E
ELBRA
Gość
beata gratuluje przewrotow:-)super. a my dalej nic:-(
U nas tez nic:-( zaczynam sie juz martwić:-(
Aluśka a nie możecie się wyprowadzić ? (hm skąd ja to znam też mieszkam zteściami;-))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
beata gratuluje przewrotow:-)super. a my dalej nic:-(
Aluśka też bym poradził żebyś stamtąd uciekała w miarę możliwościWitam!
Dziękujemy wszystkim Kochanym e-ciociom za życzenia
Ja mam dzisiaj fatalny dzień który zaczął się wczoraj po powrocie teściowej
Nerwy mi siadają....w życiu nie spotkałam tak wrednych ludzi
Nienawidzę ich.....
Dzięki Kathebeata gratuluje przewrotow:-)super. a my dalej nic:-(
wczoraj byly Chrzciny, mala ani na chwile nie zaplakala w kosciele, nawet jak jej glowke polewali:-)nie spala ani troche na mszy, patrzyla z zaciekawieniem,a w domu miala super humorek:-)od 12 do 18 aktywna, smiala sie do wszystkich, nie chciala spac, dopiero jak wszyscy poszli to z trudem zasnela i spala juz na nocwiec wieczor mielismy caly dla siebie:-)
Rewelacjawlasnie zamowilam sobie cos takiego
Trinny & Susannah magic knickers - the bum, tum and thigh reducer - Littlewoods Direct
ciekawe czy pomoze mi na ta oponke
Anineczko nieprawda bo on występuje w 3 dawkach i po przeliczeniu na wagę można spokojnie dawać ja też dawałam po konsultacji z pediatrą i Michał żyjePoprostu nie chciała wam sprzedaćMoje skarbki są już w domku :-)
Beata ten lek na H mój mąz nie dostał.Farmaceutka go opieprzyła,że to za silny lek dla 2,5 latka i kategorycznie odmówiła
Mam pudroderm i nadmanganian
Ale ospy jak narazie nie widać ;-)
Pusia ja taki miałam poprzednio 5 lat chodził non stop ale jak teraz mi się popsuł i chciałam zamówić to powiedzieli mi w paru miejscach że Philips przestał istnieć albo przestanie i już go nigdzie nie dostanę a pasuje do Aventu a to są dość grube butelki to i do TT będzie pasowało jak masz skąd to bierz w ciemno ja polecamMam pytanko czy używa któraś z Was tego podgrzewacza do butelek
Podgrzewacz do butelek domowo-samochodowy SC215, Philips / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci
a jeśli tak to czy mieszczą sie w nim butelki Tommee Tippee ???
Witaj Iwcia mamy ten sam avatarek
No widzisz Kathe u mnie w ciągu godziny skumała o co chodzi bo wcześniej leżała na boku i nie wiedziała co z łokciem zrobićno i tak nazekalam ze mala sie nie przekreca a dzis przewrocila sie 3 razy z pleckow na brzuszeknarazie tylko na prawa strone ale niestety tu winna jest asymetria ale miejmy nadzieje ze nadruga tez zacznie
Dzięki Sabinko z wyjazdem wyszło w niedzielę spytałam znajomej która ma chody w tym biurze co zawsze z moimi rodzicami wyjeżdżają czy na 14 maja by było coś do Rivy a ona że sprawdzi i mówi mi dzisiaj że tak ale na samolot nie ma miejsca i ewentualnie z Warszawy a jak coś jej się uda to może znajdzie.Oprócz tego gdzieś w pobliżu taki sam standard ale inna sieć hoteli dlatego jutro mam sądny dzień bo po USG na 8 jadę do tego biura do Gdańskaale fajowo Beatko udanych wczasów...:-) a kurcze cos mi się chyba pomyliło bo byłam pewna ze mówiłaś coś o wrześniu październiku..hmm chyba sie zakręciłam:-)
Gratulujemy Oleńce przewrotów:-)
Ja lubię taki spontan szybka akcja i już
Elbra zobaczysz lada moment i Piotruś fiknieU nas tez nic:-( zaczynam sie juz martwić:-(
Matik też miał asymetrię ale już się wyprostowało i o dziwo jak zaczął się przekręcać (nie miał wtedy jeszcze 4 m-cy) to przekręcał się na tę przeciwną stronę. Rehabilitantka nie mogła uwierzyć
Cześć
Ja też podczytuję od dawna no i w końcu zdecydowałam sie przyłączyć.:-)Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich malutkie skarby.
witaj iwciajak ma na imie malenstwo?
no i tak nazekalam ze mala sie nie przekreca a dzis przewrocila sie 3 razy z pleckow na brzuszeknarazie tylko na prawa strone ale niestety tu winna jest asymetria ale miejmy nadzieje ze nadruga tez zacznie
U nas tez nic:-( zaczynam sie juz martwić:-(
Aluśka a nie możecie się wyprowadzić ? (hm skąd ja to znam też mieszkam zteściami;-))
Ale w realu szukałaś Karina czy na Allegro?A jaki właściwie chcesz kupić?A ja dzisiaj szukalam wozka spacerowego u nas i nic nie znalazlamco zaciekawiloby mnie.
my z kolei mamy obniżone napięcie mięśniowea jaka metoda z nim cwiczyliscie?u nas jest jeszcze niestety wzmozone napiecie miesniowe
witam dziewczyny
też jestem mamą listopadową'07
podczytuję Was od jakiegoś czasu i w końcu zdecydowałam się dołączyć;-)
pozdrawiam i życzę miłego dzionka. u nas super pogoda:-):-)