reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

U nas dzis dzien zakupow...

hmmm, odwiedzilismy 3 markety:-D:-D

kupilismy troszke desrkow HIPPa - byly w promocji:tak:, kubek-niekapek AVENTu, grzechotke i nam truskawki:-):-):-) mmmm.... uwielbiam:-):-)

Wisienka, rob test:tak::tak::tak:

Larvuniu, jak tam spacerek?

reklama
U nas dzis dzien zakupow...

hmmm, odwiedzilismy 3 markety:-D:-D

kupilismy troszke desrkow HIPPa - byly w promocji:tak:, kubek-niekapek AVENTu, grzechotke i nam truskawki:-):-):-) mmmm.... uwielbiam:-):-)

Wisienka, rob test:tak::tak::tak:

Larvuniu, jak tam spacerek?

Anulka fajnie ze zakupy udały sie ja tez kupilam kubek niekapek Aventu:-)i uwielbiam truskawki ale mi smaku narobilas hehehe

hej dziewczyny
ale leniwy weekend:-)

nic mi sie nie chce...

Kathe ja do poludnia mialam tyle sily i checi ze sporo porobilam a popoludniu jak reka odjal nic mi sie nie chce:sorry2:
Tak wogole to teraz na wieczor kloje mnie w klatce piersiowej kilka razy tak chwycilo-trzymalo i puscilo chyba nerwy.

Ciekawe czy ktos jeszcze zawita na BB bo jakies pustki sa hehehe

Wisienka zrobillas test????

Wisienka rob ten test,niepewnosc jest jeszcze gorsza ;-)

Karina ja tak jak ty....do popoludnia ponadrabialam zaleglosci z tygodnia a potem...luzik :-) nawet mezulo zrobil mi obiad
ale cudowal z przyprawami a ja teraz to ledwo eksperymenty kulinarne znosze :-D i nie zjadlam obiadku do konca
postekalam po co tak poprzyprawial
no ale szczera bylam :-p:-p:-D on mi tez mowi jak cos jest nie tak hihiiiii

Hania mi poszla spac jak zawsze a teraz od 30 minut lezy w lozoeczku i gada sobie :rofl2:
czasami tak ma,pogada sobie godzinke i zasnie

wiecie kto pzred chwila od nas wyszedl??????????
wyznawcy Kosciola Jezusa Chrystusa tzw.Mormoni
wie ktoras z was cos o tej religi?
napoczatku myslelismy ze to Jechowi,Karol ladnie wpuscil do mieszkania,soczek postawil :-p i z chlopakami pogadal
hihiii ale mi dziwnie bylo :-D

witam wieczorowo :-D

my po spacerku, bylo przeslicznie dzis na dworku...
bylismy z pieskiem tez..., nno wlasnie. W lasku byly okropne kaluze no a nasz pieseczek zmachany bieganiem za patyczkami wlazla w kaluze dosc gleboka. Myslalam ze tylko sie napije a tak CHLAP i juz lezala :baffled: Cala brudna wracala do domu. Az siara, ludzie w niedziele z kosciola wychodza a my z lasu z psem (ktory z natury ma biala siersc) "murzynem". Heheheh.. ale sie na nas gapili. Oczywiscie kapanko bylo pieska jak tylko wrocilismy. Przyn ajmniej sie odswierzyla :-D Nasz pies kocha wode. Synek pol spacerku przespal..., obudzil sie z bananem na twarzy. Ogladal drzewka, pieska jak sie wyglupia z patykami..... Dawno tak z cala rodzinka nie spacerowalismy..... Fajnie bylo.
anulka wiec jak widac spacerek udany :tak:

mircia fajny wozek znalazlas....
wisienka no rob kobieto ten test! :sorry2:
kathe weekendy sa po to by sie lenic :-p
lilka nic nie wiem o tej religii. Wesolo chociaz mialas?? ;-)

,,, no dziewczyny wy tak o testach.... ja na tabletkach jestem tych bez 7 dniowej przerw. Ponoc trza je brac systematycznie w tej samej godzinie. U mnie jest z tym roznie. Czasmi biore o 21.00 a czasami o 1.00 w nocy jak mi sie na nocnmym karmieniu przypomni. Moze ja tez tescik powinnam zrobic?? :sorry2:

dziewczyny nie Mormoni a Amisze
ja to zakrecona jestem :zawstydzona/y:

Larvunia mialam wesolo,szczegolnie jak oni sie modlili przed wyjsciem a moj Karol tego nei zauwazyl bo czyscil monitor laptopa
no az policzki gryzlam by nie parsknac smiechem :-D:-D:-D
najlepsze ze modlitwa trwala pare minut a moj K. przez te pare minut nic nie zauwazyl...no myslalam ze rypne smiechem hahaaa

Mirka wozek fajny :tak::tak:
tylko te pzrednie kolka.....
ciekawe ile on u was kosztuje? probowalam cene znalezc na tej stronce ale mi sie nie udalo

ale mi moj miesza :baffled:

teraz mowi ze to Mormoni byli :-D
nooo cholipka w blad mnie tu wprowadzil
no i Mormoni zyja normalnie,moga miec pare zon a Amisze zyja bez pradu i gazu ;-) narazie tylko tyle wiem hihiiii

reklama
wiesz co Mirka,to zaokraglajac ze 1euro to 4zł to ten wozek kosztuje 2 tys.zl
to wcale nie drogo!!
ja patrze w polsce na wozki tego typu to tez od 2 do nawet 5 tys.zl! :szok:

a kolorek wozka swietny,wogole super...no tylko jak tu spadnie iles cm sniegu to nie ma szans ujechac

kurka ja to teraz bede miala problem z tym wozkiem
normalnie orzech do zgryzienia :baffled:

Do góry