reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

napięcie jeszcze jest, cały czs chodzimy na ćwiczenia. Mateusz nie potrafi się podeprzeć rączkami jak leży na brzuszku i to jest ten problem z którym walczymy

reklama
Ale w realu szukałaś Karina czy na Allegro?A jaki właściwie chcesz kupić?

Dzisiaj skakalam po sklepach u mnie w miescie.A jaki ja chce wozek kupic????fajny hehehe:-D
A tak powaznie to chcialabym spacerowke wygodna z dosc duzym siedziskiem zeby maly mial miejsce- jak na jesien czy zime bedzie cieplej ubrany,skretne kola piankowe lub pompowane, no i super gdyby byla mozliwosc zamiany kierunku jazdy ( chociaz z tym ciezko raczej bedzie)
Fajnie gdyby wozek mial regulowana budke na okres letni i okres zimowy-ale tego raczej nie da sie wszystkiego pogodzic wiec chyba bedzie najwazniejsze zeby byla wygodna dla malego:tak:

Wszystkiego najlepszego dla Amandzi:-)

Witam nowe mamusie:-)

bira ale spierala z tego co sie orientuje jest na minimum 5 lat i potem nigdy nie masz 100% pewnosci ze bedziesz mogla miec dzidzie, dlatego sa one polecane tym kobieta, ktore juz jej nie planuja...

Wisienka, mam nadzieję, ze nie taki diabeł straszny jak go malują;-)

dołańczam sie do zyczen

Na sprawie hmm
weszłam i wyszłam
jego nie było wiec sprawa odroczona do 10 czerwca
KPINA
Dorian skonczy 18 lat to dostenie pierwsze alimenty-zenada :angry:

Uciekam na rynek

Beznadzieja. Pocieszające może być tylko to, ze on i tak będzie Ci musiał wyrównać alimenty od momentu złożenia wniosku. Trzymam kciuki za następną rozprawę.

Te nasze sady nic nie mogą zrobić bez sensu koleś sie nie pojawił i lipa, powiano być bez jego obecności i tyle SZKODA GADAĆ.

Kobitki mam pytanko - jak macie np słoiczek z jabłkiem i marchewką 130 g to ile na jeden raz dajecie maluchowi do zjedzenia i ile razy dziennie ??

Inga zjada cały od razu. Często rozgląda się czy mam jeszcze;-) W sumie zjada dwa słoiki dziennie jeden z obiadkiem i jeden z deserkiem.

Witam!

Dziękujemy wszystkim Kochanym e-ciociom za życzenia :tak::tak::tak:

Ja mam dzisiaj fatalny dzień który zaczął się wczoraj po powrocie teściowej:wściekła/y:
Nerwy mi siadają....w życiu nie spotkałam tak wrednych ludzi :wściekła/y::no::no:

Nienawidzę ich.....:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Współczuję. Ja bym z moimi chyba już dawno w szpitalu psychiatrycznym wylądowała. Dlatego widuję się z nimi tylko kiedy muszę.

Kathe, gratuluję udanych chrzcin. Dzielną masz córeczkę:-)

Asix, współczuję. Na pewno się umęczycie:-( Ale będzie dobrze:-)

U nas dzień minął wzgędnie. Pogoda piękna. Cały dzień praktycznie na dworku:-) Rano byłam z Ingą na pobraniu krwi. Ani małej łezka nie poleciała :-) Uśmiechała się do Pani, która pobierała krewkę. Nie spodziewałam się, że mam takie dzielne dziecko. Po południu musiałam odwiedzić pediatrę, ponieważ Indze strasznie ropieje oczki i bardzo łzawi... Dostałyśmy kropelki i mam wrażenie, ze już jest lepiej... a jutro ten kardiolog cholerny......... i w środę znowu pediatra.........ufff i jeszcze non stop z psem u weta. Wymiękam.

Wszystkiego najlepszego dla Amandzi:-)

Wisienka, mam nadzieję, ze nie taki diabeł straszny jak go malują;-)

Beznadzieja. Pocieszające może być tylko to, ze on i tak będzie Ci musiał wyrównać alimenty od momentu złożenia wniosku. Trzymam kciuki za następną rozprawę.

Inga zjada cały od razu. Często rozgląda się czy mam jeszcze;-) W sumie zjada dwa słoiki dziennie jeden z obiadkiem i jeden z deserkiem.

Współczuję. Ja bym z moimi chyba już dawno w szpitalu psychiatrycznym wylądowała. Dlatego widuję się z nimi tylko kiedy muszę.

Kathe, gratuluję udanych chrzcin. Dzielną masz córeczkę:-)

Asix, współczuję. Na pewno się umęczycie:-( Ale będzie dobrze:-)

U nas dzień minął wzgędnie. Pogoda piękna. Cały dzień praktycznie na dworku:-) Rano byłam z Ingą na pobraniu krwi. Ani małej łezka nie poleciała :-) Uśmiechała się do Pani, która pobierała krewkę. Nie spodziewałam się, że mam takie dzielne dziecko. Po południu musiałam odwiedzić pediatrę, ponieważ Indze strasznie ropieje oczki i bardzo łzawi... Dostałyśmy kropelki i mam wrażenie, ze już jest lepiej... a jutro ten kardiolog cholerny......... i w środę znowu pediatra.........ufff i jeszcze non stop z psem u weta. Wymiękam.

Mam nadzieje Bira ze kropelki pomoga:tak:jaka dzielna jest Twoja mala:tak:
Napisz co mowil kardiolog po wizycie a co sie dzieje z psina Twoja?????

Aluśka też bym poradził żebyś stamtąd uciekała w miarę możliwości

Dzięki Kathe
super że chciny udane:tak:

Rewelacja

Anineczko nieprawda bo on występuje w 3 dawkach i po przeliczeniu na wagę można spokojnie dawać ja też dawałam po konsultacji z pediatrą i Michał żyje:tak:Poprostu nie chciała wam sprzedać

Pusia ja taki miałam poprzednio 5 lat chodził non stop ale jak teraz mi się popsuł i chciałam zamówić to powiedzieli mi w paru miejscach że Philips przestał istnieć albo przestanie i już go nigdzie nie dostanę a pasuje do Aventu a to są dość grube butelki to i do TT będzie pasowało jak masz skąd to bierz w ciemno ja polecam:tak:

Witaj Iwcia mamy ten sam avatarek:-D

No widzisz Kathe u mnie w ciągu godziny skumała o co chodzi bo wcześniej leżała na boku i nie wiedziała co z łokciem zrobić:-D

Dzięki Sabinko z wyjazdem wyszło w niedzielę spytałam znajomej która ma chody w tym biurze co zawsze z moimi rodzicami wyjeżdżają czy na 14 maja by było coś do Rivy a ona że sprawdzi i mówi mi dzisiaj że tak ale na samolot nie ma miejsca i ewentualnie z Warszawy a jak coś jej się uda to może znajdzie.Oprócz tego gdzieś w pobliżu taki sam standard ale inna sieć hoteli dlatego jutro mam sądny dzień bo po USG na 8 jadę do tego biura do Gdańska
Ja lubię taki spontan szybka akcja i już:-D

Elbra zobaczysz lada moment i Piotruś fiknie :-D

Kurcze myślałam, że mam gdzie zamówić ale na tym linku który podałam nie doczytałam, że produkt chwilowo niedostępny :-( i teraz nie wiem jaki podgrzewacz wybrać (bo fajnie jak by miał opcję do samochodu)

Kacper od 15 min śpi więc w domku ciszaaa ;-);-)

(...)
Po południu musiałam odwiedzić pediatrę, ponieważ Indze strasznie ropieje oczki i bardzo łzawi... Dostałyśmy kropelki i mam wrażenie, ze już jest lepiej... .

również witam.:-)
my też mieliśmy przygody z oczkami, jedno Mateuszowi ropiało i łzawiło od urodzenia.Drugie od czasu do czasu. Chodziliśmy do okulisty, maści, kropelki, nic nie pomagało. Skończyło się udrażnianiem kanalików łzowych i odpukać jest dobrze.
Mam nadzieję, że u Was tego nie będzie i kropelki wystarczą

Kathe... Beatko, gratuluje przewrotow u dzieciaczkow:tak::tak:

...u nas nic jeszcze nie bylo... na boczek maksymalnie - skrecony jak banan, jak przeturlam sama Skwarka na brzusio to oki, sam wyciagnie spod siebie lapke, ale sam nie przewroci sie...:-:)-:)-(

Karina, ja tez dzis ogladalam na zywo spacerowki - myslalam o Casualplay S4... ale na zywo nas jednak nie zachwycil - a troche kosztuje, wiec powinien...hmmm:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

u nas dzis byl test lyzeczka na dziaselku... dzwoni:-D:-D:-D:-D ...dziaselkoprzekrwione, opuchniete i prawie przezroczyste - widac biale cos pod spodem... takze tuz, tuz zabeczek:-):-):-):-)

Aluśka też bym poradził żebyś stamtąd uciekała w miarę możliwości

Dzięki Kathe
super że chciny udane:tak:

Rewelacja

Anineczko nieprawda bo on występuje w 3 dawkach i po przeliczeniu na wagę można spokojnie dawać ja też dawałam po konsultacji z pediatrą i Michał żyje:tak:Poprostu nie chciała wam sprzedać

Pusia ja taki miałam poprzednio 5 lat chodził non stop ale jak teraz mi się popsuł i chciałam zamówić to powiedzieli mi w paru miejscach że Philips przestał istnieć albo przestanie i już go nigdzie nie dostanę a pasuje do Aventu a to są dość grube butelki to i do TT będzie pasowało jak masz skąd to bierz w ciemno ja polecam:tak:

Kurcze myślałam, że mam gdzie zamówić ale na tym linku który podałam nie doczytałam, że produkt chwilowo niedostępny :-( i teraz nie wiem jaki podgrzewacz wybrać (bo fajnie jak by miał opcję do samochodu)

Kacper od 15 min śpi więc w domku ciszaaa ;-);-)

Pusia ja tez szukalam z funkcja do samochodu i zamowilam ten

w domu sprawdza sie super natomiast w samochodzie uzylam go raz bo spalilo sie nie wiem czy takie wykonanie jest wszystkich czy ja mialam pecha na taki egzemplarz.

reklama
Beatko, zapomnialam...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

super macie, z urlopem....:-):-):-):tak::tak::tak::tak:

Napisz, na ile wybieracie sie? I lecicie sami - tzn. we czworke? bo ja tak ciagle mysle, jak to technicznie rozgrywa sie... jak jestesmy tylko my dwoje + maluszek... nie ma jak nawet razem sie popluskac w morzu... no i nie wiem jak to z temperaturami, jedzonkiem, spaniem... co trzeba zabrac ze soba... ile gwiazdek musi miec hotel... i takie tam... napisz cos wiecej
a byliscie juz kiedys w Turcji? bo ja nie, myslalam o Tunzeji - jakos poki co tam podobalo mi sie naaaajbardziej - oczywiscie z miejsc ktore znam (tj. Tunzeja, Egipt, Grecja, Hiszpania i Chorwacja)

Do góry