reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Witam!

Dziękujemy wszystkim Kochanym e-ciociom za życzenia :tak::tak::tak:

Ja mam dzisiaj fatalny dzień który zaczął się wczoraj po powrocie teściowej:wściekła/y:
Nerwy mi siadają....w życiu nie spotkałam tak wrednych ludzi :wściekła/y::no::no:

Nienawidzę ich.....:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Aluśka też bym poradził żebyś stamtąd uciekała w miarę możliwości

beata gratuluje przewrotow:-)super. a my dalej nic:-(

wczoraj byly Chrzciny, mala ani na chwile nie zaplakala w kosciele, nawet jak jej glowke polewali:-)nie spala ani troche na mszy, patrzyla z zaciekawieniem,a w domu miala super humorek:-)od 12 do 18 aktywna, smiala sie do wszystkich, nie chciala spac, dopiero jak wszyscy poszli to z trudem zasnela i spala juz na noc:tak:wiec wieczor mielismy caly dla siebie:-)
Dzięki Kathe
super że chciny udane:tak:

Rewelacja

Moje skarbki są już w domku :-)

Beata ten lek na H mój mąz nie dostał.Farmaceutka go opieprzyła,że to za silny lek dla 2,5 latka i kategorycznie odmówiła :dry:
Mam pudroderm i nadmanganian :tak:
Ale ospy jak narazie nie widać ;-)
Anineczko nieprawda bo on występuje w 3 dawkach i po przeliczeniu na wagę można spokojnie dawać ja też dawałam po konsultacji z pediatrą i Michał żyje:tak:Poprostu nie chciała wam sprzedać

a jeśli tak to czy mieszczą sie w nim butelki Tommee Tippee ???
Pusia ja taki miałam poprzednio 5 lat chodził non stop ale jak teraz mi się popsuł i chciałam zamówić to powiedzieli mi w paru miejscach że Philips przestał istnieć albo przestanie i już go nigdzie nie dostanę a pasuje do Aventu a to są dość grube butelki to i do TT będzie pasowało jak masz skąd to bierz w ciemno ja polecam:tak:

Witaj Iwcia mamy ten sam avatarek:-D
no i tak nazekalam ze mala sie nie przekreca a dzis przewrocila sie 3 razy z pleckow na brzuszek:-Dnarazie tylko na prawa strone ale niestety tu winna jest asymetria ale miejmy nadzieje ze nadruga tez zacznie:tak:
No widzisz Kathe u mnie w ciągu godziny skumała o co chodzi bo wcześniej leżała na boku i nie wiedziała co z łokciem zrobić:-D

ale fajowo Beatko udanych wczasów...:-) a kurcze cos mi się chyba pomyliło bo byłam pewna ze mówiłaś coś o wrześniu październiku..hmm:rofl2: chyba sie zakręciłam:-)
Gratulujemy Oleńce przewrotów:-)
Dzięki Sabinko z wyjazdem wyszło w niedzielę spytałam znajomej która ma chody w tym biurze co zawsze z moimi rodzicami wyjeżdżają czy na 14 maja by było coś do Rivy a ona że sprawdzi i mówi mi dzisiaj że tak ale na samolot nie ma miejsca i ewentualnie z Warszawy a jak coś jej się uda to może znajdzie.Oprócz tego gdzieś w pobliżu taki sam standard ale inna sieć hoteli dlatego jutro mam sądny dzień bo po USG na 8 jadę do tego biura do Gdańska
Ja lubię taki spontan szybka akcja i już:-D

U nas tez nic:-( zaczynam sie juz martwić:-(
Elbra zobaczysz lada moment i Piotruś fiknie :-D

Matik też miał asymetrię ale już się wyprostowało i o dziwo jak zaczął się przekręcać (nie miał wtedy jeszcze 4 m-cy) to przekręcał się na tę przeciwną stronę. Rehabilitantka nie mogła uwierzyć

a jaka metoda z nim cwiczyliscie?u nas jest jeszcze niestety wzmozone napiecie miesniowe

Cześć
Ja też podczytuję od dawna no i w końcu zdecydowałam sie przyłączyć.:-)Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich malutkie skarby.

Witaj Iwcia:-)

witaj iwcia:tak:jak ma na imie malenstwo?

no i tak nazekalam ze mala sie nie przekreca a dzis przewrocila sie 3 razy z pleckow na brzuszek:-Dnarazie tylko na prawa strone ale niestety tu winna jest asymetria ale miejmy nadzieje ze nadruga tez zacznie:tak:

No widzisz Kathhe tak to jest z naszymi maluszkami ze potrafia zaskoczyc z minuty na minute-super:tak:

U nas tez nic:-( zaczynam sie juz martwić:-(

Aluśka a nie możecie się wyprowadzić ? (hm skąd ja to znam też mieszkam zteściami;-))

Elbra spokojnie nie martw sie jeszcze ma czas zobaczysz ze zaskoczy Cie:tak:

A ja dzisiaj szukalam wozka spacerowego u nas i nic nie znalazlam:no:co zaciekawiloby mnie.

a jaka metoda z nim cwiczyliscie?u nas jest jeszcze niestety wzmozone napiecie miesniowe
my z kolei mamy obniżone napięcie mięśniowe
a co do asymetrii to przez kilka dni musiałam Mateusza kłaść na przeciwną stronę, jak spał to przekładać mu główkę, podkładać poduszkami jak się bawił. po prostu miałam robić wszystko żeby unikał tej strony którą bardziej lubił. pomogło. Rehabilitantka mówiła, że takie małe dzieci są bardzo plastyczne i szybko można je odzwyczaic od tego co robią źle
a na ćwiczeniach mały był kulany, przewracany z boku na bok, w domu też dużo z nim ćwiczyliśmy no i tak mu się spodobało że załapał i sam zaczął się obracać

reklama
Do góry