reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

tescik zrobilam, jeszcze chyba nigdy sie tak nie balam.......wynik negatywny :-):-) na poczatku sie dziwnie czulam, i troche mi sie smutno zrobilo, ale przemyslalam wszystko i ciesze sie ze taki wynik :tak: :-)
teraz mam inne plany na przyszlosci.

Lilka fajny suwaczek :tak: :-) az sie nie moge doczekac az sie caly odsloni.
a wozek ktory pokazala Ci mirka, wydaje sie fajny.

Karina ja tez po poludniu dostalam powera, wysprzatalam cale mieszkanko!!!
ze az jak tatus wrocil z synkiem od dziadkow to mnie pochwalil :)))
a potem jeszcze ugotowalam pyszny obiad, wiec juz w ogole moj facet jest zadowolony ;-) :-)

Larvunia ja tym tabletka z 1 hormonen jakos nie ufam :no: wzielam 2 opakowania i przestalam. Pozatym taki apety po nich dostalam ze masakra.

jolie a co tam u Ciebie? cos malo Cie tu ostatnio

reklama
Mirka nr 1 i 3 super!!
zapisze sobie w ulubionych :happy:

Wisienka dziekuje :-) mi tez sie bardzo podoba ten suwaczek :-)
a wynik testu? ciesze sie ze sie cieszysz i powiem ci ze ja jak robilam testy i wychodzily niegatywne to tez zawsze jakis smutek czulam,no ale chwilke bo rowniez mialam inne plany:happy:

ok ja uciekam do mezula

dobranoc kobitki

Witam Kobitki:tak:

Ja tylko na chwilę.....jutro poczytam co u Was :tak:
...
Chciałam złożyć życzenia naszej dzisiejszej solenizantce:tak:

:-DEluniu z okazji skończenia 5 miesiąca:-D

To dla Ciebie są życzenia
zdrowia, szczęścia, powodzenia.
Niech z wesołą zawsze miną
Twego życia chwile płyną!
01fu2.gif

a ja wieczorowo ;)

sabinko kochana zaraz z kapikiem bedzie o.k-nic sie nie martw:tak:

lilka-strasznie sie ciesze, ze ty juz po badaniach no i ze wszystkojest ok, tylko to cisnienie....

wisienka-dobrze ze test wyszedl negatywny...

larvunia-tak malo niebieskich postow w tygodniu no ale widze ze w weekend nadrabiasz:tak:
ciekawe czy ja bede miala czas na bb jak pojde do pracy:dry:

Asix Waszka jakoś nie umiała się odnaleźć u nas :no::-(
A szkoda bo fajna z niej mamuśka :sorry2:

pozdrow ja i usciskaj, bo chyba masz z nia kontakt,nie?

a ja dzisiaj mialam gosci -chrzestna Maciusia odwiedzila nas wreszcie na nowym mieszkanku no i w prezencie dostalismy zestaw-czajnik, toster i opiekacz-(a taka mialam przestrzen w kuchni zanim to dostalam :-D) zaprosilismy ich na obiadzik, potem wypilysmy winko no i tak jakos zlecialo:tak:
za to popoludniu wystraszylam sie na maxa. Robilam malemu zupke w kuchni a on lezal w lozeczku w sypialni, no i caly czas go slyszalam w pewnym momencie ucichl-w sekunde bylam juz w sypialni i widze ze macius sie dlawi i cala twarz ma obrzygana-normalnie lezal na plecach i cala twarz byla biala od mleka, wyciagnelam go poklepalam po pleckach i mu przeszlo:baffled: boziu jak sie wystraszylam... a Matti o dziwo mial rogala na buzi...
dobra kochane jeszcze obejrze moj serial i spadam spac cholipka,ze on leci o 23,00 a ja uzalezniona-hehehehe!!
dobrej nocy!!

Tak wogole to dzien dobry wszystkim:-):-):-)
Witam Kobitki:tak:

Ja tylko na chwilę.....jutro poczytam co u Was :tak:
...
Chciałam złożyć życzenia naszej dzisiejszej solenizantce:tak:

:-DEluniu z okazji skończenia 5 miesiąca:-D

To dla Ciebie są życzenia
zdrowia, szczęścia, powodzenia.
Niech z wesołą zawsze miną
Twego życia chwile płyną!
01fu2.gif

Eluniu dolanczam sie do zyczonek wszystkiego najlepszego dla Ciebie

a ja wieczorowo ;)

sabinko kochana zaraz z kapikiem bedzie o.k-nic sie nie martw:tak:

lilka-strasznie sie ciesze, ze ty juz po badaniach no i ze wszystkojest ok, tylko to cisnienie....

wisienka-dobrze ze test wyszedl negatywny...

larvunia-tak malo niebieskich postow w tygodniu no ale widze ze w weekend nadrabiasz:tak:
ciekawe czy ja bede miala czas na bb jak pojde do pracy:dry:

pozdrow ja i usciskaj, bo chyba masz z nia kontakt,nie?

a ja dzisiaj mialam gosci -chrzestna Maciusia odwiedzila nas wreszcie na nowym mieszkanku no i w prezencie dostalismy zestaw-czajnik, toster i opiekacz-(a taka mialam przestrzen w kuchni zanim to dostalam :-D) zaprosilismy ich na obiadzik, potem wypilysmy winko no i tak jakos zlecialo:tak:
za to popoludniu wystraszylam sie na maxa. Robilam malemu zupke w kuchni a on lezal w lozeczku w sypialni, no i caly czas go slyszalam w pewnym momencie ucichl-w sekunde bylam juz w sypialni i widze ze macius sie dlawi i cala twarz ma obrzygana-normalnie lezal na plecach i cala twarz byla biala od mleka, wyciagnelam go poklepalam po pleckach i mu przeszlo:baffled: boziu jak sie wystraszylam... a Matti o dziwo mial rogala na buzi...
dobra kochane jeszcze obejrze moj serial i spadam spac cholipka,ze on leci o 23,00 a ja uzalezniona-hehehehe!!
dobrej nocy!!

Asix wspolczuje ci mojemu sie to zdarza co jakis czas i to porzadnie.

Wisienka widocznie tak mialo byc

reklama
Hejka. wpadłam się tylko przywitać i złożyć zaległe życzonka wszystkim solenizantom!!:tak: sorki, że tak szybko i skrmnie ale nie wiem do czego ręce wsadzić ostatnio:dry:
Od rana spacerowałam z młodym bo pogoda u nas super! a teraz spadam do mojej mamy ziemniaki sadzić - już mnie plecy bolą na samą myśl;-)
kurde musze jeszcze do szkoly referaty popisać i prace mgr zakonczyć.
normalnie ostatnio 24 godziny to dla mnie za mało:rofl2:
ufff.dobra mykam zaglądane wieczorkiem..
paa

Do góry