Beata34
Fanka BB :)
Dzisiaj skakalam po sklepach u mnie w miescie.A jaki ja chce wozek kupic????fajny hehehe
A tak powaznie to chcialabym spacerowke wygodna z dosc duzym siedziskiem zeby maly mial miejsce- jak na jesien czy zime bedzie cieplej ubrany,skretne kola piankowe lub pompowane, no i super gdyby byla mozliwosc zamiany kierunku jazdy ( chociaz z tym ciezko raczej bedzie)
Fajnie gdyby wozek mial regulowana budke na okres letni i okres zimowy-ale tego raczej nie da sie wszystkiego pogodzic wiec chyba bedzie najwazniejsze zeby byla wygodna dla malego
Karina wkleję jutro fotki mojego starego wózka Chicco Pick up rewelka właśnie taki jak chcesz jak młoda śpi to nawet taki worek z kożucha misia ma uszyty +kombinezon i full miejsca jeszcze ma.Nie ma go już w produkcji ale jakiś następca tego jest tylko rączka nieprzekładana
No to masz lekką masakrę Bira ja też codziennie cośU nas dzień minął wzgędnie. Pogoda piękna. Cały dzień praktycznie na dworku:-) Rano byłam z Ingą na pobraniu krwi. Ani małej łezka nie poleciała :-) Uśmiechała się do Pani, która pobierała krewkę. Nie spodziewałam się, że mam takie dzielne dziecko. Po południu musiałam odwiedzić pediatrę, ponieważ Indze strasznie ropieje oczki i bardzo łzawi... Dostałyśmy kropelki i mam wrażenie, ze już jest lepiej... a jutro ten kardiolog cholerny......... i w środę znowu pediatra.........ufff i jeszcze non stop z psem u weta. Wymiękam.
Pusia no to muszę cię zmartwić bo chyba z opcją samochodową u nas nie ma jest jakiś włoski ale ponoć niedawno na rynku i psuje się często.Ja kupiłam Canpolu bo to ponoć to samo co Avent i tańszy narazie się spisujeKurcze myślałam, że mam gdzie zamówić ale na tym linku który podałam nie doczytałam, że produkt chwilowo niedostępny :-( i teraz nie wiem jaki podgrzewacz wybrać (bo fajnie jak by miał opcję do samochodu)
Kacper od 15 min śpi więc w domku ciszaaa ;-);-)
Spadam do spanka bo o 5,30 muszę wstać brrr
Dobranoc