reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
AMANDZIU SŁONECZKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUŻO ZDRÓWKA,UŚMIECHU I SAMEJ RADOSCI-
TYSIĄC BUZIAKÓW:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

I ja wraz z Kacperkiem dołączam się do życzeń :tak::-):-):-):-):-)

adrian.jpg

AMANDZIU SŁONECZKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUŻO ZDRÓWKA,UŚMIECHU I SAMEJ RADOSCI-
TYSIĄC BUZIAKÓW:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

dołańczam sie do zyczen

Na sprawie hmm
weszłam i wyszłam
jego nie było wiec sprawa odroczona do 10 czerwca
KPINA
Dorian skonczy 18 lat to dostenie pierwsze alimenty-zenada :angry:

Uciekam na rynek

dołańczam sie do zyczen

Na sprawie hmm
weszłam i wyszłam
jego nie było wiec sprawa odroczona do 10 czerwca
KPINA
Dorian skonczy 18 lat to dostenie pierwsze alimenty-zenada :angry:

Uciekam na rynek

Te nasze sady nic nie mogą zrobić bez sensu koleś sie nie pojawił i lipa, powiano być bez jego obecności i tyle SZKODA GADAĆ.

Kobitki mam pytanko - jak macie np słoiczek z jabłkiem i marchewką 130 g to ile na jeden raz dajecie maluchowi do zjedzenia i ile razy dziennie ??

witam dziewczyny
też jestem mamą listopadową'07
podczytuję Was od jakiegoś czasu i w końcu zdecydowałam się dołączyć;-)

pozdrawiam i życzę miłego dzionka. u nas super pogoda:-):-)

dzien dobry

ja dzisiaj ide wieczorkiem na aquaaerobic i juz sie nie moge doczekac :-):-)
troche jestem poddenerwowana bo wstydze sie wyskoczyc w stroj kapielowy, no ale szwagierka mnie pocieszyla ze tam przychodza jeszcze wieksze ode mnie wiec powinno byc oki ;-):zawstydzona/y: a trzeba wkoncu zaczac cos robic ze soba

Agu$ witam :tak: :-) zagladaj i pisz jak najczesciej

women faktycznie jakas zenada :szok: :wściekła/y:

Amandzia Wszystkiego Najlepszego.
Rosnij zdrowo!!!!!!

reklama
dzien dobry!!!
ja krotko dzisiaj bo maly chyba zabkuje!!
nie wiem ale wczoraj plakal jakby go ze skory obdzierali-teraz wiem co kathe miala na mysli :(
posmarowalam zabki zelem raz potem 2 i 3 no i jakos przeszlo ale od rana znowu to samo no i rzadka kupe robi wiec jednak zeby podejrzewam, ohhhh!!!
skladam najserdeczniejsze zyczonka Igorkowi no i dzisiejszej solenizantce Amandzi!!!
nie wiem czy mam isc do tego lekarza czy nie-juz zglupialam!!
a i dziekuje wszystkim za rady
w sprawie tych
termometrow
jednak skusze sie na ten elektroniczny do ucha,

bo maly fiola dostaje jak mu mierze w pupci albo pod pacha.

pusia-fajnie ze nocka lepsza

women-powaleni sa w tych sadach-tylko na przepisy patrza a nie na dobro dziecka!!!

agu$-witamy!! i pisz czesciej!:tak:

Do góry