reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

doberek

no i Bąbelek wstal o 6.00 :-) Dzis godzinke dluzej dal pospac mamusi :sorry2:
Obudzil sie chyba tylko dlatego ze obsral sie prawie po paszki... he he he

karina gratuluje synkowi posmakowania nozki :-D
Moj na brzuszku tez nozki korczy pod siebie ale jeszcze nie widzialam by pelzal tak do przodu...., raczej w tedy przewala sie na ktoras strone na bok :sorry2:

kochane te nasze szkraby :laugh2:

milej niedzieli kochane mamuski!!!!!!!!!!

reklama
dzien dobry
moje dziecko obudzilo sie dzis o 7 .....jak zawsze z usmiechem na twarzy
no i tez pelza jak wsciekly juz naprawde szybko i daleko
i tez ciagle staje na stopkach i robi male kroczki ( tzn na moi kolanach albo jak go trzymam)

dzien dobry!!

my tylko na chwilke!!

wszystkim e-cioteczkom dziekujemy za pamiec i za zyczonka :)

wisienka-dopoki pamietam apropos chrztu to ja mialam chrzest w polskiej parafii, bo akurat byla na tej samej dzielnicy co mieszkalam stad takie wymogi-a jak ty w angielskim to musisz isc do ksiedza i sie zapytac :(

potem poczytam co u was-narazie ladna pogoda wiec ogarne chatke i lece z malym na shopping ;)
a potem mam gosci ale postaram sie wpasc wieczorkiem ;)
buziaczki i milej niedzieli :)

p.s wiecie co sie dzieje z waszka? wczoraj o niej myslalam....

Witanko
A gdzie Sabinka :laugh2::laugh2::laugh2:

Asix Waszka jakoś nie umiała się odnaleźć u nas :no::-(
A szkoda bo fajna z niej mamuśka :sorry2:

Karina gratuluję nowych umiejętności.Moj tak nie umie ;-)
No więc Larvuniu młody faktycznie musi pózniej chodzic spac :tak:
Swoją drogą to naprawde wczesnie zasypiał :sorry2:

U nas piękna pogoda.
Ja niewyspana na maxa :baffled:
Piasek w oczach itp.
Ide kawke zrobić.Tatuś jeszcze spi,ale niedlugo trzeba na shopping pojechać ;-):laugh2::laugh2::laugh2:
Miłej niedzielki:-)

anulka hehehehe, nastepna.... "Skwarus"....
dziewczyny, widze xze kazda jakos przekreca imie dzieciatka :p

U nas jest Indzia Pindzia;-)

Anineczka, Lilka, Karina, jakie to pocieszające, ze człowiek nie jest sam;-) Dzisiaj obudziła się o 6. Jeść nie chciała. Poskakała godzinkę i poszła w kimę. A ja musiałam już z psami na spacer wyjść, więc trochę jestem padięta;-)

Karina, gratulacje postępów. Inga jeszcze noga do buzi nie trafiła, ale kocha sciągać sobie rajtki. Nawet nie wiedziałam, ze rajtuzy mogą się tak rozciągnąć...

a my zaraz cala rodzina idziemy na spacerek :-) Slicznie dzis na dworku, sloneczko swieci, ptaszki cwierkaja.... oj przepieknie! Szkoda marnowac dnia na siedzeniu w domciu....

A u Was? Jaka pogoda... ??

lilka .........pamietam ze kiedys szukalas wozka podwojnego znalazlam cos takiego gdzie mozna gondolke a na drugim spaerowke
Firstwheels - city twin

combi.jpg

Lilka to rzeczywiscie trafiliscie na jakas nie mila pania :no: jak nie pokazala monitoru to zdjecia tez pewnie nie dala?
kiedy masz nastepne usg?

tu w angli jest tak super zrobione ze sa 2 monitory, jeden u babki na biurku a drugi przed lozkiem ktorym leze i fotelu obok, aby tatus tez mogl patrzec :-):-) i babka sie pyta czy chcemy zdjecia i ile, i jak jezdzi mi po brzuszku to sie pyta czy moze byc takie ujecie :-):-)

Asix aaaaaaaaaa to kurcze fajnie masz, tu u mnie nie ma Polskiej parafii :(

Bira moj to uwielbia podskoki,a wlasciwie podrzucanie ze go normalnie podrzucam w gore, i przez 1-2 sek, go niedotykam, buzia mu sie tak cieszy ze nie wiem co :tak::-) dobre cwiczenie na ramiona :-D:-D a tak powarze tu juz kloc tyle wazy ze podrzuce go tak z 3-4 razy i wysiadam, juz nie moge sie doczekac jak podrosie do skoczka

a ja wczoraj kupilam sobie 2 test ciazowe, ale jakos boje sie zrobic :sorry2:
juz miesiac odkad nam pekla,
moze dzis sie zdobede na odwage, nie wiem, ale mysle ze tak lepiej poki tatus jest ze mna w domu........

reklama
Lilka to rzeczywiscie trafiliscie na jakas nie mila pania :no: jak nie pokazala monitoru to zdjecia tez pewnie nie dala?
kiedy masz nastepne usg?

tu w angli jest tak super zrobione ze sa 2 monitory, jeden u babki na biurku a drugi przed lozkiem ktorym leze i fotelu obok, aby tatus tez mogl patrzec :-):-) i babka sie pyta czy chcemy zdjecia i ile, i jak jezdzi mi po brzuszku to sie pyta czy moze byc takie ujecie :-):-)

Asix aaaaaaaaaa to kurcze fajnie masz, tu u mnie nie ma Polskiej parafii :(

Bira moj to uwielbia podskoki,a wlasciwie podrzucanie ze go normalnie podrzucam w gore, i przez 1-2 sek, go niedotykam, buzia mu sie tak cieszy ze nie wiem co :tak::-) dobre cwiczenie na ramiona :-D:-D a tak powarze tu juz kloc tyle wazy ze podrzuce go tak z 3-4 razy i wysiadam, juz nie moge sie doczekac jak podrosie do skoczka

a ja wczoraj kupilam sobie 2 test ciazowe, ale jakos boje sie zrobic :sorry2:
juz miesiac odkad nam pekla,
moze dzis sie zdobede na odwage, nie wiem, ale mysle ze tak lepiej poki tatus jest ze mna w domu........

Wisienka zdobadz sie na odwage i zrob sobie:-)co ma byc to i tak bedzie i jezeli cos wyjdzie to tego raczej sie nie zmieni:tak:
Ja robilam sobie jakis czas temu zanim zaczelam brac tabletki na odchudzanie-wiec wolalam tak na wszelki wypadek sprawdzic.

Do góry