Cześc laski!
ja tylko na chwilkę. Cały dzien spędziłam na studiach mam strasznego lenia i jestem padnięta. spadam poleżeć i oglądnąć film .
Women a to mleko NA?N HA można kupić tylk ow klsepach normalnie czy jest może ono na receptę za połowe ceny tak jak np Bebilon Pepti??
Bo niewiem czy my nie przjedziemy na mleko NAN HA bo młody chyba dostaje spowrotem te plamki na łokiach
Tylko w sklepach nie ma na nie zniżki ani na to sensitive niestety
Co do tego mleka NaN HA to on jest Hipoalergiczny czyli zapobiega alergii ale nie stosuje sie go w przypadku kiedy ta alergia już występuje. Tu cytat z opakowania tego mleka " nie stosować w przypadku stwierdzonej alergii na białko mleka krowiego
nie stosować przy nietolerancji laktozy" więc przy skazie odpada.
A teraz z innej beczki co myślicie o firmie Tommee Tippee bo zamierzam kupić z tej firmy butelkę smoczek uspokajający od 6 m (ten o kształcie sutka) podgrzewacz i gryzak dziąsełko. Czy któraś z mam ma doświadczenie z ta firma ??
Co do mleka to maly wlasnie mial je w taki sposob przepisane wiec ja juz nie wiem,co do firmy TT to ja ją lubie,znaczy sie moj syn,smoczki tylko z TT,butelki tez sa fajne,gryzak tez super lyzeczki takie sobie,laktator nie wiem,podgrzewacz tez nie wiem,nie uzywam juz.
Maly ma nadal lekka gorączke zaraz bede miarzyla przed snem,nic narazie nie podałam tylko viburkol zeby dobrze spał,bo ja musze sie wyspac na jutro.
Dziekuje wam za pomoc w sprawie gorączki
Trzymajcie jutro o 9.00 za mnie kciuki.
Dobrej nocy:-)