reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dołańczam sie do zyczen

Na sprawie hmm
weszłam i wyszłam
jego nie było wiec sprawa odroczona do 10 czerwca
KPINA
Dorian skonczy 18 lat to dostenie pierwsze alimenty-zenada :angry:

Uciekam na rynek

Wiesz co Women kpina to malo powiedziane jakie u nas to prawo jest chore.Do cholery powinny byc jakies regulacje ze jezeli cwaniaczek nie stawia sie w sadzie to albo idzie to zaocznie albo natychmiastowe doprowadzenie albo jakas kara a nie taki sobie bimba.
Tak to mozna przekladac wiele razy i nic dziwnego ze sprawy ciagna sie latami a przeciez dziecko am swoje potrzeby ale mnie to wkurzylo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam dziewczyny
też jestem mamą listopadową'07
podczytuję Was od jakiegoś czasu i w końcu zdecydowałam się dołączyć;-)

pozdrawiam i życzę miłego dzionka. u nas super pogoda:-):-)

Witaj bardzo fajnie ze dolaczylas:tak::tak::tak:

reklama
Witam
Women ja nie będe komentować. :angry:
A jak Dorianek? Jak nocka mineła ?
Asix strasznie się męczycie. :no:
Możliwe,że to zęby,mój Antek tak reagował jak ząbek był już tuż tuż.
Biedne te nasze brzdące. I ich mamy :sorry2:

U nas na szczęście nocka okey.Młody jadł o 4:30 i pospaliśmy do 9:00 :tak:
A za godzinke będą moje włóczykije :-D:-D

Amandziu ślicznotko Sto latek kochanie :-):-)

Pusia, Inga ma butelki, gryzaki, łyżeczki i niekapki z TT. Super produkty.
A co tej alergii, to Kacperek miał jakieś testy, czy tylko na oko ktoś stwerdził?

Beatka, wiem o tym, ale mój gin mi odradził ze względu na to jak reagowałam na tabletki:-( Dlatego trochę bała bym się wsadzić spiralkę z hormonem:baffled: Normalnego mam dylemata:baffled: Poza tym ja mam okres co kilka miesięcy i krwawienia nie są zbyt obfite, więc chyba to się nie zmieni? Czy się mylę?
Bira nie wiem z tym okresem musisz pytać gina

bira chcesz spiralke? myslalam ze chcesz miec 2 bobaska :rofl2:

beata jak mozesz to wejdz na top secret
Wisienka teraz wchodzę bo odpadłam wczoraj szybko:-D

dołańczam sie do zyczen

Na sprawie hmm
weszłam i wyszłam
jego nie było wiec sprawa odroczona do 10 czerwca
KPINA
Dorian skonczy 18 lat to dostenie pierwsze alimenty-zenada :angry:

Uciekam na rynek
Women o jacie ale kpiny

witam dziewczyny
też jestem mamą listopadową'07
podczytuję Was od jakiegoś czasu i w końcu zdecydowałam się dołączyć;-)

pozdrawiam i życzę miłego dzionka. u nas super pogoda:-):-)

Witamy witamy

Amandziu nasza sto latek duża panienko

Witajcie!

Pogoda u nas super wkurzona jestem na maxa bo teraz dopiero wysyłają krzesełko FP gamonie ale z drugiej strony cieszę się bo 14 maja jedziemy do Turcji ale nie wiemy jeszcze czy do tego hotelu co chcieliśmy już na pazurki i do frycka się umówiłam
Najśmieszniejsze że mój ,mąż wraca 13 i znowu wylatuje z nami 14 chyba jajka mu w powietrzu eksplodują od tych lotów:-D

Zmykam zaraz na spacerek
A i Ola dzisiaj przewraca się pierwszy raz z brzucha na plecki i odwrotnie cały czas:-D

Witam!

Dziękujemy wszystkim Kochanym e-ciociom za życzenia :tak::tak::tak:

Ja mam dzisiaj fatalny dzień który zaczął się wczoraj po powrocie teściowej:wściekła/y:
Nerwy mi siadają....w życiu nie spotkałam tak wrednych ludzi :wściekła/y::no::no:

Nienawidzę ich.....:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dzien dobry!!!
ja krotko dzisiaj bo maly chyba zabkuje!!
nie wiem ale wczoraj plakal jakby go ze skory obdzierali-teraz wiem co kathe miala na mysli :(
!
oj tak asix niestety zabkowanie jest baaardzooo ciezkie i dla rodzicow i dla dziecka...smaruj zelem i dawaj gryzaki :tak:a jak juz bedzie starsznie sie meczyl to viburcol albo paracetamol powinny pomoc

beata gratuluje przewrotow:-)super. a my dalej nic:-(

wczoraj byly Chrzciny, mala ani na chwile nie zaplakala w kosciele, nawet jak jej glowke polewali:-)nie spala ani troche na mszy, patrzyla z zaciekawieniem,a w domu miala super humorek:-)od 12 do 18 aktywna, smiala sie do wszystkich, nie chciala spac, dopiero jak wszyscy poszli to z trudem zasnela i spala juz na noc:tak:wiec wieczor mielismy caly dla siebie:-)

Moje skarbki są już w domku :-)

Beata ten lek na H mój mąz nie dostał.Farmaceutka go opieprzyła,że to za silny lek dla 2,5 latka i kategorycznie odmówiła :dry:
Mam pudroderm i nadmanganian :tak:
Ale ospy jak narazie nie widać ;-)

Aluśka współczuje.Nie ma żadnych szans by się od nich uwolnić ?
Kathe dzielny aniołeczek z tej naszej Marysi ;-)

reklama
Do góry