reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dołańczam sie do zyczen

Na sprawie hmm
weszłam i wyszłam
jego nie było wiec sprawa odroczona do 10 czerwca
KPINA
Dorian skonczy 18 lat to dostenie pierwsze alimenty-zenada :angry:

Uciekam na rynek

Wiesz co Women kpina to malo powiedziane jakie u nas to prawo jest chore.Do cholery powinny byc jakies regulacje ze jezeli cwaniaczek nie stawia sie w sadzie to albo idzie to zaocznie albo natychmiastowe doprowadzenie albo jakas kara a nie taki sobie bimba.
Tak to mozna przekladac wiele razy i nic dziwnego ze sprawy ciagna sie latami a przeciez dziecko am swoje potrzeby ale mnie to wkurzylo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam dziewczyny
też jestem mamą listopadową'07
podczytuję Was od jakiegoś czasu i w końcu zdecydowałam się dołączyć;-)

pozdrawiam i życzę miłego dzionka. u nas super pogoda:-):-)

Witaj bardzo fajnie ze dolaczylas:tak::tak::tak:

reklama
Witam
Women ja nie będe komentować. :angry:
A jak Dorianek? Jak nocka mineła ?
Asix strasznie się męczycie. :no:
Możliwe,że to zęby,mój Antek tak reagował jak ząbek był już tuż tuż.
Biedne te nasze brzdące. I ich mamy :sorry2:

U nas na szczęście nocka okey.Młody jadł o 4:30 i pospaliśmy do 9:00 :tak:
A za godzinke będą moje włóczykije :-D:-D

Amandziu ślicznotko Sto latek kochanie :-):-)

Pusia, Inga ma butelki, gryzaki, łyżeczki i niekapki z TT. Super produkty.
A co tej alergii, to Kacperek miał jakieś testy, czy tylko na oko ktoś stwerdził?

Beatka, wiem o tym, ale mój gin mi odradził ze względu na to jak reagowałam na tabletki:-( Dlatego trochę bała bym się wsadzić spiralkę z hormonem:baffled: Normalnego mam dylemata:baffled: Poza tym ja mam okres co kilka miesięcy i krwawienia nie są zbyt obfite, więc chyba to się nie zmieni? Czy się mylę?
Bira nie wiem z tym okresem musisz pytać gina

bira chcesz spiralke? myslalam ze chcesz miec 2 bobaska :rofl2:

beata jak mozesz to wejdz na top secret
Wisienka teraz wchodzę bo odpadłam wczoraj szybko:-D

dołańczam sie do zyczen

Na sprawie hmm
weszłam i wyszłam
jego nie było wiec sprawa odroczona do 10 czerwca
KPINA
Dorian skonczy 18 lat to dostenie pierwsze alimenty-zenada :angry:

Uciekam na rynek
Women o jacie ale kpiny

witam dziewczyny
też jestem mamą listopadową'07
podczytuję Was od jakiegoś czasu i w końcu zdecydowałam się dołączyć;-)

pozdrawiam i życzę miłego dzionka. u nas super pogoda:-):-)

Witamy witamy

Amandziu nasza sto latek duża panienko

Witajcie!

Pogoda u nas super wkurzona jestem na maxa bo teraz dopiero wysyłają krzesełko FP gamonie ale z drugiej strony cieszę się bo 14 maja jedziemy do Turcji ale nie wiemy jeszcze czy do tego hotelu co chcieliśmy już na pazurki i do frycka się umówiłam
Najśmieszniejsze że mój ,mąż wraca 13 i znowu wylatuje z nami 14 chyba jajka mu w powietrzu eksplodują od tych lotów:-D

Zmykam zaraz na spacerek
A i Ola dzisiaj przewraca się pierwszy raz z brzucha na plecki i odwrotnie cały czas:-D

Witam!

Dziękujemy wszystkim Kochanym e-ciociom za życzenia :tak::tak::tak:

Ja mam dzisiaj fatalny dzień który zaczął się wczoraj po powrocie teściowej:wściekła/y:
Nerwy mi siadają....w życiu nie spotkałam tak wrednych ludzi :wściekła/y::no::no:

Nienawidzę ich.....:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dzien dobry!!!
ja krotko dzisiaj bo maly chyba zabkuje!!
nie wiem ale wczoraj plakal jakby go ze skory obdzierali-teraz wiem co kathe miala na mysli :(
!
oj tak asix niestety zabkowanie jest baaardzooo ciezkie i dla rodzicow i dla dziecka...smaruj zelem i dawaj gryzaki :tak:a jak juz bedzie starsznie sie meczyl to viburcol albo paracetamol powinny pomoc

beata gratuluje przewrotow:-)super. a my dalej nic:-(

wczoraj byly Chrzciny, mala ani na chwile nie zaplakala w kosciele, nawet jak jej glowke polewali:-)nie spala ani troche na mszy, patrzyla z zaciekawieniem,a w domu miala super humorek:-)od 12 do 18 aktywna, smiala sie do wszystkich, nie chciala spac, dopiero jak wszyscy poszli to z trudem zasnela i spala juz na noc:tak:wiec wieczor mielismy caly dla siebie:-)

Moje skarbki są już w domku :-)

Beata ten lek na H mój mąz nie dostał.Farmaceutka go opieprzyła,że to za silny lek dla 2,5 latka i kategorycznie odmówiła :dry:
Mam pudroderm i nadmanganian :tak:
Ale ospy jak narazie nie widać ;-)

Aluśka współczuje.Nie ma żadnych szans by się od nich uwolnić ?
Kathe dzielny aniołeczek z tej naszej Marysi ;-)

reklama
Do góry