ciele dziwną wysypke w okolicy uszu,czola na glowie troche i karmu no i przy pitolku i z tylu nad dupcią,zastanawaiam sie czy to nie rozyczka-poczytalam w necie i sama nie wiem.
Jutro z Pati na bioderka jedziemy z dziecmi a zaraz potem pojde z malym do lekarza.
Zdam jutro relacje.;-)

pozdrow pati od nas!!!!
no i czekamy na relacje jak wrocisz od lekarza!

a co dzisiaj u mnie.... mhhhh
maly jest jednak na cos uczulony bo cala glowke i brzuch ma w krostkach no i dzisiaj musze mu cos wyeliminowac, moze zaczne od zupki jarzynowej (wczoraj myslalam, ze to moze pietruszka ale krostek ma jeszcze wiecej ), jak nie zejdzie to zostanie soczek owocowy-rozcieczany albo kaszki i kleiki

no i dzisiaj Matti znowu marudny, oby nie bylo powtorki z zebami bo mam dzis tyle do zrobienia:tak:
dobra ja lece do potem...

aaaaaaaaa i mamuski ktore maja brzydka pogode-sloneczka zycze!!

Women pakuje się i jade:-)
Iwcia ja wiem ja wiem gdzie to hehe ja mieszkam w Nowym Sączu:-)
cholercia to tylko u mnie pada..wrrrrrrrr

No tak to niby niedaleko, Nowy Sącz odwiedzamy zawsze jak jedziemy na wakacje w góry. Od Ciebie to już bliziutko więc pewnie czasami robicie sobie górskie wypady. Wysyłam do Ciebie słoneczko.:-)

reklama
Witam mamcie!!

u mnie pogoda też dzisaj pod psem:-(
Muszę się wyrwać chociaż na chwilke z tego domu "wariatów" bo inaczej tu zwariuję. Ale pogoda lipna więc zostajemy w domu.
Jestem tak zła, że szok dzisiaj!! Sorki:zawstydzona/y:

Do góry